- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon kezdőknek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
csurgoi #95835 üzenetére
Szerintem az írásodból itt többen nem értjük mi is a probléma, problémád. Mikor a hardverrel bajom van akkor igyekszem rendesen leírni a problémát, hogy megértsék, valamint képpel, videóval illusztrálni. Mindezt azért, hogy segítséget kapjak. Ha csak általánosságban írod, hogy szar a videó, szar a fókusz akkor valszeg nem számíthatsz nagy együttérzésre és úgy látom szívesebben foglalkozol ezekkel, mint akik segítenének, vagy próbálnának segíteni.
Volt nekem olyan 10 éve, hogy front/back fókuszos volt a rendszer és eleinte nem tudtam mi is van. Leírtam eleinte valszeg ügyetlenül, meg képekkel, de idővel csak kiderült mi a baj, merre van a megoldás. -
válasz
csurgoi #95835 üzenetére
De miért lenne jogos elvárás egy fényképezőgéptől, hogy szuper profi vidót készítsen? Nekem van olyan autóm, ami új korában 8 millió volt, de nem várom el tőle, hogy jó videókat készítsen a tolatókamerája, mert nem arra való. Még ha amiatt vettem volna, akkor sem tudná, de nem amiatt vettem, hanem hogy autózzak vele. Olympus fényképezőt sem azért vettem, hogy jó videót készítsen, hanem hogy jó fényképeket. Ezt tudja is.
Miért ragaszkodsz annyira, hogy jó vidót készítsen egy olyan eszköz, amit bevallottan nem arra készítettek, hogy jó videót csináljon?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Könyvajánló
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest