Hirdetés
Aktív témák
-
Rotate
veterán
válasz szőröscica #41811 üzenetére
ez tipikusan lehet akár hardveres hiba is...
-
agabe
addikt
válasz szőröscica #41805 üzenetére
ha nem jott be az android, akkor ne valts vissza...bar amit irtal hibakat, az lehet tenyleg hardveres, vagy aktualis rom hiba, de nem jellemzo...talan a lassulas ha sokfele appot telepitettel, es huzamosabb ideig nem inditod ujra (1-2 honap) a telot...de ez is keszulekfuggo lehet, mert van aminel ilyesmit nem tapasztalni.
one x...nem gyozott meg, de csak percekig nyomkodtam.
hd7-rol sztem nem erdemes valtani titanra...jovo evben erkezoket kellene inkabb kivarni wp7-bol, es a kamera htc-nel meg mindig nem elmezony sajna.ha androidra visszateresz, akkor jobban jarsz egy jobban optimalzalt ketmagossal (sxs mar most sem rossz, de t-mobilos pl. meg nem kapta meg a jobb akkukezelo romverziot, szoval abbol leginkabb fuggetlen jelenleg)
ha nagyobb meret kell, akkor ott a note a samsungtol, ha tul nagy, akkor meg sgs2 is szoba johet....igaz annak nem HD a kijelzoje, ilyen szempontbol a masik ketto jobb, de a one x nem eri meg a felarat hozzajuk kepest.4.0-as android meg nem eri el azt a szintet (gyari verzioban biztosan) amit a GB romok...kell meg par honap, de ha mar jo lesz, es nem fogsz ki olyan keszuleket amin a korabban tapasztalt negativumok voltak...akkor is stabilabb a wp7.
ha stabilitas, jo kamera, jo hang kell, es penz nem szamit...nomeg nem kicsi a 3,5col, akkor iphone 4s, mivel ha wp7 tetszik, akkor ios-el is tuti jol ellennel.
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz szőröscica #41818 üzenetére
Hogy erted, hogy hoki kijelzo? Kicsinek talalod? Mert akkor Galaxy Note!
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
maggi1886076
addikt
válasz szőröscica #41818 üzenetére
a 3,5" sztem a legjobban használható kijelző.így még a telefont is normálisan lehet vinni magaddal, nem kell neki külön táska
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
kungzi
veterán
válasz szőröscica #41822 üzenetére
nem kell tőle tartanod, ha nem romolod rommá a telefont. ha gyárival használod, akkor elég kicsi a valószínűsége, hogy instabil lesz.
mindenképp htc one x
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest