Hirdetés
- Mobilhasználat Ausztriában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
Új hozzászólás Aktív témák
-
„szó nélkül elfogadják, hogy helyettük a gyártó majd megmondja, hogy nekik mi a jó és még ujjonganak is örömükben”
Egyáltalán nem ez látszik sem a generális iPhone topikban, sem pedig a tesztek alatt. Valamint saját magam is így látom, hiszen azzal együtt, hogy egy kimondottan elégedett Apple-felhasználó vagyok 2018 óta, magam is megélem a hibákat és beszélek róluk.
-
válasz
ggeleven #22671 üzenetére
Amit az Apple felhasználókra vonatkozóan írtál, egy téves sztereotípia.
Elég bekukkantani hozzánk, az iPhone topikba és látni fogod, hogy nem így van. Ami pedig a pénz öntését illeti: van jó néhány Androidos gyártó, amely szintén nem szívbajos az ár képzése során. Egálban vannak az Almával.
Korábban valóban más volt a helyzet, de az már a múlté…
Kritikus hang és elégedettség egyaránt jelen van bármely gyártó és fejlesztő felhasználói között.
-
A Google Support sem tud ebben segíteni? Azért jutott eszembe, mert ilyen esetben az Apple Támogatás (a tulajdonjog igazolása után, azaz a számla bemutatását követően) tud segíteni és erről több, a valós életben történt pozitív visszajelzés is van, tehát egy működő szolgáltatás.
-
„Szóval nem egy ir.szám megkeresésével van a gond ...”
Érthetetlen, hogy ezt miért írtad. A neked írt válaszom egy tőled vett idézettel kezdődik, amiben éppen az irányítószám problémát vetetted fel s én erre reagáltam. A félreértés elkerülése miatt mindezt idézettel: [kép]Most meg jössz az “utca vs u” problémával, amiről eddig egy szó sem esett. Se te, se én nem írtam. Irányítószám volt a problémád, ezért arra is reagáltam. Idézettel. Erre jön ez a válasz tőled. Miért? Hogyan kapcsolódik az eddigi témához? Már elfelejtetted, amit tegnap este 18:13-kor írtál a 22619. számú hozzászólásban?
-
„Irányítószámmal együtt keresett és úgy már megtalálta.
wtf.”Mivel a fővárosban előfordul, hogy ugyanaz az utcanév több kerületben is létezik, ezért teljesen életszerű, hogy szükséges a találat eléréséhez az irányítószám megadása. Nem wtf, hanem szükséges alapinformáció a navigáció megkezdése előtt, a cím megadásához.
[link] - segítség a szám megtalálásához, de az is elég, ha annyit írsz a keresőbe: “Baja irányítószáma” vagy Budapest X kerület Y utca irányítószám”. Több térképet is használok (Apple, Google) és az irányítószám megadása mindig segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Exposure 2510 erősítő
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest