Hirdetés
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szólánc.
- Kia Ceed SW JD vs CD tapasztalatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Astra kalandok @Első rész
Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Hello!
HTC Titan, vagy One X szerintetek?
Volt Androidos telefonom, egy Motorola Milestone, másfél évig. Rühelltem a rendszert, elsősorban a laggolása, és a megbízhatatlansága miatt. Újraindult, eldobta a hálózatot, a bluetooth kihangosítómra csak akkor csatlakozott néha, ha először ki-, majd visszakapcsoltam a bluetooth-t, stb. Néha hetekig hibátlan volt, aztán utána minden baromságot csinált. És persze hetente újra kellett indítani (ha nem tette meg magától, szó nélkül), mert belassult. Viszont azt szerettem, hogy könnyű volt alternatív forrásból programokat telepíteni rá, és jól variálható volt a GUI-ja.
Most szeptember óta egy HD7-es HTC-t használok. Imádom a telefont, betonstabil és gyors, de újabbat szeretnék. A Titan hardveresen nem lenne túl nagy upgrade, de a WP7 alá nem is kell olyan erőmű. Viszont a kijelzője szép nagy, és a kamerája is jobb, mint a HD7-esé.
Milyen most az Android 4.0? Stabil? Újraindulgat? Megy rendesen a bluetooth, ha beülök az autóba, ráadom a gyújtást, akkor összepárosodik azonnal a telefon vele, vagy trükközni kell vele, mint néha a Milestone-omon kellett? Eldobja a hálózatot? Használható olyan szituációban, ahol tényleg fontos a megbízhatóság? Mert erre a 2.2-es Android még képtelen volt, ellenben a WP7 tökéletesen megbízható.
-
szőröscica
addikt
Az iPhone nagyon király lenne, de ilyen hoki kijelző nem kell. Azért nem jöhet szóba a Lumia 800 sem. Viszont a Titan tényleg nem lenne nagy előrelépés. Lehet, hogy mégiscsak One X lesz ebből. Gyári rommal nem lehet olyan rossz. Én nem berhelem szét a telefont, kell rá egy navigáció, meg egy-két játék.
-
szőröscica
addikt
válasz tvamos #41820 üzenetére
Samsungot biztos nem fogok venni. Nem véletlenül kérdeztem a One X vs. Titan összehasonlítást. Ez a kettő jöhet szóba. Csakis abszolút csúcsmodellt veszek, nagy kijelzővel (a 3.5" nagyon pici). Nem is lenne kérdés, hogy a One X felé húz a szívem, csak az esetleges Androidos instabilitástól tartok.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Interactive Brokers társalgó
- Öregszem
- Milyen notebookot vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gumi és felni topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Ukrajnai háború
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest