- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
t72killer #177829 üzenetére
Nekem is nagyon szimpatikus volt amikor rugged telefont kerestem.
Pár apróság miatt esett végül másikra a választásom:
-a kijelzője nem tudja elérni a 720p felbontást, ami nekem kiritkus, pedig ezt a méretet kerestem én is;
-a kamera nekem kulcs fontosságú munkához, mert sokszor csak befotózok egy nagyméretű elosztót és csak később döbbenek rá hogy kellenének a kis egységek feliratai is, na ennyire nem jó a kamerája;Majd ezek után már elkezdett zavarni hogy ekkora összegért akkoriban már zavart a felső és alsó káva, hogy a kijelző erős fénynél gyengus, meg hogy nincs 3. SD kártya slot, hanem a második sim slot hibrid.
Pedig nagyon tettszik hogy az XL csomagolású változat walkie talkiként is használható, mert abban már van hozzá antenna.Ha már akkoriban nem találtam ebben a 4-4,5" méretben megfelelő strapa telefont, akkor már inkább olyat néztem amiben van hőkamera, így nem kell külön usb modult használnom, szal végül BV9900PRO-t vettem, 6" kijelzővel...
De pár havonta ránézek a unihertz weblapjára, hátha van valami faja új teló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged