Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
pazirezz
tag
válasz
Throme
üzenetére
Igaziból még gondolkodom, h melyiket "merjem" megvenni..
Elég vegyesek az infók.. itt többen írták, h semmi gond nincs az mk2-vel.. de Te is írod, h volt vele problémád (igaz gari időben).. illetve jelenleg is van fenn Marketplacen 2db hibás gép..
Na most, ha 80-90E környékén vennék egy használt vázat, majd rövidesen 65E kellene költenem szervízdíjra, mert tönkrement.. tuti felakasztanám magamat.. Furcsa, mert pár éve már fotózok, volt Sony-m, Fuji-m.. soha semilyen formában nem futottam bele semmiféle hibába (pedig elég használt gépek voltak) illetve soha nem is hallottam meghibásodott gépről, egyik márkánál sem.. erre Olympus témában meg már vásárlás előtt többe is..
Most nyilván általánosítok.. de a nagyszámok törvénye alapján tuti belefutnék egy hibásba
Egységdíj fura.. pl. szallagkábelt nem egy nagy tétel cserélni.. és az is 65E?! hmm.. még rágódom, de azért köszi
-
ecaddsell
senior tag
válasz
Throme
üzenetére
Nekem nem jött be ez az átalánydíjas javítás mert egy (gyártói szinten) nevetséges gombpótlásról volt szó (nem tudom hogyan kiesett, és el is veszett az E-M1 egyik gombja, itt írtam) amit gyakorlatilag gazdasági totálkár így javítani (egyébként semmi baja a gépnek).
Ezzel a felállással a jövőben is inkább kockáztatok használt cuccokkal, minthogy az elég komoly áresését az újnak bevállaljam. Olyan új árak és áresés van ami minden más megoldást megkérdőjelez számomra (aki annyira nem használja ki a cuccait).
Egyébként meg szomorú, hogy prémiumnak hirdetett cuccok messze nem képviselik a prémium minőséget nagyon régóta. A szalagkábel pont jó példa, off piros csíkos obiknál rendszeres a törés, érdemes "Error 01 repair"-re keresni és nézni milyen videókat hoz fel (a 24-105 még olcsó de a 24-70 2.8 II már nem annyira stb).
yle_greg
Megelőztek... -
aginor
veterán
válasz
Throme
üzenetére
Nem kötelező elvállalniuk a javítást, ha szándékosságot lát, visszautasíthatja. Ilyenkor elvileg kérhet bevizsgálási díjat, de mivel az nincs nekik csak az általány, nem tudom, hogy mit számláznának (talán semmit).
Én inkább atekintetben gondolkodtam el ezen, hogy ha valamiért javítani kell egy nem garos cuccot, akkor kérem mellé a felújítást és szigetelések cseréjét is, és akkor -amennyiben korrektül megcsinálják- még simán meg is érheti az általány.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- World of Warships
- Horgász topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen routert?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Sony ZV-E10 + 16-50mm f/3.5-5.6 PZ OSS, 256gb
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- Új - Canon EOS R6 Mark II milc fényképezőgép - 0 expó
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium Megkímélt állapot 88% akkumulátor
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest