Hirdetés
- body007: Egy motorfelújítás története
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
májkiy
tag
AVG már egy ideje folyton azt írja ki, hogy újra kell indítani a gépet valamilyen frissítés miatt, de hiába indul újra, megint csak ugyanazt az üzenetet kapom. Indítsam újra. És ezzel együtt nem működik az online szűrő sem, hibát ír ki.
Webroot-ról meg korábban hallottam itt, hogy megfér bármilyen vírusirtó mellett, de hogy máshogy működik. Valahogy azt vettem le, hogy a webroot nem nyújt teljes védelmet, ezért biztosabb, hogyha másik vírusirtó mellett működik. De akkor lehet, hogy rosszul értelmeztem. Ha elég önmagába, akkor nem érdekel, egyszerűen leszedem az AVG-t.
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem fogy rosszul az iPhone 16e
- Rap, hiphop, ragga
- body007: Egy motorfelújítás története
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- E-roller topik
- Horgász topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I NBD Gar!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest