- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Ott akkor nem volt vicces... de így visszagondolva nagyon gáz a dolog, hogy csak úgy odamegy egy vad idegenhez ''barátkozni''... És miért vannak pl a buzikról előítéleteik az embereknek....
(Közben jön az üzi, hogy ma van a csók nemzetközi világnapja bla bla... az a bibi, hogy ilyen nap nincs és az is, hogy kb 2 hónapja is megkaptam és akkor sem küldtem tovább mégsem lett semmi bajom belőle)
-
_seth_
veterán
Megjegyezném, hogy a PH-n mindig van vmi érdekes téma.... ez is az lett/lesz
-
_seth_
veterán
Igaz, megnéztem mert ők azt mondták, hogy emberi feromon szal igaz is volt csak én úgy értelmeztem, hogy emberből származik pedig az valóban fura lenne
Itt lehet rendelni:
Bővebben: link
(google a barátom)
Itt olcsóbb és lehet rendelni -
_seth_
veterán
válasz
God Vazzeg #111 üzenetére
Nekem olyan volt, hogy rendeltek ilyen ''parfümöt'' és nem értettem magam sem, hogy mit csinálok. A csaj jó volt meg minden csak úgy fejben nem volt az esetem de akkor mégis, a barátnője is be volt vele fújva és az is tetszett pedig azt nem is ismertem. Végülis a szernek meg volt a hatása ahogy akarta. De ez tényleg szemét módszer. Utólag elmondták mi volt a csoda: rendelték vmi újságból a parfümöt ami kb egy estén keresztül hat, nagyon keveset kell csepegtetni belőle pár ml, 7K volt egy kis üveggel és abban igazi feromon volt (nem szintetikus
), azt mondták, hogy volt az újságban kifejezetten férfiaknak is...
-
_seth_
veterán
Azért érdekes, hogy ezért lenéznek emberek másokat vagy hasonló (csak általánosságban beszélek) pedig csak jobban akarnak kinézni ennyi az egésze. Még az állatok is adnak arra, hogy milyen a megjelnésük, mozdulataik és mi emberek erre nem figyelhetünk? Szal pl az utcán ha meglát vki egy ápolt külsejű férfit akkor azt alapból le kel nézni mert faluszexuális? Közben ott a rengeteg rocker akik meg.... na szal sztem nem azokat kellene bszogatni akik szeretnek ápoltan megjelenni mások előtt.
Érdekes egyébként, hogy a legjobb pasi c. topik tele volt festett rockerekkel ált fekete rúzs, szemfesték, orrban vaskarika mint a disznóknak stb és az meg tetszik.... fene se érti ezt.... -
_seth_
veterán
Nem tudom mi ezzel a baj. Egy férfi nem akarhat ''szebb'' lenni? Csak a nők?
Hol itt az egyenlőség??? Mindenkinek szemránckrémet és bőr tangát!!!!
Tényleg borotválkozás helyett arcra próbálta már vki ezeket a spéci szőr növekedés gátló szereket?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest