-
LOGOUT.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PredatorZoli
Topikgazda
válasz Predator2 #87303 üzenetére
átváltás nélkül devizaszámláról? Ezt nem értem. Devizaszámlán csak akkor tudod tartani ha már eleve átváltottad. Onnan persze már fizethetsz, ha pl rendelsz a devizaszámlához egy bankkártyát külön.
Illetve ha nagyon meggyengül a forint (ismét) akkor akár visszaváltanám ezzel némi nyereséghez jutni, ha éppen szükség lenne rá.
Kicsi az esélye hogy ez jól fog elsülni. Ne feledd, hogy ha forintban hagyod és befektetnéd PMÁP-ba vagy DKJ-ba, akkor kapján rá ilyen 13-17% kamatokat. Ahoz, hogy a devizának puszán a tartásával jobban járj mint a fent említett papírokkal, ahhoz 2023 végére ilyen 470 körüli EUR árfolyam kellene. Nem tudom hogy vagy vele, de én nem tartom valószínűnek, ugyanis ennyit még idén se gyengült pedig a kaka nagyja idén lement és már tisztábban látszik a leányzó a jövő évre...
Azon túl ha jól olvasom lakásra gyűjtesz. Azt feltételezem forintért kívánod megvenni. Ebben az esetben belevinni egy devizakockázatot, nem nagyon van értelme. Láttam hogy korábban volt ilyen menekítős kérdésed is. Ne pánikolj! -
Ra3
őstag
válasz Predator2 #87303 üzenetére
Revolutot használom pont erre, átváltod mikor tetszik az árfolyam aztán használhatod később.
Egyszerre többfajta devizát is kezel, mindig arról vonja amivel éppen fizetsz ha van rajta elég.
Annyi a kérdés hogy mekkora összegben gondolkodsz, ingyenesen havi 350ezer huf a revo-s váltási limit utána kicsit magasabb árfolyamon vált.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- BestBuy ruhás topik
- Gmail
- Ismét a vércukorszint mérés a téma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Yettel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest