Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
válasz
Mercutio_
üzenetére
Én is sokat köpködtem a LR-ot, de be kell látni, a tanulás/megszokás folyamatot érdemes végigjárni, mert eléggé fotós logika alapján működik, ráadásul szép végeredményt ad.
(Bár ezt a hülye raw importálás dolgot opciós játéknak is beállíthatnák, mert személy szerint teljesen fölöslegesnek tartom.) -
Tulku
veterán
válasz
Mercutio_
üzenetére
lr3-mal mi a baj? naon jó a developja, cropja, szévje, mást én nem es használok.
sztem 1-2 nap oszt mexokja az emberfia, én nem néztem oktató videjót (jó 5let, megnézem mit tudnak a fijjug :-)
10 éve c1-et használtam, ahhoz képest mennyország...Most én máson agyalok, vmi fényerős obin, mert nekem nagyon bejön az est, a napnyugta, a megnyugvás, ilyenkor az 1,8 kevés. Kipróbálnám a voigtlander 0.9-et, de írtó húzós, meg hát nagy vasdarab. A palacsinta méret-minőség-érték arányban nagyon elgondolkodtat...
A dilemmához: ennek van jó és rossz oldala; a jó, hogy időközben biztosan kihoznak egy még jobbat, a rossz, hogy addig nincs katt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest