- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
silmatauki
őstag
válasz
Mercutio_ #80819 üzenetére
"Ehhh, elfelejtettem hogy nálad csak apple játszik."
Sajnos – Xcode & munka… persze én lennék az első, aki Hackintoshra vált, ha lenne egyetlen olyan normális felsőkategóriás PC noti, ami maximum a Wi-Fi-ben meg kártyaolvasóban nem lenne támogatva Hackintosh alatt, minden másban igen. (Oda meg tudnék külső dongle-t használni.)
Átnyálaztam keményen a deszktop (azaz nem noti) Hackintosh-okat is, de a végén úgy döntöttem, hogy jobban járok egy eGPU-val, mint egy deszktopra váltással, annak minden nyűgével (hordozhatóság mnkahely és otthon között stb.). Végül is, a jelenlegi early 2013-as 2.4GHz i7-es rMBP-mben messze a GPU a leggyengébb láncszem, miközben pl. a CPU alig 60%-kkal lassabb, mint amit egy 4.5GHz-es deszktop 7700K-val kapnék. Az XCOM 2 ezen a 650M-en még 720p-n is csak tessék-lássék játszható, hát még 1080p-n...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Gombászkönyvek egyben
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest