Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsebestyen
addikt
-
Sajnospogi
csendes tag
Milyen a videója az olympus sh-21nek?
Nézegettem youtubeon videokat amiket feltöltöttek, de nem tudom, hogy hogyan kell értelmezni őket, tehát teljes képernyőre rakva, vagy úgy picibe, ahogy bejön a honlap és rákattintok. Mert úgy nagyon szépek a videók.
Képek milyenek? Beltérben mennyire csinál jót?
Szóval mi a véleményed róla?[ Szerkesztve ]
-
Fun21
csendes tag
Yep, akkor HS 25 !!!
Igen tetszik mivel először egy drágább tükörreflexes gépen gondolkodtam (canon 650d) ami "hasonló külcsínre" csak lebeszéltek a nagy tudás miatt, nem valószínű, hogy kihasználnám.
Méretes de ahova kell oda magammal viszem, horgászat, túrák, családi események.
-
-
Nagya21
addikt
HAli!!
TÖREKEDNIE KELL, hogy 15 napon belül elvégezze a javítást, de nem kötelezett rá!!!!
Nagy különbség.
Üdv Nagya
UI:nekem múlt héten volt 1 hónapja bent, de a kishölgy jelezte, hogy az alkatrész késik, azért csúszik a csere, korrektül tájékoztatott mindég mindenről.Én meg jó kuncsaft voltam
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
t.imi
addikt
Ez már elmúlt, ha nem tévedek. Nem fotó, de egy aktiv méllyet nekem 3 hónapig szültek. Nem voltam nagyon ideges, csak egy kicsit. Erre hivatkoztak. Törekedni kell a 15 apra, de ha túlszalad, sajnos nem volt alkatrész, hideg volt, meleg volt, kihült a sör, stb..
Közben jól kitárgyaltátok már
[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
Azert az erzekelo hiba sajnos minden kepen rajta lesz . Az LCD meg kicsit zavaro, de a foto minoseget nem befolyasolja. (Sajnos az en gepem CCD-jen is van lathato pixel hiba, de ezert most nem viszem vissza...)
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
spiky03
veterán
Thx. Így bukott ki a dolog, mert pénteken sötétben fotóztam meg videóztam és ott virított középen a fehér pötty.
Utána jobban megvizsgáltam a korábbi képeket, amiket csináltam vele, és azon is ott a fehér pötty, csak ugye azokon nem tűnt fel, mert normál fényviszonyokban csináltam.Holnap vissza viszem a gépet a MM-be aztán kiderül, hogy mit mondanak.
Remélem javítják, mert ez így nem olyan jó. Mert képeknél PS-el csak csak lehet javítani a képen, de videónál ott már nem.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
hollozoli
tag
A jelenlegi bridge (vagy ultrazoom kompakt) csak LCD kijelzővel van felszerelve. És nagyon sokszor elvakított a nap és nem láttam semmit a készülő fényképből.
Mindenképpen ultrazoom kompaktot vennék, de max. 60 000 forintom lesz rá, az is áruhitellel. Azért néztem ki a Fuji HS 25-öt. Sajna nekem ez a felső határ, amit még meg tudok fizetni.
üdvözlettel:
hz
-
hollozoli
tag
Aha. Közben elolvastam az "Electronic Viewfinder" Wikipedia és egyéb bejegyzéseit.
"Mostanában terjedt el, használatban a tükör reflex és
lcd-s kereső kombinációja. Lényege hogy a keresőn benézve egy miniatűr LCD-t látunk (olyat mint a hátsó LCD), annak legtöbb hátrányával együtt."Nos, az én igényeimnek meg fog felelni az a 200 000 pixel. A lényeg, hogy akkor is lássam, hogy mi lesz a fotón, amikor a normál LCD-n nem látsz semmit a napsütéstől.
Valószínűleg karácsonyra lesz meg a HS 25.
Köszönet a tanácsokért!
hz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs