- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe01
csendes tag
Húh, én kb. a 90es évek végén, 2000es elején toltam 1 játékot az öcsémmel nagyon sokat, vmi újsághoz adott cdn volt az egyik freeware asszem, war2100 vagy vmi ilyesmi volt a neve de sehol nem találom, ha esetleg valaki tudná a pontos címét meg h honnan lehet megszerezni az jó lenne... A játék az felülnézetes volt, 1 gépen ketten is lehetett játszani, ilyen kis marín szerű csávókkal kellett irtani vmi zergféleségeket(nem a Starcraft
)... 1 ember egy embert irányított, max 2 volt asszem, bill. en ketten is lehetett nyomni és baromi hangulatos volt... már jópár éve keresem, mindenhol néztem de nincs ötletem, pedig az nagyon kéne, remélem vkinek leesett mi ez és megoldja ezt a több mint 5 éves problémámat... köszi
[Szerkesztve] -
Vindicator
csendes tag
Bomberman,Chiken invaders 1,2 jó játékok voltak

-
((Piro))
tag
ja oké csak 1 kérdés volt

-
HaaS
addikt
szvsz jó ötlet a topik
-
((Piro))
tag
Ez a topic a régi játékokkal foglalkozik vagy mi???

-
SEMTEX
senior tag
Jaja, dx-ball az komoly volt. Rengeteget hülyéskedtünk vele, sőt van dx-ball 2 is

Tengernyi pálya
-
Arkanoid, asszem olyan is volt

-
Hannibál
csendes tag
Ha naon fontos rakj fel egy c64-es gamma pakkot és abban lessz rengeteg színvonalas változat
-
Raptus
tag
Ha annyi tízezresem lenne, mint ahány ilyen játék, akkor az életben nem kellene többet dolgoznom. De rhonin-nak igaza van, az egyik emlékezetesebb darab valóban a dx-ball. És volt C-64-en egy felejthetetlen: Crackout...
-
dobi
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy mi a neve annak a régi pici gaménak, amibe jöttek ilyen golyók lefelé, és alá kellett vinni mindíg egy ilyen tálca féle valamit nehogy leessen és közbe ilyen cuccokat kellett vele eltalálni...?
Na ezt jól megaszondtam, ha ebből kihámozza valaki, akkor köszi és gratula!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 10
- Kuponkunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Clevo X170KM-G Ultra Gaming "DTR" i7-11700K , RTX 3080 16GB (165W+) , 64GB 3200MHz RAM, 2TB M.2 SSD
- Magic Mouse 2 Újszerű/1 hónap garancia/
- Lenovo X390 i7-8665 16Gb ram, 512 Gb NVMe, érintő kijelző, számla, 1 év garancia
- Ghost of yotei
- X1 Yoga 6th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 32GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- GYÁRI GARANCIÁVAL! Xiaomi Electric Scooter 5 Pro ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)... 1 ember egy embert irányított, max 2 volt asszem, bill. en ketten is lehetett nyomni és baromi hangulatos volt... már jópár éve keresem, mindenhol néztem de nincs ötletem, pedig az nagyon kéne, remélem vkinek leesett mi ez és megoldja ezt a több mint 5 éves problémámat... köszi