Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
scarabaeus
őstag
válasz
scarabaeus
üzenetére
Még napközben megkaptam, de csak most volt lehetőségem ránézni a GX1 + X 14-42 kitre. Nem folytam bele dologba mélységében, idő hiányában, mindenesetre teszteltem egy kicsit azt a 42 mm-es bemozdulás problémát én is, én sem láttam (azért egy kitobi végét tesztelni 1/160 mp-cel beltérben, este, hehe
). Hétvégéig valószínűleg nem fogok túl sokat foglalkozni vele, az azért megnyugtatott, hogy nem mindegyik X 14-42 szenved abban a betegségben. -
Tulku
veterán
válasz
scarabaeus
üzenetére
Mindenféleképpen kérnék visszajelzést az obiról!
Hogy viselkedik, mennyire gyors, barátságos, éles, zajos...stb Köszönöm!
Nem tesztoldalak ábráira és fizetett hirdetéseire vagyok kíváncsi
Mikor először megláttam, én írtam, hogy ezzel az obival történelmet ír a pana...persze ehhez nem csak a méretek, hanem eredmények is kellenek. Remélem a jelen engem igazol (na nem a büszkeségem miatt, hanem a megfizethető árú, kicsi, gyors, zúmok miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Hétvégéig valószínűleg nem fogok túl sokat foglalkozni vele, az azért megnyugtatott, hogy nem mindegyik X 14-42 szenved abban a betegségben.