- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
#95561216 #21932 üzenetére
angolom bőven elég jó ahhoz ami a munkámhoz ill az élethez kell(kivéve üzleti angol). közgáz diplomám van de nem érdekelt annyira, 10 éve végeztem. gépésztechnikumom vam meg cnc programozó technikusim ill gépkezelőim. ilyen területen dolgozok. egy F1 beszállító cégnél. előrelépési és fejlődési lehetőségem még van a szakmában, és szeretem is.
németből is van nyelvvizsgám meg angolból is, de a németet nem nagyon használom így mindig elfelejtődik. relatíve gyorsan fel tudom hozni a kreatív német könyvekkel csak valszeg pár évet anyanyelvi környezetben kéne élnem hogy megmaradjon.ha únióból kilépne anglia mi ki lennénk rúgva?
vagy miért kéne más nyelvet tanulnom? négerek indiaiak brazilok stb ugyanúgy itt vannak pedig nem úniósok
pénzkeresési képességem úgy növelhetném legjobban ha megcsípnék vmi programozói állást 35 fontért
Új hozzászólás Aktív témák
- Seasonic Focus GX 850 Gold tápegység (garis 2033-ig)
- Chieftec SMART SERIES GPS-500A8
- Apple iPhone 14 128GB Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple Watch Ultra 2 49mm LTE Megkímélt, Karcmentes, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest