- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
válasz Ixion77 #127310 üzenetére
Köszi!
És ugyanúgy nincs semmi babrálás a NAV-val, ha az 5. év vége előtt eladom az újrabefektetős ETF-emet?
Illetve, mondjuk egy KBC-hez képest mennyivel nehezebb/könnyebb a kezelése?#127311 tototos
Köszi Neked is!
Pont előbb futottam bele, csak elég sok változó van, és gondoltam gyakorlati tapasztalatokra is rákérdezek.
Idén nyitni akarok egyet, és belerakni egyelőre csak egy kis összeget, mondjuk 1M körül. Habár most hogy belegondolok, ezt lehet év végén kéne. Ú tényleg, idekapcsolódó kérdésem: a gyűjtőévben vásárolt pl. ETF utáni kamatra is vonatkozik az adómentesség? Vagyis a gyűjtőévben vásárolt tételek utáni kamatra is ugyanazok vonatkoznak, mint az 1. évtől kezdődőkre?[ Szerkesztve ]
Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- Noctua NH-U12S redux - 120mm (NH-U12S redux) Proci hűtő
- Teljesen ÚJ !!!!!! Noctua NH-D15
- SAL PAR 30BT hordozható party hangdoboz
- Samsung Galaxy Tab S2 9.7" SM-T819 fekete tablet (SuperAMOLED, 3/32, LTE)