Hirdetés
Aktív témák
-
potyka126
csendes tag
Szerintetek T-mobile-nál 50 körül melyik a legjobb telő?
SGS Plus? Motorola Motolux? Moto Defy+? Vagy LG optimus Black? SE Mini pro?Mindegyiknek van előnye hátránya.
SGS+ nál a villanót hiányolom
a többinél kisebb aksi, de kisebb proci, csak 1gigások
Motolux optikája 8 MP-es.
Mininél a Qwerty számomra nagy előny.
Optimus egységesen szép, de az már kicsit kiesik a költségvetésből...
Ami még nagyon tetszik de szintén sok SE X Arc S.
Véleményetek? -
szőröscica
addikt
Hello!
HTC Titan, vagy One X szerintetek?
Volt Androidos telefonom, egy Motorola Milestone, másfél évig. Rühelltem a rendszert, elsősorban a laggolása, és a megbízhatatlansága miatt. Újraindult, eldobta a hálózatot, a bluetooth kihangosítómra csak akkor csatlakozott néha, ha először ki-, majd visszakapcsoltam a bluetooth-t, stb. Néha hetekig hibátlan volt, aztán utána minden baromságot csinált. És persze hetente újra kellett indítani (ha nem tette meg magától, szó nélkül), mert belassult. Viszont azt szerettem, hogy könnyű volt alternatív forrásból programokat telepíteni rá, és jól variálható volt a GUI-ja.
Most szeptember óta egy HD7-es HTC-t használok. Imádom a telefont, betonstabil és gyors, de újabbat szeretnék. A Titan hardveresen nem lenne túl nagy upgrade, de a WP7 alá nem is kell olyan erőmű. Viszont a kijelzője szép nagy, és a kamerája is jobb, mint a HD7-esé.
Milyen most az Android 4.0? Stabil? Újraindulgat? Megy rendesen a bluetooth, ha beülök az autóba, ráadom a gyújtást, akkor összepárosodik azonnal a telefon vele, vagy trükközni kell vele, mint néha a Milestone-omon kellett? Eldobja a hálózatot? Használható olyan szituációban, ahol tényleg fontos a megbízhatóság? Mert erre a 2.2-es Android még képtelen volt, ellenben a WP7 tökéletesen megbízható.
-
scope2007
addikt
hali!
tudnátok ajánlani egy jó kis androidos telefont?
jelenleg is egy 6300as nokiám van.. de eljött az idő, hogy váltsak okosra.elsőre a kiszemelt egy "Sony Ericsson Xperia ARC S" lenne.
samsungok közül egyik sem tetszik, az felejtős.
ja és új előfizetős lenne.CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
potyka126
csendes tag
válasz #40993792 #41806 üzenetére
Ace - nem tudta lerakni, megszakítani a kapcsolatot, mert lefagyott a telefon.
Skate - híváskezdeményezésnél, kicsöngésnél szintén hasonló fagyási probléma, nem tudta lerakni ismerős.
nem volt szándékomba, semmilyen félrevezető dolgot posztolni, egyszerűen csak kíváncsiság lett volna, hogy más tapasztalt e már hasonlót, ezen készülékek közül valamelyiknél. -
Rotate
veterán
válasz szőröscica #41811 üzenetére
ez tipikusan lehet akár hardveres hiba is...
-
agabe
addikt
válasz szőröscica #41805 üzenetére
ha nem jott be az android, akkor ne valts vissza...bar amit irtal hibakat, az lehet tenyleg hardveres, vagy aktualis rom hiba, de nem jellemzo...talan a lassulas ha sokfele appot telepitettel, es huzamosabb ideig nem inditod ujra (1-2 honap) a telot...de ez is keszulekfuggo lehet, mert van aminel ilyesmit nem tapasztalni.
one x...nem gyozott meg, de csak percekig nyomkodtam.
hd7-rol sztem nem erdemes valtani titanra...jovo evben erkezoket kellene inkabb kivarni wp7-bol, es a kamera htc-nel meg mindig nem elmezony sajna.ha androidra visszateresz, akkor jobban jarsz egy jobban optimalzalt ketmagossal (sxs mar most sem rossz, de t-mobilos pl. meg nem kapta meg a jobb akkukezelo romverziot, szoval abbol leginkabb fuggetlen jelenleg)
ha nagyobb meret kell, akkor ott a note a samsungtol, ha tul nagy, akkor meg sgs2 is szoba johet....igaz annak nem HD a kijelzoje, ilyen szempontbol a masik ketto jobb, de a one x nem eri meg a felarat hozzajuk kepest.4.0-as android meg nem eri el azt a szintet (gyari verzioban biztosan) amit a GB romok...kell meg par honap, de ha mar jo lesz, es nem fogsz ki olyan keszuleket amin a korabban tapasztalt negativumok voltak...akkor is stabilabb a wp7.
ha stabilitas, jo kamera, jo hang kell, es penz nem szamit...nomeg nem kicsi a 3,5col, akkor iphone 4s, mivel ha wp7 tetszik, akkor ios-el is tuti jol ellennel.
[ Szerkesztve ]
-
potyka126
csendes tag
válasz #40993792 #41815 üzenetére
Ebben teljes mértékben igazad van. Felhasználási körülményeket nem ismerek, hogy mekkora adatmennyiséggel pukkantották meg a memóriát, vagy mennyi programot futtattak egyszerre, annyit tudok, hogy egyikőjük sem az az ütöm vágom a telefonom típusú emberke volt, és mégis felmerültek ilyen hibák. A kikapcsolásokról nem tudok semmit, hogy milyen sűrűn/ritkán indították újra a telóikat, csak ez engem is, meg persze őket is rettenetesen idegesítette néha. (mert nem egyszeri probléma volt).
[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
Az iPhone nagyon király lenne, de ilyen hoki kijelző nem kell. Azért nem jöhet szóba a Lumia 800 sem. Viszont a Titan tényleg nem lenne nagy előrelépés. Lehet, hogy mégiscsak One X lesz ebből. Gyári rommal nem lehet olyan rossz. Én nem berhelem szét a telefont, kell rá egy navigáció, meg egy-két játék.
-
Szancsó
aktív tag
Ha tényleg soha nem lesz telefonálásra használva és jó használt, akkor lehet szét kellene nézni az apróban: a CDMA -s telefonok olcsóbban mennek, bár most nem sok van ( pl. 40e -ért HTC EVO 4g, jóval alatta láttam Desire-t, stb. ) Újonnan pl. T-től kártyásan
Sony Ericsson Live with walkman 36e, de vannak olcsóbbak is.My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
tvamos
nagyúr
válasz szőröscica #41818 üzenetére
Hogy erted, hogy hoki kijelzo? Kicsinek talalod? Mert akkor Galaxy Note!
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
maggi1886076
addikt
válasz szőröscica #41818 üzenetére
a 3,5" sztem a legjobban használható kijelző.így még a telefont is normálisan lehet vinni magaddal, nem kell neki külön táska
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
szőröscica
addikt
válasz tvamos #41820 üzenetére
Samsungot biztos nem fogok venni. Nem véletlenül kérdeztem a One X vs. Titan összehasonlítást. Ez a kettő jöhet szóba. Csakis abszolút csúcsmodellt veszek, nagy kijelzővel (a 3.5" nagyon pici). Nem is lenne kérdés, hogy a One X felé húz a szívem, csak az esetleges Androidos instabilitástól tartok.
[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
válasz szőröscica #41822 üzenetére
nem kell tőle tartanod, ha nem romolod rommá a telefont. ha gyárival használod, akkor elég kicsi a valószínűsége, hogy instabil lesz.
mindenképp htc one x
-
premete
veterán
válasz maggi1886076 #41821 üzenetére
Most akkor döntsd el, hogy a képernyőátlót, vagy a telefont akarod magaddal vinni,
Az iphone 4 a 3.5"-os, egérmozi kijelzőjével és gyászkerettel akkora, mint egy normális, 4"-os kijelzővel ellátott normál telefon.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
maggi1886076
addikt
válasz premete #41825 üzenetére
hát igen abban igazad van.de használhatóság szempontjából nekem a 4," kijelző már túl nagy meg a 4" is.egyszerűen egy kézzel nem tudom teljes mértékben használni.azért a 3,5 az meg nem egérmozi...
ja és nem lány vagyok...[ Szerkesztve ]
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
premete
veterán
válasz maggi1886076 #41826 üzenetére
Jó, lányoknak kisebb a kezük, de nem a kijelzőt fogod át, hanem a telefont.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
bazsy_
tag
válasz maggi1886076 #41826 üzenetére
Szerintem meg teljesen egyénfüggő kinek mi jön be. Használtam 3 hétig defy-t, azért adtam el mert nekem kicsi volt, mondjuk igaz nagy a tenyerem. 4" alatt én nem vennék, de a max a 4,3" ami még kényelmesen elférhet zsebben. De ami lényeg vásárlás előtt érdemes mindenképpen kézbe venni és nyomkodni.
-
dropopi
aktív tag
válasz BanJoeJack #40613 üzenetére
Htc Evo 3d is 4,3, szerintem nem túl nagy, és kiváló árban van, ár-érték aránya a legjobb felsőkategóriás /androidos/ telefonok között. 93 980 -ért már megvan.
-
dropopi
aktív tag
válasz madrac #41198 üzenetére
93 980 ft már sok? Ennél olcsóbb már szinte biztos hogy nem lesz teljes mértékben hivatalosan.
+
"Arween
(tag)A HTC Sensation mitől drágább mint a HTC Evo 3D??"
Biztos a fémház miatt - amúgy ilyen az árképzés, és kész. Szerintem a HTC Magyarország sem tudna elfogadhatóbb válasszal szolgálni.
[ Szerkesztve ]
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok!
Úgy néz ki hogy megvan a kiválasztott Motorola Defy telefon. A T-Mobile-nál vásárolt Dominóban de én Vodásként használnám.
De ha jól tudom akkor a DEFY-k alapból függetlenek ugye?Grafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
viktorhmv
senior tag
válasz #40993792 #41838 üzenetére
Remek. Köszönöm!
Csak kíváncsiságból: Ennek mi az oka? A szolgáltatók miért nem függősítették ezt a típust is mint az összes többi esetében?Grafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
-
w.miki
veterán
Max. 50e Ft-ig tudtok jó okostelefont ajánlani, akár használtan is? Ha kevesebből is kijön még jobb...
Ami fontos:
Android OS
Jó kamera, sötétben is jó képeket csinál, esetleg LED-es segédfénnyel
Hosszú akkuidő (viszonylag... több nap)
Kis méret (viszonylag... zsebbe, elférjen, ne legyen egy tenyérnyi nagy...)
480+ felbontás
Előlapi kamera (Skype)szerintetek mi a jó?
[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
viktorhmv
senior tag
válasz w.miki #41849 üzenetére
Nem álom, ha kb 1400-as akku van benne és autómata fényerőn használod telefont, illetve nem netezel rajta és csak keveset telefonálsz.
[ Szerkesztve ]
Grafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest