Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Kicsit elbizonytalanodtam csájafón ügyben.
Korábbi Samu (galaxy ace) telóm után majdnem természetesnek vettem pár dolgot, de valahogy a termékleírásokat olvasgatva feltűnt, hogy elég gyakran mellőzik az iránytű, és egyéb érzékelők említését. Vajon miért? Nincs bennük? pl. Lenovo S570-hez írják, Huewey G610-hez írják, de Lenovo A820, 830 csak a GPS-t említi, mint extra fícsör, asszem még a gyorsulásérzékelőt sem.
Komplett tanácstalanságban vagyok, kérlek, segítsetek.
-
Ájvé
veterán
-
Ájvé
veterán
válasz vlevi #142995 üzenetére
Van 6/128-as RN7 csak nem Global.
bumper:
Jó nyilván van ahol tudná hasznosítani a plusz RAM-ot, de szerintem ehhez a tudáshoz a 4GB is megteszi. Sokkal szerintem nem nyújt többet a +2 GB RAM, de nyilván ezt tesztelni kellene.
S660 van mindkét készülékben szóval nem csoda hogy ugyan annyi pontot dobnak teszteken és ezekben a tesztek nagy részében nem sokat jelentene +2 GB RAM (SoC teljesítményét mérik inkább ezek a tesztek). Ahol sokat számítana az a multi tasking, ha több programot futtatsz egyidejűleg vagy nagy memória igényű feladatokat ott jól jönne.[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz vlevi #142995 üzenetére
Áááá, ne b***atok ki velem, a Redmi Note7-ben nincs rádió???
Vagy, most akkor van benne? gsmarena.com szerint van, találtam olyan oldalt valahol, ami szerint nincs. Mindjárt megnézem a mobilaréna tesztet.
(mobilaréna szerint is van, akkor megnyugodtam).
Kár, hogy NFC nincs. Igaz, eddig nem használtam, de talán egyszer jó lesz valamire.[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz vlevi #143026 üzenetére
Mobilarena teszt:
"fülhallgatóval, amiről megint nekünk kell gondoskodnunk, nem csak az FM-rádió aktiválható"
Ha tesztelték akkor nyilván így is van.
Különböző adat oldalak nem mindig pontosak, vagyis érdemes több forrást megnézni vagy olyan leírást ami kétséget kizáróan megadja a választ (tesztek például elég pontosak szoktak lenni).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone 12 Pro Max Vodafone Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 83%/p3815/
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest