Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelna91
senior tag
válasz s4tch #140391 üzenetére
Pl. a Google Assistant. Vagy azt el lehet távolítani vagy kikapcsolni? És úgy általában nem annyira bízok meg a google-ben. És nem volt túl szimpatikus lépés, hogy a remek Nexus sorozat után lezárták a bootloadert.
Ugyanakkor az elég vonzó a Pixelben, hogy valószínűleg ez kapja a legtovább a biztonsági és verziófrissítéseket, ha nem tévedek.Kösz a többi ajánlást, de a Zenfone nem jön szóba, mert LCD-s. A Oneplus esetleg. Viszont a Huaweikben eléggé vonzó a több kamera.
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok!
Szerintetek melyik lenne jobb vétel? Egy friss Sony Xperia 10 vagy egy Samsung Galaxy S8? Az [S8] az nem mai csirke, meg drágább is, mint a [Sony] . A jelenlegi iPhone 7 jet black 128 GB készülékem váltanám le.
Kb két évre szeretnék tervezni a készülékkel.
Köszönöm a tippeket előre is./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
78zolika
senior tag
Sziasztok!
Kérdésem ha meghibásodik a P20 Pro m akkor a hibás alkatrészt mivel fogják pótolni ( ha a nagyobb gyártók felmondják a szerzödést a Huawei vél)???? -
-
s4tch
veterán
válasz kelna91 #140381 üzenetére
Milyen kémprogramjai és bloatware-jei vannak a google-nek, amiket ki szeretnél gyomlálni?
Egyébként nyilván a Pixelek állnak legközelebb az elvárásaidhoz, illetve érdemes lehet megnézni az új Asust (Zenfone 6), a korábbiaktól eltérően gyakorlatilag csupasz droidot kapott, és jó a sajtója. Az összes Oneplus is megfontolandó lehet.
-
Ájvé
veterán
válasz nyisziati #140385 üzenetére
Itt nem csak chip gyártásáról van szó, hanem gyakorlatilag az egész talajt kihúzták alóluk, nem tudnak egy mobilt legyártani licencek nélkül, Kirin is ARM licencekre épül. Ha ezek után mobilt szeretnének gyártani szinte nulláról kellene indulniuk, ez szerintem lehetetlen. Ha nem egyeznek meg akkor Huaweinek reszeltek a mobil iparban, esetleg még Kínában (a Mediatekkel közösen) gyárthatnak, mint régen a Xiaomi vagy sok kisebb mobil gyártó akiknek egyébként semmilyen licencük nincs.
-
Brandynew
őstag
válasz nyisziati #140385 üzenetére
Az biztos, hogy az új Huawei modellek már nem lesznek olyan jók hardveresen (sem szoftveresen), mint eddig. Nem tudom, volt-e már ekkora koppanás egy tech cégnél a 21. századi történelemben. Pár hete még úgy tűnt, hogy a TOP 1 mobilgyártó pozíció is elérhető, Gal Gadot volt a cég reklámarca, baromi jó mobilokat gyártottak, erre puff, vége.
Az a durva, hogy ez akár a Google-val, Microsofttal is megtörténhet, pedig milyen megrendíthetetlennek tűnik a pozíciójuk. Jön egy elnöki rendelet valamiért, hogy az USA-ban holnaptól nem elérhetők a Google domainjei és szolgáltatásai, és az az európai, ázsiai cég, aki nem bont vele szerződést, gazdasági hátrányba kerül; és vége.
[ Szerkesztve ]
-
nyisziati
veterán
-
kelna91
senior tag
Egyébként mi van most a Huaweivel? Tényleg lehet, hogy a Play Store sem fog működni? Biztonsági frissítseket sem fognak kapni?
-
BB0401
aktív tag
Nokiát nem ajánlok. A szoftver tele van hibákkal, frissítésekez sem annyira tolják az Android One ellenére, a gyári launcher egy vacak.
Pl: a képernyő sokszor, random lefagy...
Samsung Galaxy Young 2 -> Huawei P8 Lite -> Nokia 7 plus -> Black Shark 2 -> LG G8x ThinQ Dual Screen -----------------------------------------------Asus Zenwatch 2 -> Samsung Galaxy Watch 42mm
-
-
kelna91
senior tag
A Samsung (S9+) vagy a Huawei EMUI (P30) ROM-ja van közelebb az AOSP-hez? Egyiket sem használtam még, és olyan telefont szeretnék, ami minél inkább hasonlít a vanilla Androidhoz.
-
Ájvé
veterán
válasz Brandynew #140367 üzenetére
A jelenleg forgalomba lévő Huawei készülékeket nem érinti a korlátozás, ergo lehet használni rajta a Google szolgáltatásokat a jövőben is, lehet nem kap több frissítést, de nem fogják letiltani vagy ilyesmi.
Nokiákba is szokott lenni NFC, még alsóbb kategóriákban is (pl 5.1).
Redmi szériában nem valószínű hogy nagyon lesz NFC, esetleg a felsőbb kategóriás készülékekben. -
Brandynew
őstag
-
Brandynew
őstag
válasz Máté94 #140368 üzenetére
Semmit nem hallottam erről a Sharpról, mit kell róla tudni? A Xiaomit ismerem, használom régóta, nagyon jó a szoftveres támogatása, és a készülék is egyben van, strapabíró. A Sharp is jól teljesít?
Szerk.: nem mondtam, hogy dual SIM-es készülékre van szükségem, ez sajnos nem az, ahogy látom.
[ Szerkesztve ]
-
Brandynew
őstag
válasz BB0401 #140365 üzenetére
Tényleg, végül is van A40 is 64 ezerért, az azért jobb.
Az NFC lenne amúgy fontos, a Redmi 7 nagyon jó 34 ezer Ft-ért (Kínából), de nincs benne NFC.
Ez a 64 ezer Ft az alja, amennyiért van normális készülék NFC-vel? 54 ezerért van Huawei P smart 2019, csak nem tudom, meg merjem-e venni, lesz-e rá Androidos támogatás a jövőben.
Olyan jó lenne, ha a Xiaomi elkezdene NFC-t pakolni a belépőszintű készülékeibe is.
[ Szerkesztve ]
-
BB0401
aktív tag
válasz Brandynew #140364 üzenetére
Szerintem 60-at nem ér. Amennyiért a Telenornál van (45) annyit talán.
Viszonylag gyenge hardver, gyenge kamera, és csak HD felbontású kijelző.
Nem tűnik nagyon rossznak, de egy A40 jelentősen jobb.Samsung Galaxy Young 2 -> Huawei P8 Lite -> Nokia 7 plus -> Black Shark 2 -> LG G8x ThinQ Dual Screen -----------------------------------------------Asus Zenwatch 2 -> Samsung Galaxy Watch 42mm
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
A Samsung Galaxy A20e-t nem láttam egyszer sem az ajánlott mobilok között. Mi ennek az oka?
A 60 ezer Ft-os árával szerintem baromi jó árban van a tudásához képest, az NFC is vonzó benne.
Nem jó készülék?
Szerk.: ja látom ez most jött ki. Mit gondoltok róla?
[ Szerkesztve ]
-
peppe79
senior tag
válasz sfdrakex #140362 üzenetére
A nejem kimerítette a keretét, pillanatnyilag nincs netes elérésünk.
Megpróbáltam lezongorázni ezt a halál egyszerűnek tűnő megoldást, de a "fastboot version" parancs kiadásától kezdve elakadtam. Ezt írja:
<waiting for any device>Mondjuk nem is csodálom, mert amióta aktiváltam a fejlesztői üzemmódot, azóta valamilyen oknál fogva már az eszköz sem látszik.
Nem sokra állok attól, hogy kihajítsam ezt a sz@rt a kukába. -
duo
addikt
válasz peppe79 #140353 üzenetére
sudo apt-get install mtp-tools libmtp9 libmtp-common libmtp-runtime libnet-smtp-ssl-perl gfvs gvfs-backends gvfs-fuse fuse usbutils usbmuxd udisks2 udiskie
szerintem ezek amúgy fent vannak neked, de hátha.
(nálam debian+openbox+lxpanel+pcmanfm)
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
peppe79
senior tag
válasz #22743424 #140301 üzenetére
Köszi! Pont az a baj, hogy a nejemnek lesz, de nekem kell vele b@sz@kodnom. Most épp azzal szenvedek, hogy hogy az úristenbe lehet felcsatolni a gépre. Kell ehhez valami driver? És ha igen, debian alapú oprendszeren (Deepin OS) használható? Az Mi weblapján nem találtam semmilyen támogatást, még windows alá sem. Segítsetek légyszíves, mert megbolondulok. Ezzel megy el az egész napom, holott se időm, se kedvem ezzel a telefonnal foglalkozni.
-
Integreat
tag
Sziasztok!
A Redmi K20 keddi bejelntést követően kb. mikor várható hazánkban?
-
Dr.NX
addikt
-
BB0401
aktív tag
válasz Dr.NX #140344 üzenetére
Nem, kifejezetten bootloop hibára. Ezt láttam a topickban, Facebookon. Nem tudom pontosan, nincs és nem is volt ilyen telefonom.
Samsung Galaxy Young 2 -> Huawei P8 Lite -> Nokia 7 plus -> Black Shark 2 -> LG G8x ThinQ Dual Screen -----------------------------------------------Asus Zenwatch 2 -> Samsung Galaxy Watch 42mm
-
-
BB0401
aktív tag
válasz Dr.NX #140341 üzenetére
Pont a topikjában láttam. Facebook-os csoportban is mondták ezt.
[ Szerkesztve ]
-
blue_23
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata gsmotthon forgalmazóval? Mennyire megbízható mobil értékesítés esetén?Asus G531 Scar III, 240 Hz, i7-9750H, RTX2060
-
Gigi01
őstag
Hali!
100ezer-ig van valami best?
Csajnak kéne,annyi a kérése,hogy min,32Gb belső tár,meg a kamerája jó legyen. -
andrás47
senior tag
válasz maczera #140329 üzenetére
Valószínűleg nem eszik olyan forrón a kását, Huawei illetve, Kína még egyenlőre a válasz lépését sem jelentette be, ami azért valószínű hogy elég kemény lesz. Minden esetre én nem sietnék eladni ha ilyen készülékem lenne, ám mindenki saját döntése szerint cselekszik.
-
-
Tüki
csendes újonc
Sziasztok!
Új telefont nézegettem olyan 50-60 ezer körül.
Nekem fontos, hogy az hosszú legyen az üzemidő, korrekt kamera, vállalható GPS pontosság (vezetés és futás miatt), és 6''-nál ne legyen nagyobb, hogy egy kézzel is kezelni tudjam. Általános célokra használnám, pl. telefonálás, netezés, navigáció, és ritkábban fotózás.Ezek alapján én a Xiaomi Mi A2 Lite-ot néztem ki magamnak.
Erről mi a vélemény? Tudtok esetleg jobbat ajánlani, ilyen árkategóriában?Előre is köszi a válaszokat!
-
flash-
veterán
Sziasztok!
30 ezer ft korul mi a best buy? Semmi elvaras, megbizható, gyors telefont keresek! -
nyisziati
veterán
válasz maczera #140324 üzenetére
Értem.
Tehát most ezen lovagolsz, hogy melyik architektúra készült el a deadline ELŐTT, és most megy gyártásba.
Aztán nehogy meglepetés legyen, ha egy-két komponenst nem szállít valamelyik egyéb gyártó, Micron, Infineon, Western Digital stb.
Vagy nem lesz Gapps a telón. Vagy nem frissül a Play áruház, és emiatt appok állnak meg.Biztos, hogy megéri?
-
legenda
válasz blt.62 #140304 üzenetére
Szia,
Ha eltekintünk a most az USA által a Huawei ellen vívott háborútól - aminek kérdéses a kimenetele -, akkor is szól pro és kontra mind a kettő mellett és ellen, így azon múlik leginkább, hogy mire akarod főként használni.
Amiben a Mate 10 Pro jobb: Akkumulátoros üzemidő (jelentős a különbség), töltési idő, térerő, ujjlenyomat-olvasó, alapban dupla tár, rendszer sebessége, infra, (jobb) dual 4G és dual VoLTE kezelés, sztereó előlapi hang.
A Note8 esetén jobb: Kijelző, AOD, videós képességek, wifi, bluetooth, DAC, több érzékelő, IP védelem, van ceruza, vezeték nélküli töltés, nagyobb és erősebb fényerejű az értesítési LED, bővíthető memóriakártyával.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Integreat
tag
Nem tudom, hogy ez csak magyar földön tendencia-e, de nekem úgy tűnik, hogy ebből az USA-Kína balhéból a mobilpiacon a Samsung profitál a legjobban
-
blt.62
őstag
Szio!
Szerintetek melyik a jobb választás? Huawei Mate 10 pro, vagy Samsung Note 8?MegtorloXp
-
evko
aktív tag
Hello!
Huawei P-Smart 2019 helyett milyen telót lehet venni,ami hasonló vagy jobb tudású (használt tökéletes)?
Nem minden áron cserélném le, de elviekben érdekel a téma.
Hátha tud valaki tanácsolni valamit.
Ja, elég fontos lenne, hogy legyen FM rádió benne... És a mérete is... Ez kb a max méret, amit elviselek De lassan nem érdekel, ha nincs, az sem...Köszönöm
--- 2013...Ha valaki valami jó bizniszt tud, írjon rám mindenképp!!! ---
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest