Új hozzászólás Aktív témák

• MrCsiT

addikt

válasz Fandango #62314 üzenetére

Az Erste MAX szerintem - amellett, hogy az csak havi 200.000-ig ad visszatérítést, tehát, nem is szabad (max párezerrel) magasabb keretre megkötni) - többet adhat kimaxolt optimális esetben, mint a Sberbank terméke. Nekem simán volt hónap, hogy többet kaptam vissza, mint amennyit a Sberbank terméke a maximált havi visszatérítés miatt tud.

A hitelkártya termékeknél senki ne felejtse el a kártya éves díját, ami az OTP-nél a piacon talán a legmagasabb díj. Ez ugye, költség (mondhatjuk, hogy a visszatérített összegből.)
    Ráadásul, OTP-nél csak december közepén van (évi 1x) jóváírás, tehát ha megszünteted októberben, az addigi gyűjtést elbukod, míg az Erste MAX-nál ha összegyűlt legalább 5.000, akkor azt már kiveheted. Mivel az Erste termékénél van benzinkút kategória, így nincs hónap, hogy ne lehetne kivenni a gyűjtött "Erste forintokat" hiszen ha tankolok 14.000-ért, annyit ki is vehettem abban a hónapban.
    Akinél hamar elfogy a 200e, megkötheti ha tudja pl. családban több főre, és egy Gpay alatt csak 1-2 mozdulat a megfelelő kártyát kiválasztani a fizetéshez.

[ Szerkesztve ]

"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

Új hozzászólás Aktív témák