- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kempingezés és sátrazás
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
Perfekt
Pont ebben a színben volt nekem gyerekkoromban.
Ezekben egyébként szerintem még sima izzó van, sötétben én semmit nem tudok róla leolvasni.
Az elektrolumineszcenses világítás szerintem még kapható vagy mostanában vezetik ki. A pár éve vett resin tokos dw5600-asban még az volt.Látványra amúgy a mostani ledes sem sokkal rosszabb, elég jóra megcsinálták azt is. Villogni mondjuk érdekes módon már nem tud riasztáskor.
-
stellaz
veterán
válasz
Dr. Mózes #10 üzenetére
A full metal G-shock nekem is mindennapi használati tárgy. Persze ez könnyebben karcolódik, de attól még G-shock.
Egyébként a G-shock nem csak azért jó, mert kibírja, ha egy autó fog átmenni rajta, hanem mert lehet vinni bátran uszodába, lehet benne focizni, sportolni, szerelni, pakolni, nem gond, ha odverődik valaminek és pluszban rezgés álló is. Nekem némi futástól már elmászott a pontossága a mechanikus Seikomnak, míg némi robogózás és városi bringázás miatt lerázódott róla a rotor.
A G-shock arra készült, hogy felveszed és bármit csinálhatsz benne, nem kell levenned, hogy jaj, meg ne sérüljön. Az enyém kb 33 éve bírja, persze lett már bezel és szíj cserélve rajta, de ebben járok sportolni, kirándulni, autót mosni, lomtalanítani vagy segítek benne autót szerelni.
-
stellaz
veterán
Ez az STS-73 küldetés a Columbiával. Ki hány G-shockot lát? Az egyik űrhajóson lévő dw5600-as fémtokja is kilóg alul.
A fickón ott az STS-79-es embléma, ami az Atlantis űrsikló 17. küldetése volt.
Ez az ISS-en készült
Plusz
-
stellaz
veterán
30 év körkülönbség.... Az 1992-es is fémtokos egyébként, csak a borítás resin rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Kezdő számítógép PC Játékra! I7 6700 / 16GB DDR4 / RX 570 8GB / 256SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest