Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Egyetértek... Ilyenkor gondolkodom el, vajon hogyan tud még egyáltalán létezni a Sigma? Ránézésre a 17-70 meg egy-két makróobi tarthatja el az egész társaságot... el nem tudom képzelni, hogy a többi zúmjuk visszahozta volna a befektetett költséget.

-
madgie
titán
válasz
sebgutkopf
üzenetére
"Múltkor videózás közben egy ellenfényes pillanatban kiszúrtam egy porszemet a szenzoron. Lepucoltam, rendben. Viszont ilyen sose fordult elő velem az FT rendszeren. Azért az Oly féle pormentesítő valahogy működőképesebbnek tűnik."
Már múltkor megírtam ezt, emlékszel? Az egyetlen normális szenzortisztítást a 4/3-nál találtam eddig, minden máshoz kellett nekem minimum egy körtepumpa (időnként meg SensorKlear). A NEX-nél még tükör sincs, meg ott van a bajonett mögött közvetlenül a szenzor, az összes por és objektív cserénél lemorzsolódó dzsuva ott landol az érzékelőn (ahol nincs normális ultrahangos tisztítás)
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest