Új hozzászólás Aktív témák
-
Švejk
őstag
"A várakozásoknak megfelelően New Yorkban mutatta be termékaltteájának két újabb ékkövét a Motorola, melyek csak vastagságban, memóriakiépítésben és akkumulátorkapacitásban térnek el egymástól. A Droid Ultra a karcsúsítási és perem minimalizálási hagyományokat követve mindössze 137,4 x 71,1 x 7,1 milliméteres és 140 grammos kevlár köntösben vonultat fel 5 hüvelykes 720 x 1280 képpontos kijelzőt, mely mellé 10 megapixeles fő és 2 megapixeles előlapi kamerát, 4G LTE, EV-DO és HSPA+ hálózati támogatást, GPS, WLAN és Bluetooth 4.0 modult, 1,7 GHz-es kétmagos processzort, 2 GB RAM-ot, 16 GB tovább nem bővíthető tárhelyet és 2130 mAh kapacitású akkumulátort kapott. A Motorola szerencsére azokra is gondolt, akik az extrém vékony vonalaknál többre értékelik a hosszú üzemidőt, így számukra egy 85 milliméter vastag és 167 grammos ajánlattal rukkolt elő a Droid Maxx képében, mely 32 GB RAM-mal és 3500 mAh kapacitású akkumulátorral büszkélkedhet, vagyis bő 65 százalékkal több üzemidőt kínál. A Motorola Droid Ultra és Maxx európai bevezetéséről egyelőre nincs információ.
-
-
HuMarc
veterán
-
HuMarc
veterán
Nem tudhatod
Egyébként a kínai azért jó, mert ha tegyük fel, leülsz tárgyalni egy kínai cég kínai menedzserével, akkor melyikkel fogod jobban megnyerni?
a) Ha angolul szólsz hozzá
b) Ha kínaiul, a saját anyanyelvén szólítod meg?És én egy igen életszerű helyzetnek találom azt, amit most leírtam, főleg, ha egy nagyobb vállalatnál érsz el egy jelentősebb pozíciót.
@Ed3r_X_ (#21764): Sose próbáltam, szóval nem tudom. De nem hinném, hogy sokat.
@Neck (#21763): Egyébként teljesen igazad van, a 13 évesek 99%-a nagyon hülye. Legalábbis én ezt tapasztalom, pedig még csak nem is járok le közösségiszórakozni, így nincs rálátásom az egész fiatalságra.
-
HuMarc
veterán
A némethez pipa (beszélem a nyelvet, ha érdekel, hogy miért, akkor megy egy PM), angol első nyelv lesz a gimiben, 18 évesen le akarom tenni a középfokút (minimum) szóval pipa, és az orosz a harmadik, azt szeretném tanulni második nyelvként.
Egyébként én az orosz helyett a kínait mondanám. Rájuk igaz, hogy egy csomó dolog van a kezükben. No meg minden 5. ember kínai. És minden 6. indiai talán.
-
Švejk
őstag
-
phobeus
aktív tag
Denzel Washington
Jennifer AnistonAmúgy a tiéd sem rossz választás csak azokat már nem akartam mondani
Őskorból még imádtam Mel Gibson-t és Kevin Costner-t is, de ők már nem nagyon csinálnak filmeket mostanában "Get the Gringo" kivételével. Nőknél még Salma Hayek és Zeta Jones ott van
-
-
Picike8
aktív tag
Ha nekem ment, akkor Neked is fog.
Sok sikert, fel a fejjel! Megcsinálod és lesz egy helyed, ahova bármikor mehetsz. Hidd el, nagyon hasznos, egyszer-kétszer mi is rászorítkoztunk a budai lakásra (33 m2, 3 ember). Volt fedél a fejünk felett, ez a legfontosabb.
szerk.: orbitális közhelyek - de igazak
-
Ed3r_X_
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- Gaming notebook topik
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bittorrent topik
- Fujifilm X
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Xiaomi 10W töltő nem használt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest