Hirdetés
Aktív témák
-
kbalazsa
senior tag
Üdv!
Ez volt a problémám, aztán rájöttünk, hogy a Chieftec tápom delta belsője nem bírja a kvázi-színusz jelet. Egyébként tökéletesen meg vagyok elégedve a csifi táppal, de emiatt le fogom cserélni.
Mit érdemes venni helyette? Honnan lehet tudni, hogy ha aktív PFC-s tápot választanék, az jó lehet a szünetmentesemhez? Honnan lehet tudni, hogy melyik táp Delta belsős?
Az elvileg és a gyakorlatilag közt nincs különbség ... elvileg.
-
kbalazsa
senior tag
(#41165) kbalazsa: Leírta neked, hogy ne vegyél olyan tápokat mert mind Delta belesek, de első hsz.-be is benne van ez a téma, hogy kváziszinusz alá nem jók a Delták!
Tehát deltabelső számodra ugrott.Stimt, értem amit írsz és amit nyunyu pajtás írt, a kérdés csak az lett volna (most másként fogalmazva), hogy akad -e még az itteniek tapasztalatai szerint olyan nem deltás aktív PFC-s táp, amellyel ugyancsak gond van nem színuszos szünetmentessel használva.
Az első hsz. szerint nem 100%, hogy működni fog aktív PFC-s cuccal az ilyen; tehát azért érdekel, hogy volt -e már olyan, ami nem deltás és nem működik.
-
kbalazsa
senior tag
Mi a különbség a Chieftec CHP és GPS típusú tápok között?
-
kbalazsa
senior tag
-
-
kbalazsa
senior tag
Volt olyan szerencsém, hogy kaptam ingyen kipróbálásra egy FSP500-60GLN tápot. Beszereltem, kipróbáltam, kiméregettem. Az első próba az volt, hogy kihúztam a tápot a szünetmentesből... tökéletesen ment tovább a gép, tehát megfelel a fő kritériumnak.
A második próba az volt, hogy kiméregettem a fogyasztást többféle alkalmazáskombináció mellett és itt is kellemes meglepetések értek; pár %-al jobb hatásfokúnak mutatkozik mint a régi (Chieftec GPS550 AB A).
Mért adatok:
Alkalmazás..........................Chieftec...............FSP
2D alap (Win7 Aero).............110W...................105W
3D Furmark Stress...............240-250W.............220-240W
3D Furmark + Prime95..........270-280W............260-275W
2D Prime95..........................160W..................154W
3D Dragon Age.....................200-215W............196-210WMost már csak stabilitást kell tesztelni, s ha azon is átmegy, akkor ő lesz a nyertes.
[ Szerkesztve ]
-
kbalazsa
senior tag
A táp kihúzása a szünetmentesből = A szünetmentes tápját kihúzni. Oké, lehetett volna másként is fogalmazni na
Igen, a Chieftec táppal bekapcsolni sem volt hajlandó a gép, de bízván az itteniek szakértelmében (mivel itt azt írták, hogy az FSP-vel majd jól megy minden), egyből a közepébe vágtam bele: kihúztam a tápkábelt (a szünetmentesét) és lőn öröm és boldogság
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos cigaretta 🔞
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest