Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
neevous
üzenetére
elhiszem, sztem is használható magas iso-n is, de témafüggő...portréra pl, színesben, beltéren 800 is sok, főleg ha sok a sötét, fekete a képen.
(#36607) rbalint88: ha már képminőség, a d300 már elég elavult sztem, egy ismerősömnek van, és hát én ahogy elnézem a régi 12mp oly-k, vagy max a g3 szintjét nyújtja. Gondolom nex-3-ad vagy nex-5-öd volt, ezek tényleg nem tudnak sokkal többet érzékenységben, dinamikában, de a többi nex, pl már a 3n, f3 is hozza azt amit a d7000 mondjuk, ami már bőven jobb, mint a régi lapkás mft-k.
(#36626) Lassú Víz: speed booster-el nincs af-od vagy van? a szenzoroknak meg lehet elég az f2.8 ha a szemednek nem...szal ha brutál bukét akarsz mft-n muszáj manuáloznod, ami ellen nekem semmi kifogásom nem lenne, de pl. evf+peaking a mai napig csak drága csúcsgépek kiváltsága...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest