- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Chaser
legenda
Én nem linkelek, nem értettem te mért tetted
A kérés az volt, hogy halk legyen a táp, egy szóval nem mondtam, hogy nem elég, azt mondtam felül méretezném, hogy halk maradjon....tán kínaiul írok vagy mi? Az, hogy beírta a srác hogy szerinte nem volt hangos, mit jelenthet? Nekem annyit, hogy a 4870 és valszeg a cpu hűtő is túlharsogta, ha én 50W terhelésnél már a szélzajt hallottam 400cx-nél, akkor többszörös terhelésnél nyilván fentebb kapcsol a venti, és már annak is lesz hangja...
#32226 nyunyu: 12 centis, keress rá az ADDA-nál, meglepődnél mennyire békasejhaja' alatti a légszállítása
Típusát fejből nem tudom, és most nem kapom szét ezért a tápot.
szerk: #32227 (Bundás) : HEC
Vagy nagyon jó és nálunk nem lehetett kapni, vagy nagyon tré és ezért nem hallottam róla
Aktív témák
Hirdetés
- Seasonic Vertex GX-1000 Gold - Új
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Thermalright AXP-90 X53 CPU hűtő
- Thermalright TRUE Spirit 90M Rev.A CPU Hűtő - Hibátlan állapot!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged