- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlyArkhon
őstag
Így korán reggel épphogy csak felszaladtam elolvasni a mai hsz-eket , amikor véletlenül ez a szó megakadt a szememben ...
'''' diablo 3 '''' brrrrrrr.....
Javítsál ki ha tévedek , de mivel a Diablo és már csak ex-diablos gárda feloszlott , így esélye annak hogy elkészüljön a Diablo 3 ..... nos , nem sok ...
Nemigen adja oda eggyik fél sem a másiknak a jogot , mondván . ittvan ni , csináljátok meg a 3.-ik részét , ugyse lesz nagy siker '' alig várja pár millió ember '' ..
-
Loretto
veterán
Helo!
Kérlek, kicsit olvasgass először pár fórumtémát, és ráérzel a fórumozás ''ízére'' itt nálunk. Biztos vagyok, ha nem felesleges dolgokkal irogatod tele a témákat, akkor minden rendben lesz. Alapelveket böngészd át még egyszer... -
frame>24
addikt
Kedves Joe/Jordan!
Mindannyian voltunk valaha újoncok! De mielőtt teleköpnéd (immár a sokadik) fórum-témát hülye kérdésekkel, olvasgathanál picit a hozzászólások között, (NE csak a topik címét!!!) akkor még kb. 1 hsz-ed sem lenne...
érdemes minden (általad először látogatott) topiknak legalább az 1. hsz.-ét megnézni, meg a legfrissebb 30-at, s utána már ~képet kaphatsz az adott téma(hardver, szoftver, stb.) állásáról...
[Szerkesztve] -
DeusHun
őstag
Ha még 2007-ben megjelenik akkor diablo 3
már ha még idén megjelenik... -
rolko
őstag
Még meg se jelent, de mind1

-
Joe/Jordan
csendes tag
Ja...kösz...cask tudod még mindig játszok az első részével (már 4.éve) és még ma hallottam elsőre a 2.részéről hogy van ezért nem tudok róla semmi infót.....

-
akasp
senior tag
öregem.. szabályzat. és legalább ha offba pakolnád magad..

-
Csapoati
nagyúr
Mivel év végén jelenik majd meg (talán...) így még demo sincs belőle.
-
Joe/Jordan
csendes tag
Érdemes lenne már kripróbálni a StarCraft 2-t! Nem tudtok egy oldalt ahonnan le lehet tölteni?
-
Achill3uS
nagyúr
ha kijönnek..
Starcraft 2
GTA 4
Crysis
SuperMario2
-
Joe/Jordan
csendes tag
Helló! Nincs meg valakinek a Disciples 3 ??
-
AlyArkhon
őstag
-
Norbi14
senior tag
Dark Messiah Of Might And Magic
és
Command And Conquer 3 -
Rent
senior tag
ha esetleg cod4 decemberig megjelenik akkor az.

-
Janoska26
addikt
Resident Evil 4 nem is kérdés

-
AlyArkhon
őstag
Most hogy megvan a C&C szerintem nem kérdéses , hogy mi az év kátéka ..

Eggyértelmű , bár csakis addig , amíg meg nem érkezik a Starcraft 2

-
R3ĐßuŁŁ
őstag
-
Remington
őstag
nálam tavaly a prey, oblivion vitte a pálmát
-
AlyArkhon
őstag
-
bbchris
senior tag
Ha kiadják és persze csak akkor szerintem az Armed Assault is tarolni fog rendesen mint elődje az Operation Flashpoint , full realisztika harcban stb-stb . Jóval jobb lesz mint a Battlefield 2 . Legalábbis így gondolom mint harcászati játék kategóriában . Mert ugye olyan nincs hogy a legjobb játék mindenhol , ezeken belül is kategorizálni lehetne mert ízlések és pofonok , kinek ez kinek meg amaz . Arcade játékoknál pedig a Battlefield 2142 lesz szerintem meg talán majd a Farcry 2 ha persze kiadják .. Autószimulátoroknál egyértelmű a Need For Speed fog tarolni .
[Szerkesztve] -
.:Kristian:.
addikt
-
M@tt|-|3W
csendes tag
Szerintem a Call of duty 2

-
addikt
-
addikt
-
fabika
tag
S.T.A.L.K.E.R.
ezt majdnem kihagytam:
CRYSIS
[Szerkesztve] -
AlyArkhon
őstag
-
Djuree
félisten
Gothic 3
MotoGP4 -
zsulboy
senior tag
Ha már szimulátor akkor GTR 2.
-
JoKeRBoY
csendes tag
A 2006/2007 legjobb játéka a Half-Life2 Episode Two lesz és a Guild Wars Nightfall(A konzol söpredék)^^
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
peterszky
őstag
-
Janoska26
addikt
Hát nemtom, én a Gothic 2-t kipróbáltam egyszer, asszem a 2. ellenfélig értem el az le is gépelt, ezt megcsináltam 2-szer aztán Uninstall, kicsit mintha túlbonyolították volna az irányítást vagy mi, egyébként az RPG-t én is imádom.Ha mára legjobb játéknál tartunk, azért a Prey-nek is van egy kis esélye.

[Szerkesztve] -
Harki
csendes tag
Warhammer fantasy: Mark of Chaos
Ez azért egy rendesen megcsinált játék lesz!Az egyik bemutatóját magyarok csinálták. -
Lamb Of God
csendes tag
Sziasztok!
Nemtom, ízlések és pofonok, de én sztem ezekkel fogok sokat játszani:
Assassin's Creed
Gothic 3
Üdv -
Janoska26
addikt
Ez nem kérdés gyerekek, jön a Resident Evil 4 PC-re, na az lesz a nyerő
. -
deniro2
senior tag
2006-ot eddig az Oblivion vitte, valószínüleg ez így is marad (nálam persze
). -
joshua7
veterán
Carbon... mint szimulátor... Loool!

HDR renderin: FarCry 2 nem létezik és szerintem nem is fog soha elkészülni. Félig-meddig a Crysis tekinthető a FarCry utódjának. -
HDR renderin
senior tag
a Far Cry 2 és a Crysis az nem ilyen évjáratu???
mert akkor én azt mondom hogy az. -
Hocsika
tag
Command & Conquer 3!
Csak el ne rontsák valamivel...
Elvileg a Blizzard-os fiúk is majd előhúznak jövőre valamit!
-
peterszky
őstag
-
Viktor77
titán
Rosszul teszed.
Inkább az arcade versenyjátékok között szavazz rá. -
addikt
Szimulátorok közül én a Carbonra szavazok!!!
-
Kanczy
veterán
pl. szerintem a Dark Messiah of M&M + Portal

-
AlyArkhon
őstag
-
Bencus88
nagyúr
-
Dilikutya
félisten
-
Yuro
csendes tag
Counter Strike 1.6
Még mindig ő a király, és ez így is lesz!!!!!!!!!!!!!!!! -
csizzah
aktív tag
Láttam a HL2 Gary moddal készült videókat, szerintem itt azért többről van szó..., a grafika tényleg olyan, ami manapság elvárható, illetve elvárható lesz, amúgy a sztoriról még semmit nem tudni, nem értem miért kell rögtön nullázni, lehet hogy majd meg sem jelenik, illetve megmarad techdemonak, láttunk már ilyet jópárszor, mindenesetre szerintem kár lenne érte. -
Dilikutya
félisten
Mit szólnék. Egyértelműen látszik, hogy egy multiplayerre kihegyezett játék, amiben a legnagyobb adu ász a fizika. Maga a grafika pont olyan, amilyennek napjainkban lennie kell. Amúgy szerintem a testek esése elég gyengére sikeredett, az a hülye rongybaba effekt... egyébként semmi rendkívülit nem látok benne, te nyilván nem láttad még a HL2 Gary moddal készült videókat... Csilivili játék jó grafikával, jó fizikai modellezéssel, rövid ideig el lehet vele ökörködni, aztán mehet az iso fájl DVD-re vagy a lomtárba, mint általában a magukkal mitkezdeni képtelen tinik összes kedvence, évek múlva pedig a kutya sem fog már emlékezni rá. A kiadók hiába nem mernek kísérletezni, a klasszikusok mindig az eredeti ötletekből és újdonságokból születnek, ez már sokszor bebizonyosodott.
-
csizzah
aktív tag
-
Dilikutya
félisten
-
SLYM
veterán
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
-
trassher
addikt
-
Bencus88
nagyúr
-
Dilikutya
félisten
Játékhíreket minek írsz be? Nem túl sanszos, hogy a Tribes valaha is az év játéka lehetne...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
AlyArkhon
őstag
-
addikt
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Erről se hallottam még!
Van róla esetleg kép vagy valami? 
-
addikt
Készülne a Tribes 4?
A Tribal War értesülései szerint a Garage Games (volt Dynamix fejlesztők) a Tribes ''spirituális utódján'' dolgoznak. A Voodoo Extreme szerint az alábbi rövid videó már az új játékból származik. A kép pedig Tim Aste Garage Games alkalmazott blogjából származik. Ismerősnek tűnik az a páncél a karakteren? Várhatóan a következő hónapban megrendezésre kerülő GDC kiállításon jelentik be hivatalosan a játékot...
A Gamecloud információi szerint azonban nem erről van szó. A fejlesztőcsapat marketingvezetőjével folytatott telefoninterjúban ugyanis elmondta Jay Moore, hogy a videó és a kép egy készülő tech demóból származik, aminek semmi köze a Tribes-hoz. Ez csupán a Tourque engine új változata, amelyből további felvételeket mutatnak be a GDC-n. Nos, ettől még lehet, hogy fejlesztik a Tribes új részét is... -
trassher
addikt
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
-
trassher
addikt
Szerintem a két tuti befutó az Oblivion és a The Witcher című gáma.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- BestBuy topik
- Parfüm topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple MacBook
- Gumi és felni topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

'''' diablo 3 '''' brrrrrrr.....

már ha még idén megjelenik...

STALKER , hol lesz az mán mire kiadják ???

MotoGP4
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

).