- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
avl
senior tag
válasz
PredatorZoli #111302 üzenetére
a metodologia ESG vagy SRI és hasonlóak mögött szerintem sem múltbeli (! azaz a jövő kérdéses) felülteljesítéssel korrelalo, azon alapuló, többlethozam-potenciál szempontból “helyes”, hanem nyilván ESG, SRI,…szempontokon alapulkerdeses, hogy a jövőben melyik mit jelent majd
pl. “tudatmódosulas” miatt jobban megy-e az ESG stb. címke (mert a nem az cikibbe válik) kvázi ESG korrelal “szuksegszerűen, kovetkezmenyszerűen” a jobb hozammal (pl. mert szabályozók előírják …akármi)szerintem (nem tőke)piaci, akar műszaki dolgokról is tudunk, gondolunk olyat, hogy fundamentalisan jobb lett elvetve, elnyomva, kisebb szerepet kapva egy másik alapvetően jobbnál (Edison vs. Tesla kérdésben is érdekes volt stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Motoros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS routerek
- PlayStation 5
- Router gondok
- Wise (ex-TransferWise)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest