Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PredatorZoli
Topikgazda
válasz patus11 #88161 üzenetére
Én most szépen elmagyaráztam mindent mi micsoda aztán most be ctrl+v-ződött a részükről az eredeti első üzenet hogy akkor azokat kérnék.... Már értem miért fáznak ettől mindenhol annyira híresen.
A kincstári származású eladásból származó pénzre meg azt mondja mutassaam meg hogy az adóbevallásban szerepeltettem. Mondom neki itthon ezek adómentesek, nem kel beírni a bevallásba...
Olyan mint ha egy bottal kéne levelezni.[ Szerkesztve ]
-
-
Hali
újonc
válasz patus11 #105980 üzenetére
Itt látod, hogy hova, hogyan: #95632
Többségünk a SAVE csomagba fektet be, a legalacsonyabb bekerülési költség miatt.
Ha ezt választod, akkor neked az A85 befektetésicsomag kódot kell megadnod (20.000 Ft.), ekkor a normál értékpapírszámlára kerül. (TBSZ T85, NYESZ-R E85) -
Ixion77
addikt
válasz patus11 #106009 üzenetére
Gondoltam én is megnézem mire van állítva a ma reggel létrehozott George web fiókomban. Nem sikerült. Nem tudok belépni. Az oldal szerint helytelen a megadott jelszó. Pedig tuti jó, mert a jelszómenedzser mentette el, plusz még emlékszem is részben rá, megnéztem, és jó. Jelszó resetet meg nem merek indítani, mert félek hogy elq*ja az erstebrokeres belépésemet is. Imádom a bankokat...
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
aujjobba
addikt
válasz patus11 #108352 üzenetére
1, Egy pakkom van, hogy biztosan elinduljon a Future program azért vettem. Nem csinálok vele semmit, elvan ott, minimálisan pluszos is.
Amint az IB megnyitja nálam is a lehetőséget, transzferalom a legnagyobb TBSZ-em az Erste-tol hozzájuk.2, Ezt nem tennem a helyedben, egyrészt a váltáson buksz, másrészt idoziteni próbálsz.
Statisztikailag az igy cselekvők alacsonyabb hozamot érnek el, mint akik nem csinálnak semmit.
Eselyesen mire kiveszed a nagylóvét a PMAP-bol a tőzsde elszaguld melletted.
Es/vagy az EUR/HUF árfolyam.[ Szerkesztve ]
-
donat_sz
senior tag
válasz patus11 #108352 üzenetére
2) aujjobbát kiegészítve és erősítve, én se ülnék a parton, többször volt jelzés itt is, hogy több éves mélypontokra ért az elmúlt 1-2 évben több papír is, akkor már érdemes lett volna beszállnod és nem partvonalon ülni.
ezt erősítő tényként csak pár általános ETF idei teljesítménye:
* Vanguard FTSE All-World +13.70% YTD%
* iShares Core MSCI World +15.18% YTD%
* iShares Core S&P 500 +17.85% YTD%
* iShares Nasdaq 100 +44.23% YTD%[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Opel topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest