Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris0321
addikt
válasz sfdrakex #176868 üzenetére
Samsung A53-at veszek, azt elfelejtettem. Majd 3 éves a készülékem van jelenleg és egyet mindenféleképp vennék mert a vezeték mintha meg lenne kicsit törve mert nem tölti minden állásban ugyanúgy a telefont és a régi készüléket el szeretném adni és szerintem töltővel egyszerűbb lenne. Plusz azt is elfelejtettem írni, mivel közben rendelem is a készüléket, hogy szeretnék hozzá tokot is venni. Nem tudom üvegvédő fólia kell-e rá, az A71-emen olyan tok van ami magasabb mint a kijelző így 3 év alatt sem sérült meg, bár szerencsére nem is sokszor ejtettem le.
-
Chris0321
addikt
Hello.
Még azt szeretném megkérdezni, hogy sajna nem adnak töltőt a készülék mellé így venni szeretnék. A Telekomnál csak a töltő majd 9.000 ft, máshol látok fele ennyiért is gyárit. Melyik oldalon érdemes ilyen dolgokat venni? -
Chris0321
addikt
Hello.
Szeretnék tanácsot kérni, telefonvásárlás miatt. Eddig halogattam de mivel emelkednek a havidíjak a Telekomnál és az új csomag kicsivel olcsóbb lesz mint a mostani úgy döntöttem, hogy csak lecserélem a Samsung A71-esemet. Telekomtól venném részletre, Mobil L + 4GB csomaggal. Két telefon között vacillálok, mindkettő Samsung. Az egyik az A33 22x5240 ft-ért, a másik az A53 22x6260 ft-ért.
Főként telefonállásra használnám, netezésre, videó nézésre. Némi játék, Waze. Plusz fontos lenne a jó kamera mert szoktam képeket és videókat csinálni.
Összehasonlító program szerint mindkét telefon jobb mint az A71, viszont az A53-at jobbnak adja az összesített értékelés, ár-érték esetében viszont az A33-at adta be nyertesnek. Plusz a mobilarénás teszt szerint nincs az A33-ban always-on kijelzés ami nem tudom mennyire zavarna mert nem tudom pl. a töltés szintjét mutatja-e így, gondolom nem.
Előre is köszönöm a segítséget. -
Chris0321
addikt
válasz elfelejtette #170495 üzenetére
Azt néztem és a hozzászólásokat is de gondoltam itt is érdeklődöm, mivel inkább több helyről kérdezek rá a dolgokra mint egyről sem.
-
Chris0321
addikt
Hello.
Letelik hamarosan a 2 év hűségidőm és újra új telefont néznék. A mobilt legtöbbször netezésre, fotók és videók készítésére, telefonálásra, ritkán játékra használom. Néha zenét is szoktam rajta hallgatni, de nem fülhallgatóval.
Telekom-nál venném, 25.000 ft-os kedvezményt kapva (Mobil L + 4 Gb net csomaggal), max. 150.000 ft-ért és maradnék a Samsung-nál. Jelenleg egy A71-em van.
Két telefont néztem amelyik esélyes lenne ezekkel a feltételekkel: A52s 5G és A53 5G.
Esetleg valakinek valamilyen véleménye a két telefonról, vagy másikról? -
Chris0321
addikt
válasz Winnie The P #153417 üzenetére
Gondoltam rá de szerintem a főnököm nem örülne neki.
FraFer82: Ok, köszönöm a tanácsot.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz Ricardo #153410 üzenetére
Nem kell utána olvasnom mert már megtettem mielőtt megvettem volna 2 éve a 7 Plus-t viszont azért nem mindegy, hogy pl. ennek a háza alumínium egy tömbből elkészítve így minőségi a kinézete és tiszta android van rajta.
batai15: Nem érdekelnek ezek a márkák így nem foglalkozok velük. Nálam még a nem túl jó minőségű, olcsó, mókolt andoidos készülékek amik tele vannak pakolva mindenféle vacak programmal amit nem lehet letörölni. Mivel van bőven másik választási lehetőség így nem is nagyon érdekelnek.
-
Chris0321
addikt
válasz FraFer82 #153379 üzenetére
Nagyon sokáig csak Nokia telefonjaim voltak, általában meg voltam velük elégedve és mivel újra él a márka és volt jó készülékük így azt vettem. Mivel a 7.2 lényegében ugyan az plusz jelenleg nem tudnám megvenni kp-ra, a kínai telefonok nem igazán jönnek be plusz a balhé közülöttük így a Samsung marad mint lehetőség. Az Android One-val elég jól kijöttem, nem tudom a Samsung-on milyen oprendszer van mert csak annyit írtak hozzá, hogy android.
-
Chris0321
addikt
válasz FraFer82 #153363 üzenetére
Bocs, meló közben írtam és sajna lemaradt.
Méretben nincs megkötésem, a UPC Direct-et is szoktam nézni a mobilon így jobb ha nagyobb.
Most Mobil L + 3 Gb netes előfizetésem van és szerintem Mobil M + 3 vagy 10 Gb-ra fogok váltani. A UPC miatt jobb lenne a 10, mert több tartalmat tudnék nézni. -
Chris0321
addikt
Hello.
Mivel 2 éves lett a Nokia 7plus telefonom és így lejár a hűségidőm gondoltam érdeklődöm kicsit érdemes lenne-e lecserélnem. Teljesen jól működik anzelefon jelenleg, plusz most van szervízben mert a gyorstöltés néha vacakolt és megcsináltatom most míg ingyenes.
A Telekomnál vennék helyette másikat ha érdemes, előfizetéssel részletre.
Az ár kb. 100-150.000.
Felhasználás: telefonálás, sms, waze, messenger (remélem jól írtam), facebook, képek és videók készítése (családi összejövetelekről, stb.), online filmnézés, böngészés, online bankolás, néha játék.
Szeretném ha a legújabb android futna a telefonon.
Szóval nem mindenáron akarom lecserélni, tudtommal a Nokiánál jelenleg nincs is erre megfelelő készülék. -
Chris0321
addikt
Szevasztok.
Nem igazán bízok benne, hogy tudtok segíteni de gondoltam ha más nem elküldtök melegebb éghajlatra.
Húgom számára keresnék telefont.Árkategória: Max. 20.000 ft
Használt vagy új: Mindkettő szóba jöhet a rákölthető összeg miatt de gondolom úgyis használt lesz.
Hol vennéd meg: Egyedül az előfizetéses vásárlás nem megoldható.
Mire használnád: Telefonállás, messenger, böngészés.
Ragaszkodsz valamelyik operációs rendszerhez: Jelenleg windows-os telefonja van de mivel egy idő után ezekre már nem lesz támogatás szerintem a logikus választás az Android.
Mekkora készülék lenne megfelelő számodra: Ebben az árkategóriában örülök ha ajánlani tudok valamilyen készüléket.A segítségeteket előre is köszönöm.
-
Chris0321
addikt
válasz novakalex #116061 üzenetére
Nem tudom te melyik szolgáltatónál vagy, de én a helyedben megnéznék egy függetlenül hasonló árban lévő telefont és megnézném a szolgáltatódnál mennyi. Valószínűleg hasolnó árkülönbség lesz az új Nokiánál is de ez nem garantált. Elvileg már csökkenie kellene az árának így ahogy telik az idő a megjelésétől kezdve.
-
Chris0321
addikt
válasz novakalex #116050 üzenetére
Én is erre a telefonra várok már május vége óta. Én azért fogom ezt venni mert egyrészt márkahűség (jelenleg egy 735-ösöm van és bár elmúlt 2 éves az égvilágon semmi baja és tisztában vagyok vele, hogy más csinálja de a Nokia felügyeli a dolgokat) másrészt tetszik a fém hátlap amit egy egész tömbből készítenek el és amire én fogom használni (telefonálás, netezés, fotó és videókészítés, nagyritkán egy kis játék) arra megfelel és mivel ez lesz az első androidos telefonom a stock droid is jobban hangzik mint az agyonmókolt plusz rendszeres frissítést és a legfrissebb programot igérték. Plusz néztem videót róla és mint az összeszerelési minőség mind a tervezés (nem kell egész modulokkat cserélni csak most hirtelen nem tudtam jobban megfogalmazni) minőséginek tűnik eddig. Egy töréstesztet is néztem róla amin elég jól teljesített.
-
Chris0321
addikt
-
Chris0321
addikt
válasz T.ati #115434 üzenetére
Nem is tudtam, hogy a hátsókerékhajtás prémium szolgáltatás. A normál hétköznapokban nincs semmi különbség a két hajtástípus között viszont télen elég komoly előnye van a hátsókeréknek.
Kornel: Van egy autószerelő és használtautó kereskedő a családban így az esetleges szereléseket olcsóbban tudom megúszni.
Sokan azért vesznek használt autót mert nem telik rá mivel egy új autó valamivel drágább mint egy új telefon.[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz Kornel #115418 üzenetére
Én 2001-ben vettem az első autóm és azóta is csak Ladám volt. Eltelt pár év azóta és szépen összegyűjtöttem a tapasztalataimat az eddigi és a mások által kölcsönadott autók után. A következő autómnak az alábbi kritériumoknak kell megfelelnie: Úgy döntöttem maradok a hátsókerék hajtásnál mert a frontos autókat csak közlekedési eszköznek tartom de nem mozgat meg bennem semmit. Kell bele feltétlenül légkondi az ilyen meleg nyaral miatt mert izzadtam már eleget a kocsimban. Olyan autót szeretnék amivel a Ladákkal ellentétben nyugodtan fel lehet menni az autópályára is ha kell mert nyugodtan tudja tartani a tempót. A hathengeres motoroknak tetszik a hangja és inkább vennék egy kicsivel nagyobb köbcentijű autót mint egy kis turbóst mert megbízhatóbbnak tartom és a turbó nélkül egy alkatrésszel kevesebb romolhat el. Olyan autóra van szükségem amibe simán befér 3-4 ember is és még így is el lehet menni vele bevásárolni. Az öreg BMW-ket ezért nézegetem és nem azért mert prémium márkának tartom. Ha tudsz esetleg más alternatívát akkor nyugodtan írd meg.
A témához tartozik még, hogy úgy tíz éve elvégeztem egy kereskedő-boltvezető tanfolyamot. Akkor az oktatónk mesélte azt, hogy van egy jómódú ismerőse már nem emlékszem ügyvéd vagy vállalkozó volt. 3-4 évente lecserélte az újonnan vett drága német autóját és nem azért mert bármi baja lett volna hanem csak azért, hogy lássák az akkori vagy leendő ügyfelei, hogy megteheti ezzel is azt mutatva, hogy sikeres abban amit csinál.
-
Chris0321
addikt
válasz quailstorm #114841 üzenetére
Családi házban élek, a szomszéd elég messze van ahhoz, hogy ne érdekeljen.
-
Chris0321
addikt
válasz Dluinet #114834 üzenetére
Az nem titok, hogy rengeteg helyen éri különböző sugárzás az embert nap mint nap de azért a telefon ami nálad van szinte egész nap szerintem jó ha nem a legrosszabb SAR értékű ami a piacon van. Én a wifit is úgy állíttattam be, hogy klónoztattam a gépet és csak akkor dugom be a rendszerbe a routert ha szükségem van a wifire.
-
Chris0321
addikt
válasz ibizadance #114829 üzenetére
Elég komolyan. Az, hogy még nincs semmi bajom még nem jelenti azt, hogy évtizedek múlva sem lesz.
-
Chris0321
addikt
válasz szucstom #114626 üzenetére
Először is azt szeretném megkérdezni, hogy a te beállításod a Mobil M díjcsomag? Ha igen akkor tisztában vagy vele, hogy abban csak a hálózaton belüli beszélgetés van benne ha más hálózatot vagy vezetékest hívsz az pluszba számlázódik hozzá?
A kedvezmények mértéke a díjcsomagtól függ, választhatsz a kedvezményes készülék és a díjcsomag árának csökkentése között. Ha online veszel készüléket és akkor váltanod kell díjcsomagot is mert a régi hűségidejét már nem tudod megváltoztatni autómatikusan megkapod a készülékre a kedvezményt. -
Chris0321
addikt
-
Chris0321
addikt
-
Chris0321
addikt
válasz D1L1ZS #113270 üzenetére
Ahogy gianone is írta kicsit furán állítottad össze ezt a csomagot. A Mobil M díjcsomag 3000 ft, ebben ingyen telefonálsz hálózaton belül de amint más mobilszolgáltatót vagy vezetékest hívsz az hozzáadódik a 3000 Ft-hoz tehát ezzel is nő a számlád. Én is ezért választottam a Mobil L-t amiben már van 150 perc vagy SMS belföldi hálózatba. A 400 Mb net is elég kevéske, nekem 2 éve van ennyi és alig várom, hogy lecserélhessem egy 1 Gb-osra. Nekem most egy Nokia Lumia 735-ösöm van, tehát nem egy komoly telefon ahhoz képest, hogy te mit szeretnél venni. A Messengert törölnöm kellett, a munkahelyemen használom legtöbbet és a két szünetből csak az egyikben netezem, hogy minél jobban csökkentsem az adatforgalmam. Híreket szoktam olvasni és benézni a facebookra munkanaponként kb. 10-15 perc. Így is sajnos elég sokszor előfordul, hogy pár nappal a hónapforduló előtt már elfogy a netem tehát neked csak akkor ajánlanám ezt a csomagot ha sokat wifi-zel.
Az én leendő csomagommal 16 040 Ft-ba kerülne a telefonod, elég drága mobilt szeretnél így az nagyon megdobja az árát de persze te tudod.
Én magamnak kb. 100.000 Ft-ig kerestem mobilt, ha minden igaz a Nokia 6 bele is fog férni és a csomagommal együtt 10.000 Ft körül fogok fizetni. -
Chris0321
addikt
válasz D1L1ZS #113264 üzenetére
Igen, így megy. Én is így vásároltam mostanában a telefont és szintén Dominóról váltottam előfizetésesre. Nem árt jól átgondolni neked melyik csomag éri meg, nekem pl. a 400 Mb net kevés lenne és erdemes jól megnézni, hogy tudod olcsóbban megvenni a telefont bár nekem fontos a részletfizetési lehetőség így marad a T-Mobilos verzió.
-
Chris0321
addikt
válasz gianone #113255 üzenetére
A Nokia 6-ot internet boltban előrendelhetően láttam, két sim és bővíthető memóriás kivitelben nem tudom a T-Mobilnál milyen verziós lesz de a két kártyások tudtommal függetlenek ott is. Május 28-án jár le a hűségem és mivel sem a jelenlegi lebeszélhető kb. 80 percem sem az elhasználható 400 Mb netem nem elég csak komoly spórolással így szeretnék mielőbb váltani plusz igaz a telefonom jelenleg tökéletesen működik de az LCD monitorom is jó volt egészen addig amíg garanciás volt utána gazdasági totálkáros lett. Meg lehetne csinálni de annyiért újjat veszek.
-
Chris0321
addikt
válasz gianone #113248 üzenetére
2001-ben vettem az első telefonom, azóta 30-as vagyok. A telefont csak részletre tudom most megvenni mert számítógépfejlesztésre fogok most költeni és nem lesz egy olcsó dolog mivel a videókártysán kívül mindent cserélek. A T-Mobilnál a 6000 ft különbség az olcsóbb havidíj és a kedvezményes készülékvásárlás között eloszlik 24 hónapra ami 250 Ft havonta ami szerintem nem egy nagy összeg. Mivel a Nokia 6 még nem jött ki így nem tudom milyen áron lesz függetlenül és a szolgáltatóknál, remélem egy hónap múlva már pontos számokkal tudok kalkulálni.
-
Chris0321
addikt
válasz gianone #113244 üzenetére
Én Mobil L csomagra fogok váltani, azzal készülékre 30.000 ft kedvezményt kaphatok, előfizetésre pedig 1500x24 tehát 36.000 ft. Ha két évre nézzük akkor ez 6.000 ft különbség ami majdnem egy havidíj ami engem nem zavar. Mivel főleg T-Mobillal és Vodafonnal beszélek így csak ez a két szolgáltató jöhet nálam szóba. A Telenornál szintén van ilyen készülékvásárlás nélkül olcsóbb az előfizetés, az UPC-nél nem tudom lenne-e lefedettség.
Kiválasztottam a Samsung Galaxy A3 (2017)-et mert a Nokia 6 amit venni fogok is hasonló árban lesz.Vodafon: Go+ EU B 2év, e-Pack tarifával ami korltálan hálózaton belül és 150 perc vagy SMS jár mellé egyébb irányba ami 5849 Ft. 1 Ft-ot fizetve a készülékért 10 849 Ft/ hó teljes havidíj ( 5 000 Ft/ hó készülékdíj + 5 849 Ft/ hó tarifa havidíja).
T-Mobil: Mobil L díjcsomag ami szintén korlátlan hálózaton belül plusz 150 perc vagy SMS 5500+2000 Ft tehát 7500 Ft havidíj. A készülék mellé szintén ingyen. A telefon havidíjja 3740 Ft lenne, kedvezmény rá 1250 Ft tehát a havidíj összesen 9990 Ft.
Mindegy melyik szolgáltatót választom mivel 150 perc elég lesz így is úgy is, ha más nem ott a Messenger így mivel a T-Mobil olcsóbb egy ezressel ami két év alatt 24.000 Ft-ot jelent maradok a régi szolgáltatómnál.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz Sub-ZeRo #98703 üzenetére
Nekem egy Lumia 735-ösöm van, előtte 620-as volt és csak a sebességkorlátozásokat ismeri, a trafikhoz letöltöttem hozzá a Traffic Hunter programot igaz nem hiszem, hogy megy egyszerre a kettő viszont nekem nem is kell mivel nem szoktam gyorsan hajtani és trafi sem nagyon van felénk.
Csak, hogy a témáról is írjak. 14 éves unokaöcsém számára kellene egy mobil.
Árkategória: 60.000 alatt.
Használt vagy új: Új
Hol vennéd meg: T-mobilos telefonszáma van, de webshopban kapható független telefon is szóba jöhet.
Hosszú vagy rövid távra tervezel: Hosszú távra, több évre.
Mire használnád: Telefonálásra, játékra és egy kevés netezésre.
Ragaszkodsz valamelyik operációs rendszerhez: Nem.
Milyen kialakítású telefont keresel: Érintőképernyős okostelefont szeretne.[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
Bocs, 40-60.000 közötti árra gondolt. Nem ragaszkodik márkához, oprendszerhez, internetezésre és zenehallgatásra használná.
Vodafonnál előfizetésre venné. Nem tudom ott, hogy működik ez én T-Mobilos vagyok.
Ennyit mondott, ha kell még valami akkor rákérdezek.[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
-
Chris0321
addikt
Hello.
Kollegámnak lenne szüksége segítségre telefonvásárlás miatt.
Vodafonnál venne telefont előfizetéssel, főleg internetezésre és zenehallgatásra. Bármilyen márka szóba jöhet.
Közepes árkategóriában mit ajánlanátok neki? -
Chris0321
addikt
válasz phobeus #21429 üzenetére
A T-mobilnál szeretném venni mivel ott vagyok előfizetéses és részletre meg tudom venni elég olcsón az ilyen árkategóriás telefont és nem zavar a 2 év hűségidő. Mivel nem nagyon értek hozzá melyik rendszer lenne a jobb ezért nekem mindegy, csak működjön rendesen.
A felsoroltak közül Nokia Lukia 620-at lehet csak kapni a T-mobilnál úgy nézem.[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
Szevasztok!
Szeretnék egy új telefont venni és ebben szeretnék tanácsot kérni, közép árkategóriában gondoltam a T-Mobile-nál. A jelenlegi telefonom Nokia C5-03 és hasonló tulajdonságú mobilt szeretnék.
Ami feltétlen kellene: GPS, Bluetooth. Gondolom mp3 lejátszást,kamerát, videólejátszót minden ilyen mobil tud. Méretre legalább ekkora.
Ami nem tetszik a jelenlegi mobilomban: napfénynél eléggé homályos, netezés közben ha nagyobb méretű oldalba futok néha meg sem nyitja vagy hamar megtelik a memóriája. Nem vagyok nagyon képben ilyen téren, nem tudom mennyire lehet netezésre használni mobilt. Egy böngészős játékba szoktam belépni munkahelyről csak mobillal tudok.
Szeretem a Nokiákat de más gyártótól sem idegenkedem.
Remélem tudtok segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest