- Digitális Állampolgárság Program
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Kis színes abszurdisztánból
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
14adam
addikt
-
bartucc
addikt
-
Májsztró
addikt
válasz Bálint85 #31387 üzenetére
alaplapon bemész a bios-ba ... és rámész ,hogy load default bios settings vagy valami ilyesmit És utána. Nekem volt már ilyenem. 2 ramról cseréltem 4 ramra és nem volt hajlandó elindulni. Nyomtam egy bios resetet utána meg mindent visszaállítottam mint előtte volt és lám , tökin megy.
-
Májsztró
addikt
válasz Bálint85 #31384 üzenetére
ahogy bartucc is mondja , hiába PCI-E rev 1.0 a lapod , a + csatlakozóval kapnia kell elég kakaót. De ha másik táppal , másik lapban jó és nálad a tápra nem igazándiból gyanakodhatunk , valszeg a lappal lesz valami. Egy BIOS resetet próbálj meg rajta és utána tedd be a kártyát.
-
-
Traxx
őstag
válasz Bálint85 #27658 üzenetére
Kiegészítendő bartucc kollégát: az alaplapok is kajolnak standby némi áramot, márkától, típustól függ, hogy melyik mennyit.Szóval ha tényleg nulla fogyasztást akarsz kikapcsolva, akkor vagy a táp hátulján lévő kapcsolót pöccinted le, vagy egy kapcsolós elosztót applikálsz a gép elé. Meg lehet így fogni valamicske pénzt
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
bartucc
addikt
válasz Bálint85 #27658 üzenetére
Vmennyit fogyaszt bármilyen elektronikai ezközről van szó, standby állapotban is. Gondolom a kondikban ahogy tárolódik az áram stb, ez okozza a fogyasztást. De a lényeg, hogy igen, fogyaszt.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Traxx
őstag
válasz Bálint85 #22283 üzenetére
14+15A, vagyis 29 összesen.
Jobb amúgy az Enermax, legalábbis hangban (de a Giga se üvöltős). Ha van rá kess, én a pro82-t venném.
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Traxx
őstag
válasz Bálint85 #22060 üzenetére
Hajjaj...
Az Enermax némileg halkabb a Gigától, valamint erősebb. A 3,3 és 5V nem igazán lényeges paraméter. Hogy hány ágra van szedve a 12V, megint nem túl fontos.
Hogy a csöndesség és a plusz erő megér-e kb. +6K-t, neked kell eldönteni.
-
14adam
addikt
-
elfelejtette
veterán
válasz Bálint85 #22019 üzenetére
A Chifi 12V-os ágaira 12A+21A+13A terhelhetőséget ír, összterhelhetőséget nem.
Az Enermax 22A+22A+22A, összterhelhetősége 33A, tehát 396W (425W-os táp!!!)
A Chifi 27dBA-t ad meg zajszintnek, az Enermax lazán 20dBA alatt van.
Kell még több adat, vagy ez is elég?"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Traxx
őstag
válasz Bálint85 #22014 üzenetére
500-as Chifi adattábla vs. Enermax pro82+ 425W adattábla.
Szerintem ez alapján egyértelmű, melyik is a jobb...
A pro és a modu között a kábelek lecsatolhatósága az egyedüli különbség, hangszintben tudtommal megegyeznek.
-
elfelejtette
veterán
válasz Bálint85 #22014 üzenetére
Az adatlapodon szereplő géphez kell? Havernak is 9600GT-je van , meg egy 4GHz-re húzott E8200-as procija, és a táp ventije még nem pörgött fel (200W terhelésig 450rpm a venti fordulatszáma, illetve itt 88% a táp hatásfoka az adatlapja szerint).
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
elfelejtette
veterán
-
elfelejtette
veterán
válasz Bálint85 #22003 üzenetére
Hy!
A CM eXtreme nem ajánlott kategória, a Hyper hanyagolandó, a GPS450 pedig pont ugyanannyit tud 12V-on, mint a GPS400, tehát egy fillérrel sem ér többet.
Tehát ezek közzül a GPS400.
De a hangján ne csodálkozz! Kb. ez lesz a reakciód!
Üdv."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
-
tag
válasz Bálint85 #14656 üzenetére
Megérdezed, hogy árban mennyi, amúgy az elöbb linkeltem be neked a hirdetésem és a következő kérdésed az, hogy van-e jobb ebben az árban? De akkor nem is tudod, hogy milyen árban szeretnél jobbat?
5k-ért nem igazán tudok jobbat...Januárban visszakerülnek a hirdetések - 18 éve a Hardveraprón.
-
-
Traxx
őstag
válasz Bálint85 #14651 üzenetére
A HKC-nak azért utánanézhettél volna (kereső, bal felső sarok).
Egyértelműen az FSP amúgy.
-
Traxx
őstag
válasz Bálint85 #11627 üzenetére
A HKC tudtommal Deer belsőre épülő táp. Ebből következik, hogy eléggé elavult, védelem úgy van benne, mint a mogyoró a tejcsokiban: nyomokban Gondolom a ráírt teljesítményértékek sincsenek nagyon köszönőviszonyban a valósággal.
Aki meg azt írta, hogy Zalman minőségűek, az sztem vagy balfék, vagy a HKC reklámembere
-
venember83
nagyúr