Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz kirkri #28831 üzenetére
Jaja, makró előtét.
[link]
[link]Csak érdemes hozzá állványt használni, megnövekszik a záridő és elmosódottak lehetnek a képek. Ha tárgyat fényképeztek, teljesen jó.
Szerintem egy Fujifilm S2950 (50e), vagy HS10 (80e) bőségesen jó lesz nektek.
Azt nem tudom, hogy a Raynox-ot fel lehet-e pattintani az S2950 elejére, kell egy kis perem neki. A kép alapján jó lehet.I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
-
kano
nagyúr
válasz kirkri #28837 üzenetére
De szerintem céges gépnek elég egy olcsóbb is.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kirkri
addikt
válasz kirkri #28829 üzenetére
Sajnos az újabb gazdasági válság begyűrűzni látszik, így csak egy 40-50 közötti keretet hagytak jóvá a céges gépre, így gondolom a bridge kategóriának annyi.
Az említett árban milyen gép rendelkezik az árához képest jó makróval?
Esetleg a Futo001 által javasolt Fujifilm S2950?
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
szg88
őstag
válasz kirkri #28916 üzenetére
Figyelj sztem ennek jó makrói vannak. Ha kell tudok feltenni képeket. [link]
Ha valaki mást esetleg érdekelnek képek teszek fel párat.
Nem volna rossz ötlet sztem, ha valaki aki itt kommentel, és megvesz egy gépet. Az lökne fel pár képet, és megnézhetnénk. Könnyebb lenne ajánlani is esetleg, vagy aki akar venni annak dönteni róla. Egy "amatör" képei mégis csak másak, mint egy profi tesztoldalé. Csak egy ötlet.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz kirkri #46287 üzenetére
Nem tudom, mennyi a szállítás, de szállítási költséggel, áfával már nem tűnik olyan fantasztikusnak, hiszen az XZ2 itthon akár 72-ért az XZ10 meg 51-ért is megkapható 3 év garival. Ha a szállítás több, mint 8000 forint, akkor az XZ2 már nem éri meg, az XZ10 pedig csak akkor jöhet ki egyáltalán nullára, ha teljesen ingyenes a szállítás. Ráadásul a garin, és az ezzel kapcsolatos eladhatóságon sokkal több a bukta.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Tin_Shield
őstag
-
sirtomi
tag
válasz kirkri #46347 üzenetére
Sajnos még nem tudtam dönteni és csak a ZX-10-est kaptam tippnek. A többit magamtól keresgéltem ár alapján.
Neki kell állnom asszem legalább alapszinten beleásni magam a fotózásba, mert így nehéz a döntés.ZX-10 mellé a többit ár alapján kerestem. Most azon gondolkodom, hogy az 5x zoom-nál szükségem van-e nagyobbra, de könnyen lehet hogy nem.
Gépet baba fotózásra, családi fotózásra, meg esetleg utazáskor turista fotózásra használnám csak.
[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!
-
asdf_
veterán
válasz kirkri #46414 üzenetére
Az Olympus egyébként tud manuális zoom-ot is, szóval a lehetőség adott.
Jo, az azert egy virtualis manualis zoom. Nem tudod vele megcsinalni, hogy fel masodperc alatt kattanasig tolod egyik vegallasbol a masikba es mar lovod is a kepet, szoval a feature listbe egy pipanak jo, de masnak szerintem nem nagyon, igazabol nem is nagyon hiszem, hogy elo ember hasznalna ezt a funkciot.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest