Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• KAMELOT

titán

válasz Graphics #61272 üzenetére

Volt pár olyan illető akinek nem indult pont ez végett a gépe.C6/C7 állapottal való szórakozást a laikus ember nem nagyon érti és nem is akar benne babrálni. Inkább jobb olyat venni. :)

(#61273) Algol:
    R9-280X olcsó és jó teljesítményt ad le. Továbbá jól is tuningolható és már kiforrot
    R9-290 a GTX780 egy szinten van árban, de a 780-as sokkalta erősebb kártya és stabilabb is. NIncs vele gond.
    R9-290 hangos ventije van ha ref.-et veszel, melegszik és a driverek végett még sok a gond.
    Ha stabil jó kártyát akar akkor GTX780. Ha nincs ennyi pénze akkor 280X és ha ennyi sem akkor használtan HD7970. :)

Ha megnézed az én konfigomat. Sima nem tuning állapotban furmark alatt 395W. BPLi kitolásával 415W és akkor még a procit nem is tuningoltam. Ha adok neki tuningot akkor 50W helyett 80W mutat a proci. AKkor már 445W járunk. V700 GOLD tápom van legjobb minőségek egyike. Ilyen gépekhez ajánlott minőségi táp azért is írtam azokat. Itt ilyen FSP raider-t el kell felejteni.

Új hozzászólás Aktív témák