- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paxker315
addikt
válasz Ádám16 #127431 üzenetére
Nem vagyunk egyenlők ebben. Nekem a fő elvárás: manuális váltó OFF, ha azzal van szerelve, az kizárási kritérium. Ami egyben elhozza, hogy olyan AT-vel kell venni autót, ami gondmentes és "statisztikailag nem szeret elromlani" (toyota hibrid rendszere pl). Elvárás még, hogy füldugóban vezetve 1 óra után ne zsibbadjon a fejem a zajtól, ezen meg elvérzik az előbb említett vonal - ha csak nem lexust veszel. Elvárás, hogy legyen dinamika, ne ragadj be vele főúton, amin. A régebbi hibridek szintén elvéreznek.
Tehát szempont. Olcsó fenntartás és szervizeltetés, megbízhatóság, dinamika és valamilyen szinten csendes beltér (füldugót használok, de áttör a környezet). Ami kizárásos, a manual váltó, utóbbi ha van, nem is nézem tovább a hirdetést. : ) Én úgy érzem, megtaláltam amivel elleszek még 2-3 évig, a szervizt gyk alkatrészárban meg tudom oldani, a fogyasztás teljesen baba 5 liter v alatti, és megbízom a technikában. Bár a minőségérzet&kivitelezés az nagyon gáz.. : ) Ja, hogy ez nem 3-6 havi bevételnek megfelelő összeg volt? Na és? Ha eladom, úgyis végső soron a fenntartási költségek lesznek jelentősebb tényezők, mint az újraeladhatóság. Így meg igazából "parkol benne" a pénzed, amit másra fordíthattál volna, de jó eséllyel nagyobb részben visszakapod később.
Gyűlölök autózni, szvl hagy legyen már annyi puffer a rendszerben, hogy nem olyannal szivatom magam, amit zsigeri szinten még jobban utálok.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Gitáros topic
- REpont és hulladékgazdálkodás
- A Telekom is beszáll a használtpiacba
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- Samsung Galaxy Tab S2 9.7" SM-T819 fekete tablet (SuperAMOLED, 3/32, LTE)
- Kingston Fury Beast Black 16GB (2x8GB) DDR4 2666MHz memória
- Kingston Fury Beast Black 16GB (2x8GB) DDR4 2666MHz memória
- Fc25 Ps5, posta az árban
- MacSzerez.com - 2023 MacBook Pro 14" Retina / M3 Pro / 18GB RAM / 512GB SSD / Space / Apple Garancia