Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wms
senior tag
Egyszóval akkor meg vagy vele elégedve! Gyorsan menti el a képet? Amikor néztem a FZ 150-es Pana-t, az hihetetlenül lassan végezte el ezt a műveletet. Lehet, hogy csak az a darab, de az szörnyű volt, 4-5 mp-ig is eltökölt vele. Az 510-es viszont nagyon gyors volt, ugyan olyan fényviszonyok között
-
scarabaeus
őstag
Akkor is, ha az, amit a max. zoommal be akarsz hozni, 10 méterre van előtted? Nem az lehet, hogy egy távoli dologra közelítesz rá, és a távolságot kitöltő levegő csökkenti a kontrasztot, a levegőperspektíva, ami a még távolabb eső hegyeket pedig egészen kékessé teszi?
Quoth the Raven "Nevermore."
-
Mikuland
tag
Helló!
Nem rossz az eredmény. Én is a Canon sx40 és e között a gép között vacillálok.
Itt is látni a befelé dőlő oldalakat. Ez elkerülhetetlen ezeknél a gépeknél.
Vasárnap, vagy hétfőn ha élőben is megfogdozhatom ezeket, talán sikerül döntenem, hogy melyiket vegyem meg.mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Mikuland
tag
Megnéztem a videót. Nagyon csábít ez a gépezet..
Már szét néztem a szemem annyi videót néztem meg az ultrazoom kategóriában.
Alig várom, hogy kezemben legyen egy!mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
HollyBoni
veterán
A második tesztvideót nézve jobbnak tűnik az FZ150. Nekem pedig nagyon fontos a manuál mód, attól függ ki mire akarja használni. Ha csak random videózgatsz akkor nem kell. Persze 18mbiten is szép a videó, az FZ150 azért vesz fel 28mbps-os videót mert 50p-ben vesz fel, nagyon jól jön lassításoknál. Na meg ott a mikrofon bemenet, főleg azért vettem meg.
Bár inkább gyűjteni kellett volna egy kicsit, és venni egy 550D-t használtan.
[ Szerkesztve ]
-
Pist@bácsi
őstag
Ez ok. (bár nem látom nagy méretben a képet így nem igazán tudom megítélni)
De állványról hosszú záridővel az x 100.000 wattal kivilágított Lánchíd és a beltérben kevés fény mellett (nem éjszaka, csak mondjuk borús időben) mozgó gyerek nem ugyanaz. Az utóbbira nagyobb az igény. Olyan képet nem linkel senki.
-
elfender
csendes tag
Sony HX9V -nek szinte tökéletes, tűéles, elmosódásmentes, egybefüggő a sweep panorámája.
A Nikon amolyan kattintgatós, több teljes fényképből rakja össze a panorámát?
Sajna az 520-as még nincs kirakva boltokba, ahol "össze tudom fogdosni"..
Köszi az infókat!Nokia N8 (xenon), Sony HX9V, Sony HX400V. <> Kingston SSDNow 300V 120 Gb -=Elfi=-
-
forsale
csendes tag
köszönöm, hogy leírtad a tapasztalataidat. az aksi üzemidejére lennék még kíváncsi,(mindenképp veszek hozzá pótaksit is). nyilván bekapcsolt gps-nél jobban merül.
valahol olvastam hogy a vaku nem nyílik automatikusan???, de szerintem ott csak valami beállítás probléma lehetett.valaki még az anyaghasználatra panaszkodott. ezekrül tapasztalat?
és amire még kíváncsi vagyok
gps-t ki lehet kapcsolni?
3d képet készítettél vele?ha igen, tapasztalat?
milyen memóriakártyát használsz hozzá?
szóval összességében is meg vagy vele elégedve, és ebben az árkategóriában a legjobb választás lehet!? -
-
elfender
csendes tag
Sziasztok, megvettem a Nikon P520-at.
Klasz meg minden, de van egy nagyon hiányos funkciója. Vagy csak az én gépem beteg?
Sorozatfelvételnél (Pl User módba) beállítja az exponálást 1/30-ra és kész.
Állítani nem engedi, automatikusan pedig nem méri meg a szükséges exponálási időt.
Ugyan megjeleníti, hogy a tárcsával állíthatom, de nem csinál semmit.
Automatikus módban pedig nem lehet sorozatfelvételt készíteni. Ez valami vicc? Nem... :-(Tehát ha sorozatot készítek, Neked is beáll fixen 1/30 -ra User módba?
SŐT Manuál módban nem engedi csak 1/30-ig tekerni. Sötét lesz minden kép..
(Megjeleníti az 1/15-öt, de kiválasztani már nem engedi..)Üdv!
Egy szomorú Nikon P520-as tulajdonos..
Nokia N8 (xenon), Sony HX9V, Sony HX400V. <> Kingston SSDNow 300V 120 Gb -=Elfi=-
-
elfender
csendes tag
Szia!
Szerintem jól tetted.. Az 510-es legalább jóval olcsóbb..
Én visszavittem az egészet, pedig a vörös kihajthatós gépbe eléggé beleszerettem, de nagyot csalódtam.
Így hogy nem megy sorozatfelvételnél az auto ISO, nem lehet normális képeket kreálni..
Nikon P520: Senkinek nem ajánlom.
SOHA TÖBBÉ NIKON..
Üdv!Nokia N8 (xenon), Sony HX9V, Sony HX400V. <> Kingston SSDNow 300V 120 Gb -=Elfi=-
-
elfender
csendes tag
Igen ment megemelt ISO-val, de az csak Manual/User módban volt állítható, és állandóan piszkálnom kellett 800-1600-3200 között, attól függ, milyen terepen mentem.
(Erdő, rét, vendéglő..)
Azért lenne az Auto ISO, hogy megemelje ha kell, de az beragad 100-nál.
Üdv!Nokia N8 (xenon), Sony HX9V, Sony HX400V. <> Kingston SSDNow 300V 120 Gb -=Elfi=-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest