- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
válasz
Lalikiraly #13361 üzenetére
Nem kell fosni
Illetve egy olyan rossz forgatókönyv van, hogy el van vágva a vezeték, és a Kenwoodhoz való csatlakozó van ráforrasztva. De valószínűbb, hogy ISO csatlakozó, és akkor csak rá kell dugni az adaptert, amit kaptál a rádióhoz.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Lalikiraly #13359 üzenetére
Nem lesz szívás az antennával 🙂
Inkább a rádió kábel kötege legyen jó.
Nekem már le volt vágva a gyári csatlakozó, és rá volt berhelve az ISO vég. -
barnam_
nagyúr
válasz
Lalikiraly #13352 üzenetére
Igen, nekem is olyan van.
Milyen rádió van most benne? Miért nem szeded ki, és nézed meg az antennát? -
barnam_
nagyúr
válasz
Lalikiraly #13350 üzenetére
Szerintem az szabványos, 99% hogy jó lesz.
-
bucihost
senior tag
válasz
Lalikiraly #13312 üzenetére
Akkor én sem vagyok értelmes
De ott sikerült össze spanolnom egy sráccal, aki keni vágja ezeket a régi vasakat (is) és szívsen segít szinte bármiben. Nem mellesleg, hogy nem arany áron dolgozik.
-
Batman2
őstag
válasz
Lalikiraly #13304 üzenetére
A 93 fokos dízelhez szerintem túl sok, az benzines motornak megfelelő érték !
Ismerősömnek 3szor kellett termosztátot cserélni, mire jó lett, kettő kuka volt, pedig gyári új.
De addig a szerelő szétszedte, kicserélte a fél autót, cserélték az automata váltót, mert nem tesztelte az új termosztátot és nem értette mitől forr még mindig a víz.Üdv.
-
bumi
tag
válasz
Lalikiraly #13301 üzenetére
Nekem sem viszi túlzásba a melegedést, de, ha bemelegszik, akkor 80c° fölött kb. 2mm re áll meg. Azt is látom, mikor nyit a termosztát. Kb. 1mm-t lejebb megy.
-
aero.
veterán
válasz
Lalikiraly #13301 üzenetére
82-85 fix, onnan nem mozdulhat el. Termosztát.
-
bucihost
senior tag
válasz
Lalikiraly #13225 üzenetére
Értem. Köszi az infót.
Viszkónak van egy kicsi holtjátéka és elég hangos is lett. Eddig kézzel nem tudtam megforgatni, most simán eltudom, és mintha a motor is jobban "mozogna / rázkódna" de lehet ezt már csak bemagyarázom magamnak. Elvileg ha a mágneskapcsolós változatot akarom, akkor vízpumpát is cserélnem kell. Valahonnan megpróbálok szerezni egy bontott pumpát + viszkót, hogy kipróbáljam azzal mit produkál. Szerelő azt mondta, lehet nem is a motorból jön a kerepelő hang, hanem a vízpumpából.Ezért döntöttem úgy, hogy kicserélek /megigazítok mindent ami bármilyen hangforrás lehet.
- Generátor fel lett újítva, kapott új fesszabályzót, csapágyat, szénkefét, zsírozást.
- Feszítő görgő, szíj cserélve lett.
- Kipuff meg lett igazítva, bilincsek meghúzva, majd még 1 tartó gumit kell rendelnem mert el van öregedve a középdobnál lévő.
- Állítottunk az alapjáraton.Így már halkabb lett sokkal és teljesen másnak tűnik a hang forrása. Indul egy ciccegő, nyikorgó hanggal, ami átmegy kopogásba majd melegen megszűnik. (vagy csak a kopogástól már nem hallom a ciccegést? ki tudja...)
Tegnap megrendeltem az olajat, szűrőket, meg egy komplett kartergáz cső szettet mert az meg el van öregedve és tiszta olajsár az egész.
(És miközben írom ezt a szösszenetet leesett, hogy gumit a kipuffhoz b@sztam rendelni....).
Jövőhéten az olajcsere után okosabb leszek. Tűkön űlve várom, hogy mi változik...Szóval ja, öröm és bódottá'... Nyűg az egész, de már sajnálnám elengedni az "öreglány" kezét.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Lalikiraly #13180 üzenetére
Most reggel tankoltam, 100% város - Budapest, napi 2x20km, 8,57 liter. Az enyém OM603 szívó.
-
aero.
veterán
válasz
Lalikiraly #13180 üzenetére
Hat, hiaba, a suly ott is megvan. Az enyem 12-t se restell bekapni varosban (350cdi)
-
barnam_
nagyúr
válasz
Lalikiraly #13178 üzenetére
Kíváncsian várom a sztori folytatását, hogy milyen fenntartani a W210-et, ráadásul egy 20 éves CDI-t
Nekem most a bal első ablakemelő rakoncátlankodik, szerencsére felhúzott állapotban ragadt, így egyelőre hanyagoltam a témát. -
barnam_
nagyúr
válasz
Lalikiraly #13176 üzenetére
Az a bajom a színjelölésekkel, hogy mi a garancia arra, hogy ugyanaz a jelölés, mint a gyárin? Plusz lehet olyan utángyártott, amin egyáltalán nincs színkód.
Én cikkszám alapján kerestem Sachs rugót, tökéletes lett -
barnam_
nagyúr
válasz
Lalikiraly #13168 üzenetére
Szia,
Küldj alvázszámot, és a cikkszámot kikeresem.
Rugóval sajnos nem tudok szolgálni -
csaky16
friss újonc
válasz
Lalikiraly #13170 üzenetére
nem közlekedttem vele csak járt a motor.
-
gunszt
tag
válasz
Lalikiraly #13068 üzenetére
Szia,
Köszönöm és köszi a segítséget is
ha lehet akkor szeretném elkérni az elérhetőségeketÜdv:
András -
Mulderpapa
aktív tag
válasz
Lalikiraly #13064 üzenetére
A lock és az unlock gombot kell nyomva tartani 10 másodpercig, vagy amíg nem kezd el villogni a piros led a kulcson. Legalábbis W211-nél így van, meg asszem a CLK-n is így volt.
-
aero.
veterán
válasz
Lalikiraly #13055 üzenetére
A hűtővizedre válaszolva, a termosztátod nyitva ragadt. Állandóan az egész töltetet keringeti a motorban, így nem tud felmelegedni. Nem drága, csere.
A kulcsra nem tudok megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest