- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aujjobba
addikt
válasz
julius666 #72959 üzenetére
Miert kellene a szabadfoglalkozású értelmiségit abban tovabb tamogatni, hogy szinte nullat adozzon? Ennek sincs semmi ertelme.
Alapithat KFT-t, ha jol csinalja jol kereshet vele, ado is befolyik.Sajnos a vallalkozas meg mindig nem azt jelenti a fejekben, hogy belevagok valamibe sajat magam amiben jo vagyok es sikerre vihetem, munkat adhatok masoknak. Hanem azt, hogy kijatszhatom a rendszert, ugyeskedek, elkerulom a kozteherviselest.
Nem neked cimzem ezt, ne ertsd felre, altalanossagban mondom.Amikor ranezek a berpapirra es latom mennyi vonodik le a szuperbruttobol, kozben mas azon sopankodik, hogy evente 50ezer forintnal tobbet kell majd adozni, az mindenfele irigyseg nelkul is megmosolyogtato.
Mint amikor fel napot varok a rendeloben a 80eves dokira, majd kiszamolom hany milliot vonnak le tolem egeszsegugyi hozzajarulas cimen evente, ismeros mentosofor meg kozben vihogva anekdotazik hogyan hordta haza / pattintotta el a COVID idejen a fertotlenitot, gumikesztyut, orvosi kopenyt.Igen, ertelmes alternativa kellene, nem ismerem a nyugati mintat, de azt tudom, hogy ott konnyebb, ertelmesebb a vallalkozas, valamit at kellene venni toluk.
Csak felek a magyar mentalitas megint a kiskapuk fele vinne a dolgokat.
Komolyan nem tudom mikor pusztul ez ki a fejekbol, a hazahordas, az elkerules, az osszekacsintas, stb.
Bocs kicsit lehet eltertem a targytol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest