Hirdetés
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Majd valahogy megmerem nem tudom ms Flightba van e bench vagy Replay.
Igazából csak az érdekel hogy működik vagy kamu.
Nem tudom milyen játékhoz való ez igazából?
Hamarabb megyek le high ről médiumra és keresek azzal fps-t mint ezzel de valamire meg csak jó mert ha nem lenne az szét szedne a nép őket. -
Érdekes mert kipróbáltam este, ms Flight ba és az Xbox one overlay szerint nőtt az FPS nem is kevéssel.
Aztán láttam a notes ba hogy mivel egy egy driver alapú cucc csak az adrenaline saját overlay kéne mutassa csak a plusz fps-t
Érdekes akkor lehet csak placebo?Pest felett repültem egy 747 el ami korábban elég diavetites élmény volt 18-25 FPS de most 40 körül ment
Médium beállítás fhd res scale 80%
Részletesség gatya alacsonyan volt eddig.Most res scale 100 és részletesség az eddig 25-50 helyett 100 on és élvezhető.
Alacsony repülésnel hirtelen fordulva be tud akadni azért de jobb élvezhetobb lett.
-
Nyilván egy 5800x3d és egy 6800 vagy fölötte vga -val ez nem lenne bánatom, de a jelenlegi konfignal sajna észrevehető. A kisebb gépekkel összejön medium beállítás mellett 60-80 FPS a nagy dogokkel meg 30-40
Ha annak a duplája meglenne az élvezhetőve tenné a dolgot
Este otthon megnézem. -
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS 1080 STRIX-GTX-8GB
- 27% - Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB - MINDEN TARTOZÉKÁVAL.
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG OLED TV 55CS6LA
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest