Hirdetés
Aktív témák
-
Adamka3kerék
tag
Érdeklődnék,hogy mi a vélemény,tapasztalat a következő tápról: HKC 580W USP-5580
eladók nagyon futtatják,két év gar nem rossz
válaszokat előre kösz. Ádám
Kézkímélő, PH semleges! ~~~°°°°...
-
Adamka3kerék
tag
válasz venember83 #6559 üzenetére
Köszi, a 450 gps deltámat cseréltem volna erre,de akkor látom hiba lett volna.....corsair 550 vx?
-
Adamka3kerék
tag
válasz venember83 #6561 üzenetére
a 450AA csak 300wattot nyom? Pedig elvileg ez volt a tuti jó széria,már vagy 2 éves.
Hát a 450es kevés,mert ha veszek,akkor ugy akarok,hogy 2 kártyát is elvigyen...Kézkímélő, PH semleges! ~~~°°°°...
-
Adamka3kerék
tag
válasz venember83 #6570 üzenetére
És az Fsp bluestorm II 500w-ot hány %-al mondanább erősebbnek a mostani 450AA-nál?
Nagyon erre a két tápra esküszöl....esetleg tudod hol a legolcsóbb?Kézkímélő, PH semleges! ~~~°°°°...
-
Adamka3kerék
tag
válasz venember83 #6574 üzenetére
köszönöm a válszt,tényleg ez volt a hátsó értelme a hsz-emnek,de ezek szerint nem pénzelnek...akkor feltétel nélkül elfogadom az ajánlásod,mivel magam sem tudok jobbat!
Valszeg a Bluestorm lesz,főleg mert elég jó árban elmegy a csifim.
én is az ipont néztem,nem is szőrözök sokat,bolti gar...lassan elküldhetnéd a cégeknek promomunkásságod bizonyítékait,hátha rádbíznák a hazai terjesztést
mégegyszer kösz,üdv
-
Adamka3kerék
tag
Bizomány,bontani kell a kis dobozt....de ha vakon bízol az ASUS minőségben,akkor úgyse kell gar
Én parasztosan beillesztek egy ellenállást,megnézem hény vatos és annak fügvényében 15-35ohm elegendő szokott lenni.
Ha rá tudod csak úgy illeszteni az 5 voltot próbáld ki...ki tudja,lehet pont jó leszKézkímélő, PH semleges! ~~~°°°°...
-
Adamka3kerék
tag
válasz venember83 #6646 üzenetére
Májsztró,erről kéne véleményezés: Silverstone ST60F 600W moduláris tápegység
köszKézkímélő, PH semleges! ~~~°°°°...
-
Adamka3kerék
tag
Üdv.
Érdeklődnék,hogy ez a táp: FSP - ATX-350PNF -mennyire ajánlott egy közepesen erős konfighoz (3g prescott,7900gs,1 vinyó)de lehet pici upgrade....
Egyáltalán olcsó,6000ft-os ára ellenére jó minőségű ez a táp?köszönöm
-
Adamka3kerék
tag
Az e-bolttal van vkinek tapasztalata? Náluk érdemes vásárolni?
http://www.ebolt.hu/product118543_category1292.html#
Bagira: Mi a baj az Iponos garival? Náluk akartam tápot venni,ne tegyem?
[ Szerkesztve ]
-
Adamka3kerék
tag
Üdv
Pnf 400nál a bluestorm2 400-as megér 1500ft-al többet,ha csak a teljesítmény(és azt is főleg 12v-os ágon) nézzük?
kis core2-nagy vga kombóhoz lesz....Kézkímélő, PH semleges! ~~~°°°°...
-
Adamka3kerék
tag
Fsp pnf és pnr között mi a különbség? Biztos ezerszer ismételt,de a 6 archívutomt nem lapoznám át
előre kösz
-
Adamka3kerék
tag
Üdv
Ilyen tápot szabad venni? Cooler Master eXtreme 500W
4850+e6400,semmi extra,ehhez kéne......elég lehet egy sima fsp pnf 400?választ előre kösz
-
Adamka3kerék
tag
Üdvözület az egybegyűlteknek.
Vénemberhez vagy bárki más szakértőhöz címezném a szokásos kérdésemet: Konfigépítés: p35ös lap,kb e6400 szintű proc, 2900pro 512/512, 2g ram, 1 ODD, 1-2 hdd.
Ezekhez FSP PNF 400 elég lehet?(tudom a csatlakozóin alakítgatni kell,de majd összesakkozom)
Ha nem elég,akkor mi köv árlépcső? (termék)előre kösz: Ádám
-
Adamka3kerék
tag
üdv
HKC USP-3430 -egy ilyen táp 6k-s árával megér egy próbát olcsó konfighoz? 350es fsp szintet tud vajon?
-
Adamka3kerék
tag
válasz #65675776 #22822 üzenetére
A gondom csak annyi,hogy pont egy 2900pro-hoz kell,amin 2 pci-e csati van és sajna az fspkről lefelejtették őket,1db van nekem zsebben,boltokban meg nem igazán találok. Ha tudsz mutatni boltot,ahol van kábel külön,akkor egyértelműen az fsp-t választanám.
kösz
-
Adamka3kerék
tag
Ja és szted elég egy 350-es pnr vagy 400-ast vegyek?
-
Adamka3kerék
tag
válasz shteer #22827 üzenetére
Akkor bekombózom pnr350 mellé.....kár hogy nincsen túl sok részletes leírás erről a tápról,néhol 8,néhol 12cm ventivel írják és az sem egyértelmű, hogy van- e rajta pci-e tápcsat. Pnf-en nincs,azóval gyanítom az olcsóbb verzióra se raktak.
Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Külpolitika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kupon kunyeráló
- Vezetékes FÜLhallgatók