- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
#95561216 #21932 üzenetére
angolom bőven elég jó ahhoz ami a munkámhoz ill az élethez kell(kivéve üzleti angol). közgáz diplomám van de nem érdekelt annyira, 10 éve végeztem. gépésztechnikumom vam meg cnc programozó technikusim ill gépkezelőim. ilyen területen dolgozok. egy F1 beszállító cégnél. előrelépési és fejlődési lehetőségem még van a szakmában, és szeretem is.
németből is van nyelvvizsgám meg angolból is, de a németet nem nagyon használom így mindig elfelejtődik. relatíve gyorsan fel tudom hozni a kreatív német könyvekkel csak valszeg pár évet anyanyelvi környezetben kéne élnem hogy megmaradjon.ha únióból kilépne anglia mi ki lennénk rúgva?
vagy miért kéne más nyelvet tanulnom? négerek indiaiak brazilok stb ugyanúgy itt vannak pedig nem úniósok
pénzkeresési képességem úgy növelhetném legjobban ha megcsípnék vmi programozói állást 35 fontért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB, Újszerű, Független, 96%, Dobozával, Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest