Hirdetés
-
LOGOUT.hu
MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alex89
senior tag
válasz AMD Power #961 üzenetére
40-50k körül adják használtan, még ha leharcolt is egy kicsit akkor is 40k
ui: elég jól tartják az árukat, 60 körül van az új ,de ennek ellenére 50 körül mennek használtan
[ Szerkesztve ]
''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
alex89
senior tag
-
alex89
senior tag
válasz AMD Power #967 üzenetére
mikor még azt hittem,hogy te ajánlod 30é majden küldtem egy pü-t, hogy esetleg engem érdekelne a dolog
Saint_ : újonan vagy használtan, illetve hány gb-os verzióra gondolsz?
[ Szerkesztve ]
''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
alex89
senior tag
"akkor most az iphone1 mennyit ér reálisan?" ebből én nem arra következtettem,hogy te arra vagy kiváncsi hogy milyen hatással lesz az iphone 3G megjelénse a jelenlegi iphone-ra. szerintem még kicsit korai lenne ezt jósolgatni mivel hivatalosan csak pár napja mutatták be a kütyüt, az ára viszont elég kecsegtető 200$(8gb) illetve 300$(16gb)
[ Szerkesztve ]
-
-
alex89
senior tag
válasz vargapeeti #983 üzenetére
36-38k körül, de ha nagyon szép és ilyen sok cucc van hozzá lehet 40é is elviszik
-
alex89
senior tag
kicsit ront a helyzeten az angol menü és a ciril gomozat,valamint ha nincs rá gari akkor szinte kizárt ,hogy 45-50k körül el tudnád adni (52k-ért már van új,független,1év bolti garival...)
-
alex89
senior tag
válasz tolts.hu #1011 üzenetére
hát igen,van belőle az biztos az egy dolog hogy mennyit ér és egy másik,hogy mennyiért adható el,szerintem is max 18k-ért vinnék el
-
alex89
senior tag
tudom én is láttam azokat..... de mind 1év bolti garival van és szerintem sokat számít az a 2év gyári nokia gari ,főleg egy ilyen kaliberű telónál ha nem is 110ért de szerintem egy 100-as ért meg lehet hírdetni talán
it a ph-n is elég válózó az áruk[link] máshol is olyan 85k-tól indul használtan tehát így újonan 2év nokia garival megér egy 100-ast
[ Szerkesztve ]
-
alex89
senior tag
válasz lucifercsira #1027 üzenetére
de nyilván azért veszik be 85é mert tisztában vannak vele ,hogy többet is ki lehet belőle hozni ár szempontjából és valamennyi haszonnal tudnak rajta továbbadni..
-
alex89
senior tag
válasz lucifercsira #1029 üzenetére
hát igen, nem könnyű eladni egy ilyen telót az biztos,de ez már a boltos baja lesz
-
alex89
senior tag
válasz t-bali3 #1062 üzenetére
1. Nokia 6230i kicsit recsegős hangszóróval 11k
2. Nokia 6230 hibátlan, csak a műanyag hátlap hiányzik 9k
3. 1 éves u600 nagyon minimális kopással 20k körül
4. Nokia N95 passz, talán 50k körül[ Szerkesztve ]
-
alex89
senior tag
-
alex89
senior tag
válasz Viktor0610 #1081 üzenetére
én is úgy tudom
-
alex89
senior tag
válasz AMD Power #1088 üzenetére
1gb M2(sandisk) szerintem csak 2-2,5k [link] én itt szoktam venni de ennél is van olcsóbb.. amúgy független a teló?bolti vagy gyári gari? kb 25-26k, tehát összesen 28-30k
[ Szerkesztve ]
-
alex89
senior tag
magentáék akciója eléggé lenyomta az árakat...(23k-ért adták,vagy még adják is ) ennek fényében szvsz csak 18-19k körül lehetne elpasszolni
-
alex89
senior tag
6630 17k
K800 ~25k''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
alex89
senior tag
2gb-al 18-19k,de sajna nemigazán kapkodnak már ezek után a viszonylag régi symbian-os telók után...
limonade: természetesen felteheted többért is (27-28k), aztán majd alkudnak egy picit de nem hiszem ,hogy 25-nél többért el lehetne passzolni
-
-
alex89
senior tag
ha keveset akarsz érte adni akkor max 35k, a reális ára 40k körül mozog
mod: feltéve,hogy független és garis a telefon
[ Szerkesztve ]
-
alex89
senior tag
hát igen azt a "max 35k"-t én is úgy gondoltam ,hogy először bekínál érte 30-at bár annyiért szerintem nem adják neki oda
[ Szerkesztve ]
-
alex89
senior tag
válasz AMD Power #1131 üzenetére
Nehéz kérdés az biztos, pont most találtam egy elméletileg "szép állapotú"darabot 30k-ért(független),de van még 55k-ért is használtan.Szóval meglehetősen szélsőséges árakon vannak
-
alex89
senior tag
-
alex89
senior tag
20k-t? esetleg a felét,de ahogy elnézem KTU 5k-ért hirdeti és még így sem tolonganak érte .Pedig jó tella csak éppen egy kicsit eljárt felette az idő
-
alex89
senior tag
Akkor ez nem SD hanem microSD + van hozzá mini és sima SD adaper (nekem is pont ilyen van) ,picivel 2k fölött már lehet venni újat,de ettől függetlenül 2k-ért lehet el bírod passzolni.
-
alex89
senior tag
válasz hebling #1156 üzenetére
a 7-8k kicsit túlzás , szerintem inkább 5k alatt , az n73 szvsz egyenlőre közelebb van a 35k-hoz mint a 30-hoz
mod: az előbb pont lecsúsztam a mod-ról ,
[ Szerkesztve ]
-
alex89
senior tag
egy pár percig eltartott mire megfejtettem ,hogy mi is kell neked , szóval ha jót akarsz veszel egy sennheiser cx300-at( van belőle 2,5-ös változat is!)
mod: vagy talán az a kérdés ,hogy hol lehet kapni
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
A topic ármesterei:
McNamara
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest