Hirdetés
Aktív témák
-
Henryk
aktív tag
válasz 14adam #40430 üzenetére
Megnéztem az Enermax Modu 525-öt amit ajánlottál 2 napja, sőt még most is nézem.. itt csücsül már a gépben
Kábelek elég hosszúak lettek, csak erőlködni kellett néhol hogy rámenjen, de sikerült.
A ventije olyan mint ha nem is menne, levegő is alig jön ki, az is épphogy langyos, bár lehet a sok házventi miatt.
Szünetmentessel is megbarátkozott hamar, amin azt vettem észre, hogy kb 20-30W-al kevesebbet ír fogyasztásra, és 1-2 perccel tovább bírja, ez a jobb hatásfok miatt lehetséges, vagy képzelődöm?És kösz még egyszer.
[ Szerkesztve ]
-
zso73
veterán
válasz 14adam #40535 üzenetére
Akkor jó. A tápot beraktam a gépbe.......FSP-t akartam venni, de akkor ugyanaz. Gondolom a nevet megfizettem pluszban, és ennyi....
A kábelei elég rövidek. Egy Corsair VX 450- cserélődött ki erre, de sokkal problémásabb a kábel eléréses dolog."A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
-
Dyno
veterán
válasz 14adam #40563 üzenetére
Figyelmesebben nézd már meg miről kérdezett!ODIN nem Superb!
Ebben pedig CWT bél van halk jó kialakítású táp, és az ebben lévő CWT bél jóval előrébb van mint az FSP a gigában.
(#40561) JackOneill19: Megéri jó táp, vedd meg!És elég is lesz.492W-t tud a 12V ágon, jó lesz!!
(#40566) JackOneill19: Egyiket se érdemes már emgvenni, a Giga amit linkeltél ODIN az jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
-
Dyno
veterán
válasz 14adam #40603 üzenetére
Hát oké hogy hangos a Delta bél, de 2-3%-os stabilitással tartja a feszeket, valóban nem épp izmi a 12V-os ága, de akinek hang nem számít, jó táp lehet főleg az 500 és 550W-os, nekem volt 550-es hát se az oem SS tápommal se a Corsairommal nem voltam megelégedve annyira mint a csifivel, igaz az Enermax a best de ez nyilvánvaló.
Sirtec Delta?Hát szívem szerint mind kettőt kedvelem, Sirtec beles Csifik jók voltak eltekintve a 410-es hibás készenléti körét, de ettől függetlenül 3-4évet tuti mentek, Deltával hasonlóan állnak a dolgok.Szvsz kedvelem mindkettőt, Deltás csifikkel sincs bajom csakhát a hang, bár mellékesen megjegyzem az 550-asnak és 550-esnek messze nicns olyan hangja mint a 400/450-esnek....azok már 100W-os terhelésnél is 1400rpm-en járatják a ventit, és kimondottan hideg a levegőt ami jönn belőle, viszont 500/550 100W-os terhelés környékén beéri 800-900rpm-emmel, ez a legtöbb átlag még halk gép esetén sem jelent komolyabb hangforrást.Ajánlani akkor ajánlanám őket ha olcsóbbak lennének főleg az 500/550W-osok, 400/450-es tényleg kimondottan hangos!De az említett 500/550w-osok jók lennének csak sajnos 16-17k-ért talál mást az ember, jobbakat.
-
Tothgera30
Ármester
válasz 14adam #40613 üzenetére
Az OCZ csak egy szériában ad ki modulárisokat, mégpedig a ModXStream szériában, és pontosabban róla lenne szó.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Tothgera30
Ármester
válasz 14adam #40625 üzenetére
Te mondjuk milyen modulárisat ajánlasz, olyan 20-25 k körüli áron, egy Giga SuperB 550 leváltására! Illetve el kell bírnia egy négymagosított Phenom II 550BE procit, és egy Geforce 275-ös vagy egy Ati 5850-es karit, egy vinyót, egy odd-t, egy alaplapot, egy ventiszabályzót és öt ventit,... remélem nem hagytam ki semmit!
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
proximus
senior tag
válasz 14adam #40712 üzenetére
Akkor gyakorlatilag bármilyen proci mehet bele alapon....,nem hangzik rosszul.
Konkrétan egy ATHLON II X2 250, vagy X4 620 menne bele, amit lehet ki is tesztelnék.
Ja igen....., feszt nem tervezek emelni semmi esetre sem.
Így még mindig OK lenne a kisebb csati?FSP400-60GHN, illetve u.i. APN lenne a kiszemelt táp.
[ Szerkesztve ]
-
fagy53
nagyúr
válasz 14adam #40788 üzenetére
Ennek majd utánanézhetsz, én féléve tettem a modembe egy 32 éves elkót, még jó...
A mai gyártmányok a felhasznált anyagok és a technológia miatt ennél jóval többre képesek, a szilárd dielektrikumú kondikról nem is beszélve.
A megfogalmazásom egyébként egyértelmű volt, tudsz annál jobbat a tápnak, hogy nincs bekapcsolva?Más: az a tápos oldal amit linkeltél korábban nagyon jó!
-
Dyno
veterán
válasz 14adam #40828 üzenetére
AMikre rákérdezett leírtam neki milyen belüek.
(#40834) jobbman : Csak egy picikét visszaolvasnál, akkor láthatnád hogy én személyes tapasztalatokat írtam le.Szóval egy azonos típuson belüli eltérések is vannak.
-
csika
tag
válasz 14adam #40853 üzenetére
Köszönöm a választ!
Amint néztem, ennek van 525-ös verziója is - alig drágább.
Ez is ugyanolyan halk mint a modu 425-ös? Ha igen, akkor lehet e felé hajlanék, ki tudja mit hoz majd a jövő ...
Most egy 450W-os chieftekem van, szintén hosszú időre szántam, de messze a leghangosabb dolog a mostani gépembe (2 ventis jószág még).Magyarok! Férfiak és asszonyok! Hallgassátok csika vezért!
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Letiltotta a DLVR megkerülését az Intel új mikrokódja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest