Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz flash- #37790 üzenetére
Szia!
Arctic Cooling Fusion 550R ~16k
De azt nézd meg, hogy milyen hosszú kábelekre van szükséged, mert alsó tápos házba nem igazán elegendő ennek a tápnak a kábelhossza. Viszont a minősége, ár/érték aránya és hangja kiváló.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
-
kepzavar
csendes tag
Sziasztok. Tápvásárlás előtt állok és érdeklődnék, hogy melyiket ajánljátok? ThermalTake ToughPower 600W vagy Corsair TX650W? A gép az e8400, hd4670, 2db 320-as és 1db 250-as winyó, 1 dvd író. Azért akarok bővíteni, mert karácsony felé vennék egy terrás samut. Ha tudtok jobbat ajánlani 25k alatt, azt szívesen fogadom.
-
flash-
veterán
Sziasztok!
érdeklődni szeretnék hogy hány wattos táp az ami ezt a konfigot szépen biztonságosan ellátja?
továbbá tudtok adni konkrét tippeket erre a konfigra?intel i7-920 proci
radeon 4890 videókártya
6 gb ddr3 ram
1 terrás sata 2 es winchester
Creative-Labs Sound Blaster X-Fi XtremeMusic hangkárgya
dvd író
floppyKöszi előre is
[ Szerkesztve ]
-
H.O.D.
senior tag
Nos, most már nyilvánvaló, hogy a Zalman Zm600-HP nem elég ehhez a konfighoz.
Corsair HX750 lesz a kiválasztott. Eleve ezt akartam, de nem lehetett kapni az adott időmomentumban.Where do you want to go today?
-
Landon
őstag
Oksa lemondtam a tápról inkább. Tényleg nincs értelme inkább előbb veszek majd lapot és ha az a "probléma" fenn áll (POST előtti 10+msp sötétség) akkor próbálok tápot.
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Cadal
őstag
Hello!
Lecserélem a videókártyámat, és az érdekelne hogy továbbra is elegendő-e a Chieftec GPS-400AA-101A tápegységem, vagy cserélni kellene nagyobbra?
Konfig:
AMD Phenom II X2 550 @ X4 3,5Ghz.
Gigabyte MA770T-UD3P
2 db 7200-as samu vinyó
hangakari, stb... (lásd cuccok.)A videókártyát pedig 9600GT-ről váltok GTX275-re.
Ha esetleg cserélni kellene mire és mekkorára érdemes?
Esetenként kíváncsiságból a proci és a vga tuningolva lenne.
Köszi[ Szerkesztve ]
-
14adam
addikt
válasz birozoli7800 #37780 üzenetére
Majd kiderül milyen vga-lesz és akkor megkérdezed mégegyszer,mert ezt most bőségesen viszi
Dyno: elolvastam mégegyszer,és rájöttem,hogy butaságot írtam
[ Szerkesztve ]
-
-
Cruncher
csendes tag
Milyen tápot ajánlotok egy i5 + 5770 rendszerhez? Ha kell plusz info a gépről adok, de szerintem ez elég.
-
birozoli7800
senior tag
Üdv mindenkinek!
A mostani gépemet egy kb. másfél éves Chieftec GPS-400AA-101 A hajtja. (Lásd Adatlapom)
Mostmár rövidesen platformcsere lenne a gépembe AM3-ra.
Nos a következő alkatrészek várhatóak:
GIGABYTE GA-MA770T-UD3P
AMD Athlon II X4 620 2.60Ghz
KINGMAX TinyBGA 2048Mb DDR3 1600MhzTehát az lenne a kérdésem hogy ezeket az alkatrészeket elbírná még a csifi? A hangja különösebben nem zavarna.
-
d@minator
addikt
válasz Nagylajos_1 #37775 üzenetére
A konfigod 200W körül fogyaszt tehát elég.
-
Nagylajos_1
tag
Sziasztok!.....Chieftec DT500a2 500W os tápom van... ez mellé 1 winyóm,1 core 2 duo e 8400 as procim....A kérdésem annyi lenne, hogy ha veszek egy radeon HD5850et, akkor el fogja-e bírni ez a táp a kártyát? Előre is köszi
https://www.youtube.com/watch?v=pbL6P_z9YyY
-
Landon
őstag
EDIT: Ill. a 3ik jelölt a CORSAIR PSU-650TX ami lehet mind2 giga-nal jobb lenne. Nincs gondom a 500-as FSP-vel sem csak nem akarnám a végsőkig hajtani mert az megnövekedett hőfokokat jelentene elvileg a többi alkatrészeknél amit meg nemigen szeretnék. Plusz a későbbi esetleges fejlesztések miatt se jönne rosszul (mégegy winyó, világító vackok etc. mást nemigen tervezek a közeljövőben)
Abdulka1@ Köszi, ez mindig lemarad...
