- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Peter Kiss: Cockpit
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Annak idején TLT-vel kezdtem, mivel minden modell portfolió ezt használta. Aztán évekig nézegettem a lehetőségeket, közben minden máp lett (a TLT meg ment a levesbe egy KBC->Random transzfer során, mivel nem ucits). Csak túl sok máp-om volt már, és ezért kezdtem el megint etf-eket is venni, de a hosszú mellé rövidet is veszek (bár most abból mindből XDEM lett, mert akciós lett), biztos ami biztos. Szóval limitálom a MÁK-os pénzt, azért ezek.
Azért szopó az egész kötvény etf téma, mert ahogy elkezdtem lusta portfoliózni 2018 elején, rögtön volt pár kör, ahol a részvény és a kötvény együtt mozgott, és az még csak a kezdet volt, azóta többször előadták már ezt, szóval a fasz se tudja már, hogy hova tart a világ. 80% részvény etf-ben vagyok amúgy (minimális ajándék IBKR is van közte), szóval annyira nem is izgat. De most pl. jól jött rebalanszolni egyet, szóval van haszna mindenképpen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest