Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- X15U Super macro
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
sphe
senior tag
válasz
MC Pite
üzenetére
Én az XZ-1 és a P7x00 között hezitáltam és a netes képek és az obifényerő-iso alapján úgy döntöttem hogy az ergonómia és a képek élessége miatt megér 65ezret a Nikon. Nagyon örülök azóta is neki. Az átnézeti kereső nem pontos, de a fw frissítés után gyorsabb géppel élmény fotózni szerk: vele már a páromnak is az, valamint képet szerkeszteni az E-pl1hez és az eddigi canonjaimhoz képest. A jpeg motor alapbeállításai rosszak, de állíthatók és szerkesztősebb képekhez raw-t használok. Már várom a szeptemberi folytatását.
-
arn
félisten
válasz
MC Pite
üzenetére
az em5 turaobival is kisebb es konnyebb, mint az s100fs, technikai szinten meg mint mako jeruzsalemtol. azt hiszem elfeledkeznel a vaku hianyarol, ha utanadvagnak
sokkal komolyabb cuccokat cserelnek le ennek a kis masinanak a kedveert.szerintem kicsit nagyok az elvarasaid, maradj a mostani masinanal...
-
FEDman
addikt
válasz
MC Pite
üzenetére
Hát azért a G11-re én a legnagyobb jóindulattal se mondanám rá, hogy nagy szenzoros lenne.

Mint ahogy az általam ajánlott Oly XZ-1 se az, de az legalább van olyan fényerős, hogy az simán kompenzálja a kis szenzorát. Legalábbis egy f/3,5-5,6 fényerővel rendelkező obival megáldott m43-as alap kit-et teljesítményét mindenképp.
Ezek alapján a párodnak továbbra is az X10 - XZ-1 páros közül választanék.
Persze ezek egyike se olcsó, no de ha nem szánsz rá ennyit akkor lehet az igényeket kellene lejjebb adni, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5560,15.6",FHD+, i7-11850H,16GB DDR4,1TB SSD,Nvidia T1200 4GB VGA,WIN11
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
sokkal komolyabb cuccokat cserelnek le ennek a kis masinanak a kedveert.