- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
laxus
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék elmerülni a fotózás világában, ezért kérnék tőletek segítséget. Közel 7 évig egy Samsung S85-öt használtam, szinte mindig automata üzemmódban. Az utóbbi 1 évben már nem is használtam, mert a mobilommal (SONY IMX135 szenzor) ideális fényviszonyok mellett, szebb képeket tudok készíteni és legalább mindig nálam van.
Nézzük az igényeket:
Elsősorban természetfotózásra (tájkép, vízpart, erdő, makró) szeretném használni túrázás során, ezen felül minden egyéb általános célra használnám zárt és nyitott térben is. Full HD videó jó lenne, de ez nem elsődleges szempont.Maximum 40-50 ezer forintot szeretnék költeni, legideálisabb egy jó állapotú 1-2 éves használt gép lenne. Első körben egy bridge gépre gondoltam, amiből később nagyobb veszteség nélkül kitudnék szállni. Ez egy amolyan tanulógép lenne, amin minél több manuális beállítási lehetőség van és megtanulhatom az alapokat. Ha jobban megtetszik a dolog, akkor mélyebben a zsebembe nyúlnék.
Tegnap találtam egy a tulajdonos állítása szerint sosem használt Sony DSC-H3000-et, 24.000 Ft-ért. Mit gondoltok nagyjából megfelelne az elvárásaimnak? Ilyen optikai zoom mellett, állvány nélkül egy kereső nem volna hátrány.
Örülnék, ha néhány konkrét típust felsorolnátok, mert egyszerűen lehetetlen eligazodni a milliónyi típus között.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Last Epoch
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EA Sports WRC '23
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest