- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
patbrit
újonc
tegnap talán megvolt a 6 óra két részletben. olyan, hogy jól alszom sosincs, a rossznak vannak fokozatai. a 6 már jónak számít ezen a skálán, de a 6-ot sem tudom egyben végigaludni. olyan, hogy felkelek és azt érzem, hogy de jót aludtam, vagy de jót álmodtam, kár, hogy csak álom volt...ilyen gyerekkoromban volt utoljára. vannak ismerőseim, akik bármikor, bármennyit tudnak aludni. egyik haverom napi 10-12 órát alszik, az a napi adagja. nem is tudják az ilyen emberek, hogy milyen szuperképességnek vannak a birtokában. iszonyatosan fontos lenne szerintem a jó alvás. étkezhetek én akármilyen "egészségesen", semmit nem ér, ha szar az alvásom. de hát mindenki tudja, hogy ha keveset vagy rosszul aludtál, ne adj isten nem aludtál semmit, akkor tök fölösleges bármiről is beszélni, az a nap már el van cseszve. és akkor csináld ezt hónapokon, éveken keresztül. megszámlálhatatlanul sokszor előfordult velem az elmúlt években, hogy nem aludtam egy percet sem 1-2-3 napig. egyszer volt, hogy 4 napig nem aludtam. nem kívánom senkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Sorozatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Home server / házi szerver építése
- HP notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Crimson Desert
- Óra topik
- További aktív témák...
- Arturia KeyStep 32 MIDI USB
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 3 év garancia
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot
- Venusaur, Charizard és Blastoise 72153 + 40892 Kanto régiói jelvény gyűjtemény
- POTENSIC ATOM SE 4K ÚJ Drón
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest