Hirdetés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Melyik most a legolcsóbb Androidos min. 4,7"-os okosmobil, ami nem hulladék? Akár külföldről is.
-
csaba1203
addikt
válasz Thomboy83 #111593 üzenetére
Talán azért nem kaptál választ,mert manapság 3-4 évre telefont venni nem nagyon szoktak.
Általában annyira elavul a technikája,hogy az akkori Android csak nyögve nyelősen fog futni rajta feltéve ha megkapja.
Az általad felsoroltak közül én az Asus-t venném annak a legjobb a supportja.
A mostani telefonok közül talán az S7-ben van 3 évre tartalék.
Az viszont más ligában játszik. -
gerolka
tag
Üdv!
Tudnátok nekem olyan telefonokat írni ami biztosan támogatja az OTG-t? Sajnos több olyannal találkoztam böngészés közben ami a specifikációja szerint támogatja, aztán kiderül, hogy mégsem.
-
kinder93
aktív tag
Honor 7 lite vagy P9 lite? Vagy teljesen ugyanazt kapom? A Honor olcsóbb azért
-
tutis
őstag
Vodafone kínálatból szemezgetek, Lumia 640-et váltanék le.
Átlag felhasználás lenne, fényképező azért ne legyen szar. 5 col felé hajlok, vagy picivel felette, 5.5 már picit nagy..
Melyiket választanátok ezek közül és miért?
Samsung J5 2016
LG K10
Huawei Y6II
Huawei Y6 II compact
LG G3
LG G4c
Huawei P8 litehttp://www.youtube.com/tutisgsxr
-
laca500
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Samu S3 I9300 mobilom van.
Úgy gondolom, talán megérett a cserére.
A kérdés az lenne, hogy egy Samu J5, vagy A3, A5-re érdemes-e lecserélni!?Alaplap: MSI X470 GAMING PRO CARBON + VGA: EVGA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X FTW3 Ultra + CPU: Ryzen 7 5800X + RAM: G Skill Aegis F4-3000C16-8GISB 16GB kit + SSD: Samsung NVMe 970 EVO + Táp: Cooler Master V750 Gold V2 + CPU hűtő: Be Quiet DARK ROCK PRO C1 + Ház: Be Quiet Silent Base 802
-
jocinho5
csendes újonc
Köszönöm szépen a válaszokat, hasznosak voltak, mert igazából semennyire sem értek a telefonokhoz. A Huawei p8 lite viszont tetszik így első látásra, bár eléggé szélsőséges véleményeket is olvasok róla, ettől függetlenül eddig ez a legmeggyőzőbb.
-
diegho
nagyúr
válasz jocinho5 #111578 üzenetére
A jó kamerás új telefonok 130k körül kezdődnek a Galaxy S6-al. Vannak átlagnál jobbak olcsóbban, mint pl a Nexus 5x, de videóban OIS nélkül elég gyenge. 40k-ért újonnan egy tűrhető kompakt fényképezőt tudsz venni és mellé használsz egy bármilyen telefont, ennél jobb megoldás nincs, mert 40-ért még normális sebességet sem nagyon kapsz újonnan, nem ám használható kamerát.
-
thiclyoon
aktív tag
sziasztok!
jelenleg egy nexus 5-öm van, és arra lennék kíváncsi, hogy Ti mire cserélnétek ezt a telefont? ezek után nyilván fontos a sebesség (és a frissítés.. bár ezt szerintem kihúzhatom), valamint jó lenne ha akksiban + kamerában előrelépnék. a legjobb döntés valamelyik pixel lenne szerintem, de az árat jó lenne lejebb tenni, 100, nagyon max 150 fölé nem mennék.
ha tudtok, felsorolhattok többet is, hogynagyjából képbe kerüljek már egy ideje nem annyira követem az ipart, úgyhogy van egy kis lemaradásom.
köszi előre is![ Szerkesztve ]
-
jocinho5
csendes újonc
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni: úgy döntöttem, hogy eljött az idő, hogy lecseréljem a régi telefonomat. Egy olyan telefont keresek, ami
-árát tekintve 40 ezer forint körül mozog
-jó minőségű képeket készít (az a fő indoka a készülékcserének, hogy a jelenlegi Huawei y330 nem túl erős ebben a tekintetben)
-legalább 5 colos a kijelzőjeA telefont nem gyötörném túlzottan, igazából csak netezni, alkalomadtán fényképezni (de akkor korrekt módon) és legfőképpen sorozatokat nézni használnám. Játszani nem játszanék rajta. Nézegettem már teszteket, de pont vizuális szempontból húzták le az összes általam kinézett telefont, phabletet.
Előre is köszönöm a segítséget és a tanácsokat mindenkinek!!!
-
obligat
senior tag
Már rendeltem a honorról, hétfői rendelés eu-warehouse-ból csütörtökre a kezemben volt, minden korrekten, papírokkal, garival.
Mármint nem akarlak meggyőzni semmiről, csak jelzem, hogy egyszer (két hete kb.) már vásároltam tőlük, szinte azonnal kaptam nyomkövetési számot, onnan tudom, hogy a hétfő-csütörtök szállítási idő kedd reggeltől a magyarországi szállítókon múlott.
[ Szerkesztve ]
--==| Linux is like wigwam, no windows, no gates, apache inside |==--
-
Jqwertyz
csendes tag
Sziasztok!
Melyik telefont ajanlanatok, az alabbi parameterekre?
- Dual sim,
- Fusson rajta email, messenger, here,
- hazai megbizhato webaruhazbol rendelheto,
- legolcsobb meg telefonalasra is hasznalhato telefon.
Atmenetileg kene amig a telefonom szervizben van.Koszonom!
Arvizturotukorfurogep
-
Ájvé
veterán
válasz obligat #111569 üzenetére
Innen mondjuk nem rendelnék, de megtaláltam geekbuyingon is, szóval tényleg létezik.
-
lAmator
újonc
válasz kinder93 #111530 üzenetére
Kicsit művelődtem időközben
Galaxy J5 (2016)? Régi chip, de megkapta a 2 GB RAMot, alap netes csomaggal 30k-ért láttam, de kártyafüggetlenül is 48k MMarktban.
Ha igaz, hogy 80 ról indult tavasszal (és sokan írták akkor, hogy az ára a legnagyobb baj), most már ~féláron jó vétel lehet nem? -
obligat
senior tag
Ez az lenne?
Legörgetve
Network and Wireless Connectivity
4G: FDD-LTE B1/B3/B4/B5/B7/B8/B20
TD-LTE B38/B40
3G: WCDMA B1/B2/B5/B8
2G: GSM B2/B3/B5/B8
GPS: GPS + AGPS + GLONASS + BDS(BeiDou Navigation Satellite System)
Bluetooth: BT4.1,HID
WiFi:802.11 a/b/g/n , Wi-Fi Display, Wi-Fi Direct
Persze más színben is van, ez az első, amelyikbe beleakadtam.
[ Szerkesztve ]
-
Hank18
csendes tag
Sziasztok! Vettem 105 ezerert egy Moto Z-t. A hattererol felesleges beszelnem, zsiruj a hivatalos Motorola uzletbol kulfoldon 2 ev garival. De nem tudom, hogy megtartsam-e. Mit gondoltok ennyiert megeri?
Hank18
-
BK87
senior tag
Sziasztok. Szeretném a jelenlegi Huawei p8 Lite telómat lecserélni valami jobbra, és amiket eddig néztem azok a következők:
Motorola Moto M 246 euro 32GB (Szlovákiai vagyok)
Motorola Moto X Style 32GB 264 euro
Xiaomi Redmi Note 4 Global 240 euro (ez már elméletileg tud B20-at, snapi 625), de az ára még fog esni szerintem
Melyiket ajánljátok ezek közül? Előre is köszönöm a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz kovacsroli #111562 üzenetére
Nem igazán, üzemidő maximum átlagos, nincs túl jól optimalizálva, megbízhatóság sem a legjobb, nézz be s fórumába. Vagy ahogy gianone írta, érdeklődj a topikjába az lenne a legjobb.
[ Szerkesztve ]
-
gianone
őstag
válasz kovacsroli #111562 üzenetére
Kérdezd meg Cunaját, ő a nagy P7 szaki. megmondja, megéri-e még.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
kovacsroli
senior tag
válasz kovacsroli #111548 üzenetére
valaki?
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
HUNAdam
csendes tag
Sziasztok Huawei p8 lite (2017) okostelefont szeretnék venni ebben a hónapban most ez a legjobb ár/érték arányú telefon ilyen erősségű telefont a 100.000 Ft és az e fölötti árkategóriában lehet kapni ti ajánlanátok nekem ezt a készüléket? és az lenne a kérésem hogyha tudtok bármilyen akár külföldi oldalt ahol már vannak róla személyes vásárlói vélemények azt a linket eltudnátok nekem küldeni? előre is köszönöm
-
Thomboy83
csendes tag
Melyik telót lenne érdemesebb megvenni a Xiaomi Redmi Note 4 vagy Asus Zenfone 3 (552kl) vagy a Leeco LeTv lecool 1? Indoklást is kérnék ha lehet.
Igazából közel azonos értékben jutnék hozzá mindhárom termékhez úgy, hogy mindegyiken stabil rom verzió van. Asus Zenfone 3 552kl (Snapdragon 625, 4GB/64GB, 2év jótállás, B20, 3000mAh), Xiaomi Redmi Note 4 pro(MediaTek Helio X20+, 3GB/64GB, 1év jótállás, nincs B20, 4100mAh), Leeco Lecool 1( Snapdragon 652, 4GB/64GB, 1év jótállás,nincs B20, 4060mAh)
Ezekre Magyarországi jótállás van. Nem 1-2 évre venném a terméket,hanem úgy 3-4évre azért, és nem szeretnék vele mókolni,le fel pakolgatni a romokat.
Nem tudom mennyire lenne értelme külföldről rendelni,hogy ott mennyire van normális rom rajta.
Segítséget előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
misirulez
senior tag
válasz nyisziati #111467 üzenetére
Szia!
Köszi a választ, belenéztem a mobilarena tesztbe, de rögtön az elején már beszéltek róla hogy az összeszerelési minőség nem az igazi, így gondolom az usb eljazattal itt is gondok lehetnek. (meg a színek is elég bazáriak)
Még egyszer feltenném kicsit egyszerűbben a kérdést.
A legegyszerűbb telefont keresem ami lehetőleg nem kínai, lehet itthon kapni magyar garival és az erősségei:
-jól lehet navigációra használni (gyors gps jel, és a hadrver épp elég "erős" arra hogy waze-t tudjam akadásmentesen haszálni - nem értek hozzá de szerintem ezt bármelyik nem 5 évesnél régebbi telefon tudjatja, nem? - ) Továbbá a navigáció miatt nem hátrány egy jó fényerejű kijelző.
-sokat gépelek, és emiatt kell a minőségi pontosan jól működő érintőkijelző
-minőségi atombiztos nem lötyögő USB aljazata legyen, ami által könnyen bárhol gyorsan rá tudom tenni töltőre (kocsiban is) ne legyen finnyás és ne válogasson hogy épp melyik usb kábelt fogadja el töltőnek vagy nem, és ne is essen ki a kábel az aljaztból, legyen ellentartása.Ár nem számít, de fontos hogy minden amit a telefon ezen felül tud, az számomra teljesen felesleges pénzkidobás.
Köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz obligat #111551 üzenetére
Ja bocs, elsiklottam felette, de ott a Moto Z már tudja, de annak elég húzós az ára. Oneplus 3T még esetleg, ez is szinte vegytiszta android.
-
obligat
senior tag
Megszoktam a 4 GB RAM-ot
És szerintem valamilyen oled kijelzős lesz a választott.
Azt hinné az ember, van ezerféle lehetősége telefont választani, de azért annyira mégsincs, ha vannak a választásnak sarokpontjai.--==| Linux is like wigwam, no windows, no gates, apache inside |==--
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
érdemes lenne 735-ről huawei p7-re váltanom, ha a legfőbb szempontok:
1. megbízhatóság (nem indulgat újra, nem fagy le, stb)
2. gyorsaság (böngészés, alkalmazások megnyitása, kamera - a játék teljesen kilőve, nem releváns)
3. üzemidő?
Egy 10-est kéne ráfizetnem, mindkét készülék 2 éves.
[ Szerkesztve ]
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
obligat
senior tag
válasz Soybex #111543 üzenetére
Nézem.
Nem fontos, hogy minden katranc benne legyen ami most divat, vagy szokás.
Ezeket én csak hibalehetőségnek látom, valamint áremelő tényezőknek.
A fotózás nem érdekel, az ujjlenyomat-olvasás dettó, egy megbízható gép kellene, erős hardverrel, de nagyon nem baj, ha nincs belepakolva a sok lom, inkább a nagy akksi-kapacitást preferálom.
Végigolvastam a Honor 8-cat, nem rossz, de harmad részét sem használnám a benne lévő vackoknak, valamint az ilyen gyártói rendszerektől kissé vacogok, a xiaomit például a miui miatt nem szeretem, az asus-on is cm, később lineage futott, a zenuit már a megvásárlás után 2 perccel kukáztam.Ha van két jelöltem, amelyek nagyjából ugyanazt tudják, és nem tudok dönteni, a FM-rádió meglétén múlikl melyik lesz a megvásárolt, nem a kamera, vagy az ujjlenyomat-olvasó dönt. (vagy esetleg az, melyik vízálló, bár soha nem ejtettem még el egy telefont sem, pláne nem vízbe. Bár a lenovo s750-nel mentem bele tóba, tengerbe, az igaz)
[ Szerkesztve ]
-
Soybex
őstag
válasz obligat #111542 üzenetére
Mondanám hogy Google Pixel XL, de eléggé borsos ára van. Ezen kívül még a Nexus szèria amiben nem csalódsz, de az S7 edge ha játszana a samsung akkor egyértelmű opció lenne.
Hasonló panasz miatt cseréltem le a Zenfone ze551ml-em én is.Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
obligat
senior tag
Sziasztok!
A Zenfone2 (ze551ml) telefonom ghost touch-bajos lett. A kijelző-csere amennyire utánanéztem csak időleges megoldás.
Szeretnék helyette valamit venni, max.5,5 colos képernyővel, ami nem lenne baj, ha oled.
4GB RAM az alap, 32GB ROM-mal. A problémás készülékekből elegem van, valami stabil gép kellene.
Samsung, iphone kizárva.
Segítséget kérnék.--==| Linux is like wigwam, no windows, no gates, apache inside |==--
-
peete88
tag
Sziasztok!
Új Okos telefont szeretnék vásárolni 65-70k között, általános felhasználásra(net,telefonálás,zene hallgatás,fényképezés, insta,messenger,app, stb.).
Dual SIM opció fontos kritérium és h kártya független legyen.
Belső tárhely min 8GB de inkább a fölött.
OS. Android.
Közepes hosszú távra terveznék a teloval.
lehetőség szerint újabb modellek érdekelnek.(elmúlt 1 évben jelentek meg)Talátam egy ilyen alternatívát de kivánci volnék h van e jobb a fenti paraméterek alapján.
Huawei P9 Lite (Dual SIM)köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
őstag
válasz lAmator #111534 üzenetére
Olvass bele a topikjába. Jó hosszú. Scroll hiba, jack forrasztás elenged, Navigálni nem az igazi, melegedés.
Persze a szórásba miden készüléknél beleférnek hibásak is.[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz diegho #111533 üzenetére
Motorola Moto G5 csak hogy legyen miből válogatni
(#111534) lAmator:
Semennyire, nem ajánlott, sok a gond velük, nézz be a fórumába.
40 alatt Redmi 4A a jó választás, ahogy már írták előttem. 45k körül meg Moto G4 Play.[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
Az alábbiak közül melyik a legjobb vétel?
- A5 2016 - 66k
- P9 lite - 58k
- Honor 7lite - 60k
- Xperia XA - 65kNői telefonnak kellene kb 2 évre és egy Ace4-et váltana. Esetleg más ebben a kategóriában? Xiaomi-t és társait hagyjuk most, azt én használok, neki brand kellene.
-
andriii25
csendes tag
válasz Brandynew #111528 üzenetére
Kösz a gyors választ!
A Redmi 3S tényleg nem néz ki rosszul, főleg az a 4100 mAh-s akkumulátor, egy technikai kérdés:
- Jóllátom, hogy a International Version és a "sima" között más MIUI verzió van? Van még más jelentős különbség?
Mert amúgy meg csak az "Out of stock" zavar igazán, viszont a simából még van.
Még az MIUI kicsit zavar, de elnézve ez ha kell lehet cserélni valami natúrabbra. -
addikt
válasz lAmator #111529 üzenetére
Szvsz samsung j3(2016)
Amiket alul felsorolsz azok is több éve elavultak már
Talán a használt piacon hozzá lehet jutni de 2-3 évesnél fiatalabra ne számíts
Amúgy 40k környékén a xiaomi redmi 4a a best buy
Kb 3 hét és lesz az eustock-nál a 2/32gb-os változat[ Szerkesztve ]
iPhone 16 pro, watch7, iPad Air5 M1
-
kinder93
aktív tag
Samsung J5 (2016)
LG X Screen
Lenovo K6
Honor 5c
HTC Desire 628
Huawei P9 LiteEzekről a telefonokról mi a véleményetek? Melyik (miért) lehet a legjobb választás?
[ Szerkesztve ]
-
lAmator
újonc
Sziasztok!
A korosztályommal ellentétben egyáltalán nem vagyok képben a mobilpiacon. Erre sosem fektettem túl nagy hangsúlyt, jelenleg egy 5-6 éves SonyEriccson X8-am van. Most vennék új mobilt, és minden tanács jól jön.
A megbízhatóság, minőség irányába tolódjon, akár a teljesítmény rovására is.
1. 40k fölé nem nagyon mennék árban.
2. Mindenképpen újat vennék.
3. Kártyafüggetlent, mert nem kötök hűségidős előfizetést, ami 2x annyiba kerül mint maga a teló.
4. Hosszútávra.
5. Android.
6. LG, Sony -féle legyen inkább, ne valami belépő kínai. Vagy ne is legyen kínai. Jó ezt nem annyira vágom, de Huawei és ZTE meg amikről még nem is hallottam, hát... nagyon jó érv kellene hozzá
7. Kicsi legyen, "egykezes".És akkor a mese, hogy mire kell, ezzel talán az árkategória is értelmet nyer.
- használat: netes böngészés (email, fb youtube, hírek menjen), egyszerűbb appok, stb gyors, gördülékeny használata
- tárhely a zenéknek: az X8-nál megint csak több lehet, sd bővítés előny
- alap telefon funkciók fontosak
- wifis nettel használnám főleg
- hagyományos funkciók: erős rezgés, hangos csörgés, jó akksi (cserélhető!) / üzemidő, vaku lámpaként is, fm rádió, 1 SIM elég
- egy-egy leejtést tokban azért viseljen el
- szeretem testreszabni, szóval ha a rém ronda témát stb nem lehet lecserélni az zavarna. Alap appokat esetleg lehessen törölni (vagy legyenek jók) -> de ez már nem lényeg.Tehát egy stabil, nem túl okos, nem erőgép, megbízható telefont keresek.
Ami nem kell:
- jó kamera (biztos, hogy lesz, az X8-nál úgyis jobb lesz minőségben, előlapra sem kell, szóval mind1)
- nem kell szinte multimédia. Nem fogok rajta hd filmezni, komolyabban játszani stb. Ezért a kicsi méret -kicsi kijelző sem probléma.
- 4G vagy bármi brutál netes/hálózati képesség
- Alap appok: mindegy, majd úgyis szedem, ami kell.Olvastam pár tesztet pl Galaxy Ace4 vagy LG L90, Sony E3, nagyjából megfelelnek. De a tapasztalatotok vagy az újabb választék mindenképpen érdekel. Bocs a regényért és előre is köszi
-
andriii25
csendes tag
Sziasztok!
Új telefont keresnék, mivel lassan az Ace 3 már öreg lesz
- ~50k környékén (nagyon max 60)
- Leginkább használt, ha csak nincs valami használható újonnan ebben az árkategóriában
- Főleg netezés, facebook, stb., esetleg liteosabb játékok, semmi nagyon extra.
- Fontos lenne az, hogy custom ROM-ok és hasonlók körében támogatott legyen (azaz ha kell rá lehessen rakni újabb Androidot ha már gyártó nem támogatja)
- Illetve idleben 1-1,5 napig bírja ki az akkumulátorMondjuk persze, lehet lehetetlent kérek, akkor meg ami ehhez legközelebb áll az árkategóriában
-
törölt tag
Szerintetek érdemes egy sony z5 compactot lecserélni egy huawei nova-ra?
-
diegho
nagyúr
válasz Brandynew #111521 üzenetére
Azért ez nem ilyen egyszerű. Simán lehet gyári hibás. Bontottam ki Nokia 925-öt, aminek rossz volt az érintőpanelje, Samsung-ot, amiben rossz volt az ujjlenyomat olvasó, másik Nokia-t, amiben a kamera modul volt hibás, szintén Nokia-val volt egy jack dugó hiba is. Egyik sem esett le egyszer sem, mindegyik az original dobozból kibontva volt ilyen első bekapcsoláskor. De ismerősi körben volt több hiba használat után is.
-
Brandynew
őstag
Hogy van ez a garancia dolog? 20 éve vagyok mobilhasználó, 8 éve okostelefonhasználó, és még soha nem volt semmi baja egyik mobilomnak sem. Még megrepedt kijelzőjük se volt. Akik garanciára hordják, azok dobálják a telefonjukat?
-
gianone
őstag
válasz Kolty #111517 üzenetére
A P8 Lite jó teló, de már 2 éves lesz nemsokára, és a GPU már akkor is öreg volt. Ne adj érte majdnem 50-et. Típushibákat nem is mondom, mert a fene tudja, milyen gyakoriak valójában. De ha rám hallgatsz, újabb modellt keresel.
És ezt úgy tanácsolom, hogy a következő telóm is Huawei lett.[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
Ájvé
veterán
válasz Kolty #111517 üzenetére
Xiaomi készülékek jók, azzal nincs gond és a megbízhatósággal sem, ebben szerintem van olyan jó, mint a Huawei. Szerviz háttéret is biztosítja a Wayteq (amit ők hoznak be), ezzel sincs gond szerintem. Viszont csak 1 év a garancia idő, ebben azért jelentősen elmarad, Huawei bizonyos esetben akár 3-at is ad.
Ha megnézed az edigitalt akkor sok pozitív értékelése van a Xiaominak, de árúkeresőn is meg lehet nézni. -
diegho
nagyúr
-
gianone
őstag
-
Brandynew
őstag
válasz Kolty #111510 üzenetére
Szállítással együtt 55 ezerért kapsz Xiaomi Redmi 3s-t is a Honorbuy-ról. Gyorsabban megérkezik, mint Edigitaltól.
Izmosabb, újabb, lesz rá Android 7.
Az international (B20 frek. támogatás), 3 GB RAM / 32 GB ROM változatot vedd. Találsz hozzá a neten 5 dolláros kupont is.
[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz Tanisz #111497 üzenetére
Nálunk semmilyen (itthon nincs Motorola képviselet), tőlünk nyugatra van (pl. UK).
Szoftver támogatása az egyik legjobb, gyorsan megkapják még belepő szinten is a készülékei a legújabb Androidot.
Defy talán megállt 2.2-nél és nem kapta meg a 2.3-at, még a Defy Plus igen, ennél újabbat felesleges volt rátenni. -
smokin
tag
Szisztok!
Döntés képtelen vagyok telefon vásárlás ügyben!
Kinéztem három lehetséges telefont,de nem tudok dönteni közöttük mind háromnak vannak pro és kontra érvei.
(Csak is dual sim-es érdekel)
A jelöltek:
-Samsung s7-Samsung A5 2017
-Honor 8
HELP
i'm too old for this shit
-
kinder93
aktív tag
Milyen mobilok lehetnek az ajánlottak max. 50-60 ezer forint környékén?
-B20!
-max. 5,2 colA Redmi 4A-tól van jobb ajánlat (jól láttam, hogy van EU-B20 verziója?)?
-
BenHans
addikt
retroid: Hello! Honor 8 vagy Huawei P9.
lacko0123: Szia! Igen van, kicsit drágábban Redmi Note 3 SE.
meroly: CAT-ből van többféle, vagy Blackview BV széria. Hogy milyen a support úgy mindent beleértve, fogalmam sincs.
kromatika: Azok jók amiket írtál. Annyi a lényeg, hogy legyen gyártói gari. A P9-re 3-3-3 garancia is van, tehát jó eséllyel kapsz használtan is olyat amire még van ~2év.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest