Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bencom ™

őstag

válasz Bencom ™ #645 üzenetére

Most jöttem rá hogy megint elszámoltam a köröket... -.-
    Szóval, 35 provincia és még csak most a 110-edik kör (mikor ezt írtam akkor csak 28 provincia és a 90-edik kör volt). De időm még van bőven, most már próbálom visszafogni viszkető tenyeremet, nehogy véletlenül megnyerjem a játékot :DDD
    Az összesítés szerint annyi pontom van, mint az összes többi nemzetnek összesen, vagy valamivel több, a második helyezettnek (németek) van durván harmad annyi pontja, a többiek pedig mégjobban le vannak maradva. Eddig kiütötték a velenceieket és a franciákat, én személyesen pedig a törököket, egyiptomiakat, és a bizánciaknak is már csak egyetlen provinciájuk van, amit szándékosan nem foglaltam el, mivel oda fognak megérkezni a mongolok, ha jól sejtem, de addig még kb 50-60 év, remélem a lengyelek nem fogják túlságosan szétverni őket :DDD

És ki akarom várni amerikát is, szóval most megpróbálok nem megszállni senkit... :DDD

Ja igen, most már nincs ellenfelem, ha az ellenség megindul egy fullos sereggel, max csillagos generálissal, akkor 1 kör alatt a környező városokban akkora és olyan minőségű sereget tudok besorozni, hogy a következő körben, akár generális nélkül is szanaszét tudom verni őket (így jártak szegény egyiptomiak is, a következő körben pedig elimináltam is őket). Szóval az elején tényleg durvább, és nehéz, de ha onnan talpra tud állni az ember, onnantól kezdve nincs megállás, és vissza kell fognia magát az Ultimate AI-ban is, hogy nehogy túl hamar megnyerje...

Egyébként az összes lehető papot és kereskedőt besoroztam, asszem 13 kardinális van, igaz? Abból jelenleg 10 az enyém, egy lengyel, egy német, egy pápai államok-beli. És még más országból sosem volt pápa csak tőlem :DDD
    Jeruzsálemben megépült a legmagasabb szintű templomos lovagvár, marhasok pénzem van (és amin ledöbbentem, hogy hiába van 80K aranyam, kiírja kör-eleji összesítésnél, hogy csak 7. vagyok és az első helyezetthez képest csak 20% a kasszám... az első az törökország (volt), aztán mikor megszűnt, akkor egyiptom vette át a helyét, aztán most az is megszűnt, még nem is figyeltem, ki most az első...

Ja igen, a kereskedőim pedig körönként 7-8000 aranyat hoznak, ami nagyon idegesít hogy a korrupcióból nekem kb 1500 arany folyik be, és 16000, néha 21000 a veszteségem miatta, hiába építem mindenhol elsőként a "law-ot adó épületeket" (counchill chamber, militia square).

Szóval újra kicsit uncsi kezd lenni, mire megjönnek a mongolok, lehet hogy a magyarság halálra unja magát :DDD

Új hozzászólás Aktív témák