Config: Gigabyte MA770T-UD3P, PhenomII 965 - Scythe Mugen2, Sapphire HD5870 1GB, 4GB 1600MHz HyperX, 640GB WD Caviar Black, 2db ház venti, 1db multi DVD író.[ Szerkesztve ]
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Landon
őstag
Nézegettem tápokat és az lenne a kérdésem, hogy e kettő közül melyik lenne az érdemesebb ill. amennyiben egyik sem akkor inkább még várok picit és nézek valami jobbat csak akkor kéne egy kis segítség , hogy pontosan mit is lenne érdemes.
Jelenleg kiszemeltek:
Gigabyte Superb 720 720W aktív PFC
GIGABYTE ODIN 720W modulárisThere are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
concret_hp
addikt
üdv
egy giga ga-ma785 gmt-ud2h lapba menne egy athlon x2 240 (ha kevésnek bizonyul akkor később cserélve lesz a proc), külön vga nem lesz. 2 vinyó megy bele.
a procira z600 hűtőt tervezek venni.milyen tápot ajánlanátok ehhez ami a lehető leg csendesebb? gondoltma, hogy veszek fsp zen, de aztán láttam, hogy "ciripel"
mondjuk ilyen 5K-nál többet ennek fényében nem szeretnék elkölteni rá.
egy ilyen házat néztem esetleg mint ház + táp megoldást:
[link]
erről mi a véleményetek?[ Szerkesztve ]
vagy fullba vagy sehogy :D
-
nyunyu
félisten
válasz H.O.D. #37760 üzenetére
Elvileg egy 12V-s ág 16A, ez egyedül is elbírja az i7-et. Szerzek egy csatit, amivel elosztom kétfelé és ez megy a CPU-hoz.
Ennek fussal neki megegyszer, mert ha tul vekony madzagot hasznalsz, akkor akar le is eghet a tul nagy aramtol.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
14adam
addikt
válasz #41635072 #37762 üzenetére
Ugyan olyan hangos mint azok,csak ez egy kicsivel elöbb felpörgeti a ventijét ha pl leterheled 250w-vel és ezáltal nagyon picit hangosabb lesz.
Milyen géphez kéne tuning?Ennek egy darab 12-es ága van ami a tuningnál előny és az is 30A(360w)kaler AMD:Vinni fogja,de ezt olvasd el előtte.
Kedves tápszakik,úgygondolom,hogy frissíteni kéne az 1# hsz-t,mert már van néhány olyan táp,amit eddig jónak hittünk,de mégse az pl:hx 520,vagy 400-as gln és egyéb tápok.
[ Szerkesztve ]
-
kaler AMD
csendes tag
Helló mindenki!
A segítségeteket szeretném kérni.
Most veszek új gépet és érdekelne szerintetek milyen tápot vegyek.
Én egy FSP 400PNF 400W passzív PFC tápegységre gondolta.A gép:
Alaplap: ASRock A785GMH/128M AMD785G SAM3 mATX
Proci: AMD Phenom ll X4 9600+ Socket AM2+, 2 300 Mhz (de húzzva lesz 2 600-ig)
Ram: 2GB 1066MHz DDR2 RAM Kingmax
VGA: ATi Radeon™ HD 3870 512 GDDR4
Várom a javaslatokat.
És előre is köszönöm a segítségeteket.Üdv:
kaler AMD -
törölt tag
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy egy Corsair CX modell mennyire zajosabb a VX/HX modellekhez képest?
A másik pedig, hogy a 400W-os verzióval mennyire lehetne tuningolgatni?
Csak mert áganként 10-12A-rel gyengébb a mostani Odin GT-mnél. -
H.O.D.
senior tag
Ezt gondoltam ki:
Elvileg egy 12V-s ág 16A, ez egyedül is elbírja az i7-et. Szerzek egy csatit, amivel elosztom kétfelé és ez megy a CPU-hoz.
A másik CPU ág így terheletlen marad és az egész etetheti a VGA-t.A kérdés már csak az, hogy 32A elég-e a gtx295-nek :S
Where do you want to go today?
-
Dyno
veterán
válasz H.O.D. #37757 üzenetére
a második közösködik az egyik CPU ESP csatival.
Itt lehet probléma, ezt máshogy megtudod oldani?
(#37756) Fenyő: FSP beles, elég jó ahtásfoka van ezáltal nem kell bele sok hűtőborda(vas), régi csifiknek elég gyenge hatásfoka volt ezért rendesen telepakolták hűtőbordával.
Ezzel magyarázható a súlya, de már sokszor írtuk itt, nem a súlya számít a tápnak meg akinézete.
Lásd Tagan táp amik Topower belesek, nehezek rohadtúl jól néznek ki, még is van bennük egy olyan bél ami veszélyes a gépedre. -
Fenyő
őstag
Sziasztok,
Fórumbeli tanácsok hatására ma lecseréltem Öcsém gépében egy 500-as Deer tápot 460-as Gigabyte Suberb-re. Nos a kérdésem a következő, a két táp súlyra kb azonos (nem túl nehéz, egy 400-as codegánynál mondjuk nehezebb, de chifi-hez képest könnyű), nekem meg korábbról az rémlik, hogy a dögnehéz táp a jó. Gondolom más is számít, lehet, hogy most már könnyebb táp is lehet jó? Szóval nyugtassatok meg (vagy ne), hogy jó cserét csináltam...Nem küldhetsz privát üzenetet saját magadnak!
-
Dyno
veterán
válasz gyuszmo1 #37753 üzenetére
Macron beles szóval gyenge kondik miatt nem igazán ajánlott.
FSP Everest 500W-vel jobban jársz.
(#37754) H.O.D.: Kevés a Zalman hozzá, főleg azért mert csak 18A-es ágai vannak és valszeg egy ágról akarja felvenni a naftát a kártya, eseteg probálgass más ágról adni neki, de igy lehet átalakítózod kell.
-
H.O.D.
senior tag
Sziasztok!
Tegnap összeraktunk egy elég izmos gépet. A konfig:
Core i7-920
Gigavyte GA-X58-UD3R
2x2GB Kingston DDR3-1333
Gigabyte GV-N295-18I-B (gtx295)
Samsung Spinpoint F1 1TB
Creative SB AudigyA tulaj vallása tiltja a tuningot, tehát minden alapon fogyaszt.
Egy Zalman ZM600-HP lett választva hozzá.Namármost a gép már oprendszer telepítés alatt újraindulgat, kb. mindig ugyanott. A memóriahibát cserélgetéssel/átpakolással kiszűrtem. Lehet ez táphiba?
Where do you want to go today?
-
gyuszmo1
tag
sziasztok! mi a véleményetek erről a táp-ról? [link] point of view black diamond 500w üdv.:gyuszmo1
"A meggyőződés nagyobb ellensége az igazságnak, mint a hazugság."
-
Membrán
tag
válasz Membrán #37746 üzenetére
http://www.hardwaresecrets.com/article/540/1
Egy másik tesztben ripityára szétszedték a Corsair VX-et.
Seasonic belső! Már meglepődtem.
Maximális kimenő teljesítmény 571 W a mérés szerint! A Corsair csak 450 W-osnak árulja. Simán rálehetne írni, hogy 500 W. Így viszont tényleg bakit követtek el az egy PCI Express csatlakozóval.
Hatásfoka 84 és 88% között. Elég jól hangzik.Azt hiszem nem keresgélek tovább.
[ Szerkesztve ]
-
Zolás
addikt
Vazze most én értek hozzá vagy te? Azért raktam be ide kérdésnek mert nem értek hozzá ilyen szinten.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
vzsryl
nagyúr
válasz Membrán #37748 üzenetére
Olyan házban biztosan nem lenne problémája.
Az ECO80+ is természetesen nagyon jó minőségű, mint a többi Enermax táp, továbbá a 12V-os ága ennek is nagyon erős, 384W. De a 45cm-es kábelei kevesek lehetnek egy alsó tápos házban.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
vzsryl
nagyúr
válasz Membrán #37746 üzenetére
Igen, a japán kondik jók.
Annyi negatívumot lehet mondani, hogy a ventiszabályozása nem tökéletes, tehát kevésbé szellőző házba nem túlzottan ajánlott a használata, mert megsütheti magát.
A moduláris tápokkal a modularitás miatt biztos, hogy nem szokott gond lenni.[ Szerkesztve ]
-
Membrán
tag
Egy tesztet olvasok a Corsair VX táp-ról.
http://www.techpowerup.com/reviews/Corsair/VX_450W/1.html
Elég jókat írnak róla.
•High quality Japanese capacitors provide uncompromised performance and reliability.
Ez a mondat mennyire állja meg a helyét?
A japán kondik ennyire tartósak?Negatívumként emelik ki, hogy ez nem moduláris. Ez ezek szerint már megoldótt a HX-el.
Innentől kezdve nincs is hozzá negatívum a tesztelők szerint.Moduláris tápokkal szokott gond lenni?
Gondolok itt a plusz csatlakozókra. Érintkezés, miegymás.[ Szerkesztve ]
-
Membrán
tag
Sziasztok!
Alsó tápos házba keresek tápegységet 400 - 450 W körül, 20k alatt.
Phenom II X4 955 proci és majd egy Readon 5850 lesz a konfig.
Visszaolvastam a fórumban, csak nem tudom, hogy melyik lenne megfelelő
mind minőségben és kábelhosszban egyaránt.ENERMAX ECO80+ 400W elég szimpatikus nekem, csak nem találtam róla véleményeket.
-
Zolás
addikt
Ne haragudj nem is néztem hogy volt-e már.
Igy viszont minden szaki figyelmét felkelti. Legalábbis remélem.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
[link] megkérném az urakat olvassák el szakmailag ezt az írást mivel problémás FSP tápról van benne szó.
Csak azért kérem hogy ennek fényében még mindig ajánlahtó-e az fsp350pnf és egyéb fsp tápok .[ Szerkesztve ]
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
vzsryl
nagyúr
válasz 14adam #37735 üzenetére
Nem értem mi szükség lenne az 500-asra. Max a procinak kellhet több kraft, de mivel 18A-esek a 12V-os elágazásai, ezért nem lehet vele sokra menni, csak egy ágról fogyaszt. A VGA-nak meg bőven elég az Enermax 19A-e, nincs szükség az Everest +1 12V-os ágára.
-
Free04
tag
CPU: I7
VGA: 4890
RAM: 4x2Gb
HDD: 2x1Tb
ODD: 2db
4-6db venti
tv,-hangkártya.Milyen táp kellene ehhez,ami viszonylag halk és minimum 3 évig rendesen működik?
Nem lesz több vga-s renszer és tuning is csak finoman,alapfeszen ha alapon nem lesz elég a cpu.
20k körül gondoltam valamit,de ha olyan a helyzet,akkor lehet több is(vagy épp kevesebb)[ Szerkesztve ]
-
14adam
addikt
válasz pethiee #37731 üzenetére
Akkor szed szét(nem ajánlom,ugrik a gari)Sokkal több védelem van benne,sokkal biztonságosabb,és sokkal több csatija van.
Amikor a mercury felrobbana,és meghalnának a gépbe a dolgok,akkor a Giga esetleg csak leál,és még minden megmarad a gépben.
Kb ennyi a különbség,meg a hangja amit írtál,de szerintem a Giga halkabb mint a mercury(halottam már mind2-t)...Lehet,hogy csak egy selejtes példányt fogdál ki -
pethiee
csendes tag
srácok megvettem a gigabyte superb 460w-os tápot de aztkell mondjam jóval hangosabb najó annyira nem de hangosabb a Mercury 400w-os tápomtól. ezenkívül nemfedeztem fel különbséget a kettő között a mercury táp kb 5 éves.
-
14adam
addikt
válasz Zsolti1987 #37727 üzenetére
sajnos még nemvolt,de letesztelnék egyet
-
lsc
nagyúr
Az élet kegyetlen .
-
Zsolti1987
aktív tag
válasz 14adam #37719 üzenetére
Hát azért nem 5800asokra gondoltam, az picit drága lenne nekem most.
Neked már volt amúgy quadro kártyád?
Mert én 512mb-osokban gondolkodom pl fx 580, hogy azok mennyivel tudhatnak többet,(vagy tudnak-e annyit) ha csak a cad alkalmazásokat nézzük, mint a mostani 9800gt-m 1gb rammal? -
vzsryl
nagyúr
válasz CptMisi #37725 üzenetére
Üdv!
A Phenom II 720 95W-os TDP-be tartozik, a HD5770 pedig 108W-ot eszik, a gép többi rész pedig max 50W. Tehát 200-250W-os fogyasztás várható, amihez az említett 400W-os tápok bőven elegendőek. Ha betennél egy HD5870-es csúcs VGA-t, akkor is max. 50W-al nőne a fogyasztás. Egyedül akkor lehet szükséged az 500-as Everestre, ha HD5770 CF-ben gondolkodsz.
-
CptMisi
őstag
Üdv!
kíváncsi vagyok, hogy mit gondoltok: phenom 2 x3 720BE, 4Gb DDR3, 5770vga, hdd, ventik stb--->milyen tápot ajánlanátok?
múltkor azt mondták(itt), hogy FSP Evereset 400, vagy egy Corsair 400as.
ezekkel akkor működne a dolog?
én inkább 500w-osra gondoltam, hogy ha valamit fejlesztenék menet közben, akkor is bőven elég legyen...egy everest 500as elég lenne, nem?
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
Blaze71
őstag
válasz 14adam #37722 üzenetére
Ez igaz. Nem is annyira a külsőn lepődtem meg, hanem a molex csatik minőségén. Tisztára, mint egy Codegen. A Chifin azért ez a dolog elég extra a Gigához képest.
Szerk: No, meg hiába van rajta 4 SATA, ha 5 centire teszik őket egymástól és kettő erre, kettő meg arra áll. 3 winyóhoz már így is kell molex-SATA átalakító.
[ Szerkesztve ]
DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D
-
poga
csendes tag
üdv!
konfig:
proci: AMD Phenom II 955 3.20Ghz AM3 BOX Black Edition
proci hűtő: COOLERMASTER Hyper 212 Plus
alaplap: GIGABYTE GA-MA770T-UD3P
videokártya: SAPPHIRE HD4850 1GB GDDR3
ram: GEIL Value 4096Mb DDR3 1333Mhz CL7 KIT
ház: COOLERMASTER RC-690-KKN1-GP
hdd: samsung 500GB
meghajtó: LG dvd-író (típusát nem tudom)ezek közül a tápok közül melyiket ajánljátok ( a ház alsótápos-->hosszu (kb 50cm) kábelek kellenek)??
ARCTIC COOLING Fusion 550R <--------ezt nem biztos h be tudom szerezni
FSP everest 400w
corsair cx400
corsair vx450
gigabyte 460w[ Szerkesztve ]
-
Blaze71
őstag
Valami hasonlóra gondoltam. Nem rossz, mert tényleg tette a dolgát szépen csendben és a kábelek addíg, amíg nem kell 2 PCI-E tápcsati, addíg elegek lesznek. Csak a Chifi valahogy robosztrusabbnak tűnik. Da akkor megy a háztól. Végülis a 450-es Chifi így is megmarad és ha ez a Giga kevés lenne mégis, akkor cserélünk tápot a nejemmel. Neki csak Sims 2-3-hoz kell a gép, az meg nem annyira hardver igényes.
-
14adam
addikt
válasz Zsolti1987 #37716 üzenetére
hát,pl két darab Fx 5800-as quadrot már nem vinne el
-
Dyno
veterán
válasz Blaze71 #37715 üzenetére
Igen egyszerű barátnőmnek ilyene van, egyszerű de jó táp, anyag azért kevés benne emrt jó 10%-al magasabb hatásfoka van mint a Csifinek....Kábelekre emg csak annyit hogy van raíjta elég csupán rövidek.
(#37717) Zsolti1987: Igen saját maga szabáélyózza a venti sebességét.
-
Blaze71
őstag
Sziasztok!
Megérkezett tegnap a Gigabyte SuperB 460-as táp. Nos, szó volt róla, hogy ha tényleg modernebb, jobb, mint a Chieftech 400-as tápja, akkor lecserélem. Elvileg mindegy, hogy havernak melyikkel rakom össze a gépet. Viszont vannak kétségeim. A Gigabyte függetlenül attól, hogy mindenhol azt hallom, hogy jó cucc, de olyan gagyinak néz ki a Chieftech mellett. Rövidek és rendezetlenek a kábelek, a csatlakozók olyanok, mint amit a Codegenen látni, stb... Míg a Chifi csatlakozói robosztusak, kábelek elérnek mindenhová, van belölük bőven, csak a SATA kevés. Valahogy olyan érzésem van, hogy minőségibb, de ez lehet, hogy csak a felszín. Szét nem szedem egyiket sem, de a Gigabyte tápban alig van valami a Chieftech táphoz képest. Persze ez lehet azért, mert a Gigabyte modernebb. Ennek ellenére kipróbáltam a Gigabyte tápot és elgedett vagyok a hangjával, mert ugye nem nagyon hallom. Nem is melegszik, bár annyira nem hajtottam meg. Majd rábízom a gyerekre a hajtást a Forma-1 időmérő után.
Összességében azt mondanám, hogy jól működik, csak olyan kis egyszerűnek néz ki. Mit tegyek? Melyik maradjon? Chifi, vagy Giga?
-
14adam
addikt
válasz banderasz77 #37713 üzenetére
Elvileg elég,kösd rá és megtudod.Találtam egy olyan táblázatot ahol azt írják,hogy összesen 348w-t tud leadni 12-es ágon,de ez hülyeség szerintem
[ Szerkesztve ]
-
banderasz77
addikt
Ez a táp elég lenne egy HD4890 és egy Phenom II X2 550BE alapon kihajtására?
chieftec gps-350fb-101 -
14adam
addikt
válasz Zsolti1987 #37711 üzenetére
Fsp Everest 500,és akkor tuning is belefér bőségesen.Vagy Corsair hx vagy vx 450.Esetleg Gigabyte superb 460
-
Zsolti1987
aktív tag
Sziasztok segítségeteket szeretném kérni, hogy az alábbi géphez milyen táp való?
Core i5-750, nvidia 9800gt, gigabyte P55-ud3 lap, Samsung 500gb, meg egy dvdíró, és a ház oldalán egy 22-es venti, elől meg 12-es.
Most egy LC Power 550w-os PFC-s van, de egy másik topicban írták h jó lenne cserélni, mit javasoltok, ami ehhez a konfighoz tuti?
-
abdulka1
őstag
válasz d@minator #37709 üzenetére
Ha alsótápos házba tervezed az "AC"-t , előtte méricskélj majd egy kicsit(amennyiben szükség van rá szólj, megmérem a csatlakozók max távolságát) mert a kábelek hosszán spóroltak. A SATA csatikat viszont el kellett tekernem mert fordítva vannak szerelve. Így viszont ideális egy alsó tápos házba.
Nem az számít, hogy veszítesz vagy győzöl, az számít hogy ÉN veszítek-e vagy győzök.
-
d@minator
addikt
válasz abdulka1 #37707 üzenetére
Most cseréltem a Samsung F1-et egy F3-ra. Ez még halkabb de nem is ezért cseréltem hanem, mert kellett az 1Tera. Nekem is csak ez "hallatszik". Ami aggaszt az a CX400. Kívül van a házon így most kussba van de nyáron hangos lesz. Gondolkodok egy új AC550-ben vagy egy használt Enermax Pro 425-ön. De majd még elválik. Egy alsótápos házat mindenképpen szeretnék venni hátha akkor nem kell tápot cserélni.
-
abdulka1
őstag
Lemaradt kinek köszönöm: Dyno, vzsryl.
[ Szerkesztve ]
Nem az számít, hogy veszítesz vagy győzöl, az számít hogy ÉN veszítek-e vagy győzök.
-
abdulka1
őstag
Beépítettem az új AC 550R-t. Ajánlom mindenkinek aki csendes gépet akar és nem tuningőrült.
Már csak a HDD ad ki hangot a masinából, de ezt is próbálom orvosolni.Még egyszer köszönöm a segítségeteket
-
Khaosz55
addikt
Hali, na megvan az Everest 400-as tápom.
Tetszetős darab hangja semmi.
Lehet marhaságokat kérdezek, de miért van az hogy több csatlakozó ajzat van rajta mint amennyi kábel jár hozzá ?
Mindegy hogy melyikhez csatakoztatom a kábelt vagy van valami bevett szokás?
A VGA-nél lenne a kérdésem.
A VGA-ra 2 db 6 Pin csatlakozót kell tenni.
Az egyik 6 pin-es csatlakozó az ami fixen be volt kötve a tápba a másik meg az egyik kék moduláris csatlakozó lett ami 6+2Pin-es.Jól csináltam? Nagyon nem rondhattam el mert itt írok.
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Karácsonyra új táppal akarom meglepni magam,illetve a gépemet.
A mostani FSP 400PNF helyett mit ajánlotok?
Szempontok:8 pines EPS csati a procinak,halk ventillátor,PCI-E csati(k),harisnyázott kábelek.
A keret 15,de inkább 12K.Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv: Balázs
[ Szerkesztve ]
Üdv, Balázs
Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Elemlámpa, zseblámpa
- One mobilszolgáltatások
- Egérpad topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 3D nyomtatás
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...