Hirdetés
Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz dances #41434 üzenetére
Szia!
Az Athlon II 435 a 95W-os TDP osztályba tartozik, de még ennyit sem fogyaszt. A HD5750 max. 80W körül tud zabálni, de vannak már olyan példányok is külön, 6pines VGA csati nélküliek, tehát mindenképp 70W alatt marad a fogyasztása. (PCIE csati-n 75W mehet át, de 70W felett fogyasztó kártyák már kapnak külön etetőt.)
Ezek fogyasztanak a 12V-os ágról, tehát a géped maximális fogyasztása kb. 160W környékére tehető. Az említett két táp közül mindkettő bőven elég hozzá, még akár két ilyen konfighoz is. A CX400 halkabb a magasabb hatásfok miatt, viszont a Chieftec többet bizonyított már és az sem terhelődne le annyira, hogy komolyabban megjöjjön a hangja.[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Tristis
őstag
válasz dances #41434 üzenetére
A chiftecet ne! Szerintem 25-30 decibelt viszi alapterhelésen.... Borzasztó hangos! Ha vársz egy picit megjön az új tápom és tudok neked írni összehasonlítást. Kb. hétfő-kedd. Írj rám privátot, ha úgy alakul. Én pont Corsair-re fogok váltani Chieftec-ről..
[ Szerkesztve ]
Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
elfelejtette
veterán
válasz dances #43716 üzenetére
Hy!
Hol olvastad, hogy 350W-os belső van benne? A CX400 a 12V-os ágon 360W-ot tud leadni, emellé jön még a 3.3V-os, és az 5V-os ágon leadható teljesítmény, tehát ténleg 400W-os.
Az a Chifi pedig elavult, régi, akkor inkább az FSP400-60GHN.(#43717) AndrewTdi: Te ismered az említett két tápot, vagy csak írkálod a hülyeségeid, mert a Chifi név valahonnan ismerős?
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
14adam
addikt
válasz dances #47292 üzenetére
kombinált teljesítménybe a 400-as táp 350w-t tud és az 500-as meg 400-at,egy sorral lejebb adták meg a kombinált teljesítményt
#47293) Valty : hát még nem is hallotam róla,4 ága van 18A-t tud áganként és 85% körüli hatásfoka van,nemlehet olyan rossz
(#47291) Iam The Ghos lehet tápcsere után jólesz,mert már járt nálam ilyen betegségű gép,ott betettem az én tápomat, és lás csodát,ment utána vett a codegen helyett egy enermaxot
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest