Hirdetés
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
Csak azt csatlakoztatod amelyikre szükséged van, mondjuk pár kábel nem lecsatolható, de ezek úgyis mindenképp szükségesek. Corsair teszt.
dik: hibája
[ Szerkesztve ]
-
dik
őstag
Hi!
Nekem van hx 520. Már két hetes lassan. Nagyon halk nem is hallani de ha elkezdi terhelni az ember játék stb. akkor megvadul és melegszik mint állat kicsit ha jobban forogna a ventillátora még azt se nagyon lehetne hallani és nem melegedne ennyire! Dióhélyba ennyi a hibálya amit én kicsit rosznak tartok! De ez se olyan nagy baja birja a meleget leteszteltem!
Mindenkinek ajánlani tudom aki áldoz rá ennyit!"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
NeRo01
csendes tag
-
tukko1
aktív tag
válasz kariad #11036 üzenetére
A tápegységek hőmérséklet vagy teljesítmény alapján szabályozzák a ventijüket? Mert a Chieftec GPS-400AA-101A tápomban ventit cseréltem. Ha jól tudom a gyári venti 2000-2400-at pörög én pedig egy Noctua 12cm 1200rpm-es ventit tetem bele ami alapon kb 800rpm és ja játszok akkor 950rpm-re megy fel max! Ezzel eddig nincs is gond igy megy már fél éve, de csak egy 7300GT hajt, de attól félek hogy ha lecserélem a 9600GT-re, akkor megpörkölödik a táp belseje!
[ Szerkesztve ]
-
Traxx
őstag
válasz kariad #13129 üzenetére
Arra jó, hogy a géped alkatrészeit iktassa a kukába, ha elszáll (és ne legyenek illúzióid, el fog). Másra nem.
Bagira01: Én nem tartom nagyon valószínűnek, bár ha nincs feszemelés, akkor lehet. Egy próbát mindenesetre megér, ha nem bírja, lekapcsol.
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Traxx
őstag
válasz kariad #13381 üzenetére
Ha erről a konfigról van szó, akkor elég lesz neki az Enermax, vagy még kisebb is simán jó. Van, aki azt mondja, hangos az Enermaxnak ez a típusa, mások szerint halk.
De nézd meg azelőtt, melyik hozzászólásomra válaszoltál, köze nem volt ahhoz amit írtál (házat ajánlottam benne) és nem is neked címződött, azért is lestem ilyen furcsán, hogy mi van a 2x20 A-rel"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs