Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Napkollektor - csak úgy
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
avl
senior tag
válasz
PredatorZoli #111302 üzenetére
a metodologia ESG vagy SRI és hasonlóak mögött szerintem sem múltbeli (! azaz a jövő kérdéses) felülteljesítéssel korrelalo, azon alapuló, többlethozam-potenciál szempontból “helyes”, hanem nyilván ESG, SRI,…szempontokon alapulkerdeses, hogy a jövőben melyik mit jelent majd
pl. “tudatmódosulas” miatt jobban megy-e az ESG stb. címke (mert a nem az cikibbe válik) kvázi ESG korrelal “szuksegszerűen, kovetkezmenyszerűen” a jobb hozammal (pl. mert szabályozók előírják …akármi)szerintem (nem tőke)piaci, akar műszaki dolgokról is tudunk, gondolunk olyat, hogy fundamentalisan jobb lett elvetve, elnyomva, kisebb szerepet kapva egy másik alapvetően jobbnál (Edison vs. Tesla kérdésben is érdekes volt stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest