-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PredatorZoli
Topikgazda
válasz
Predator2 #87303 üzenetére
átváltás nélkül devizaszámláról? Ezt nem értem. Devizaszámlán csak akkor tudod tartani ha már eleve átváltottad. Onnan persze már fizethetsz, ha pl rendelsz a devizaszámlához egy bankkártyát külön.
Illetve ha nagyon meggyengül a forint (ismét) akkor akár visszaváltanám ezzel némi nyereséghez jutni, ha éppen szükség lenne rá.
Kicsi az esélye hogy ez jól fog elsülni. Ne feledd, hogy ha forintban hagyod és befektetnéd PMÁP-ba vagy DKJ-ba, akkor kapján rá ilyen 13-17% kamatokat. Ahoz, hogy a devizának puszán a tartásával jobban járj mint a fent említett papírokkal, ahhoz 2023 végére ilyen 470 körüli EUR árfolyam kellene. Nem tudom hogy vagy vele, de én nem tartom valószínűnek, ugyanis ennyit még idén se gyengült pedig a kaka nagyja idén lement és már tisztábban látszik a leányzó a jövő évre...
Azon túl ha jól olvasom lakásra gyűjtesz. Azt feltételezem forintért kívánod megvenni. Ebben az esetben belevinni egy devizakockázatot, nem nagyon van értelme. Láttam hogy korábban volt ilyen menekítős kérdésed is. Ne pánikolj! -
Ra3
őstag
válasz
Predator2 #87303 üzenetére
Revolutot használom pont erre, átváltod mikor tetszik az árfolyam aztán használhatod később.
Egyszerre többfajta devizát is kezel, mindig arról vonja amivel éppen fizetsz ha van rajta elég.
Annyi a kérdés hogy mekkora összegben gondolkodsz, ingyenesen havi 350ezer huf a revo-s váltási limit utána kicsit magasabb árfolyamon vált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eredeti játékok OFF topik
- ZIDOO médialejátszók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Unlimited Power! Megnyitotta a Honor a 8000 mAh-s mobilok sorát
- További aktív témák...
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- ÚL Lenovo Laptop ALKARÉSZEK legolcsóbban.
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Pro M1 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest